lk dogum gn!

rosa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
661
849
208
merhaba arkadaslar benim kizim mart 26 da 1 yasina basiyor ve ilk dogum günü dolayisiyla özel bir seyler yapmak istiyorum bu yüzden fikirlerinizi almak istedim.Acaba siz neler yaptiniz yazarmisiniz lütfen ve mümkünse dogum günü fotolarinizi ekleyebilirmisiniz? TESEKKÜRLER......

mrb rosa85 simdiden kizinin dogum gunu kutlu olsun. benim kizimin ilk d.gununde yaklasik 50 kisi davet ettik. bahcemizde doner ocagi kiraladik. evin ici pembe balonlar ve diger suslemelerle doluydu. yemek olarak cips, kurabiyeler, doner, pilav , salata ve yemisler servis yaptim.
aslinda 1. yasgununu hatirlamayacaklar ama anne-babalar icin cok ozel bir gun o yuzden tadini cikart derim.bol bol resim cekmeyi unutmayin.
kolay gelsin :))))))

mrb rosa85 simdiden kizinin dogum gunu kutlu olsun. benim kizimin ilk d.gununde yaklasik 50 kisi davet ettik. bahcemizde doner ocagi kiraladik. evin ici pembe balonlar ve diger suslemelerle doluydu. yemek olarak cips, kurabiyeler, doner, pilav , salata ve yemisler servis yaptim.
aslinda 1. yasgununu hatirlamayacaklar ama anne-babalar icin cok ozel bir gun o yuzden tadini cikart derim.bol bol resim cekmeyi unutmayin.
kolay gelsin :))))))

tesekkür ederim evet onlar hatirlamayacak ama sonra büyüyünce onlar icin ne kadar özendigimizi ve deger verdigimizi resim ve videolardan hatirlayacaklar tekrar tesekkürler...a.s.

kizimin ilk yas günü ramazan bayramina denk geldi ve genelde bayram aksamlari ailecek kaiynpederlerde bulusdugumuz icin süpeiz yaptim ve sabahdan onlara gitdim tüm hazirliklarimi orda yaptim süslemeler falan babamlarida oraya cagirdim pastasi pamuk prenses ve yedi cücelerdi ayrica indigo cocuklarin cd sini acmisdik kizim kapi gicirtisina oynicak nerdeysse ertesi günde annemlerde kutlamisdik en yakin dostlarimizla hem onlarinda gönlü olsun istedim özel yaptigim tek sey davetiye tarzinda kizimin resmini güzel bi karta yapisdirdim ve tsk yazisi yazmisdim ani olsun diyede dagitmisdim gelenlere

şimdi bende ilk yas günü arastırmaları yapıyorum...
bildiğiniz güzel bir site varsa önerebilirsiniz...

terasta yapmayı düşünüyorum...
kızıma peri kıyafeti giydirecem aslında ana kız aynı giyilmesi daha hoş...
pasta ve süslememler konusunda halen kararsızım cok faydalı bir site bulamadım

Parti Dünyasi / Parti Malzemeleri / Dogum Günü , Palyaço , Dogum Odasi , Baby Shower , Çocuk -Yetiskin Kostümleri, Çikolatalar,Parti süsleri,Balonlar ...... Online Alis Veris Merkezi, dogum günü, dogumgünü, dogumgünü organizasyonlari, dogum günü bu siteden belki bişeyler alabilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
ya küçük olduğundan pek bişe anlamıyo
eğer imkanınız varsa gündüz yapın derim
bizimki salı günüydü işte olunca gündüz akşam yaptım misafirler gelene kadar oğlanın uiykusu gelmişti anca mumları üfledik daha servis yapmadan uyuyp kaldı ya
ama 2 doğum günü daha hoş oycak inşallah
çarşambaya geliyo o da ama neyse artık

Bence en önemli ayrıntılardan biri ne giyeceği. Hem konukların beğenmesi, hem de yaptığımız onca hazırlığın videoda fotolarda kendini göstermesi için önemli. Yeğenimin ve oğlumun ilk doğum günlerinde çok sıkıntı çektik. Sonra yeğenim Ela'nın 3. doğum gününde tinimini'i keşfettim. Çok farklı şeyler var zaten sadece çocuk abiyesi var. Hediye paketi görüntüsünde bir elbise aldım, herkes bayıldı. Elbise günün bombası oldu. Fotoğraf yüklemeyi beceremedim ama tavsiye etmek istedim. Sağlıkla...

Pasta için de Beyaz Fırın'dan çok memnun kaldım.
Müzik konusunda iyi hazırlanın partinin modunu çok etkiliyor.
Önemli bir konu da oturma düzeni; biz hiç dikkat etmedik bir anda arkadaşlarım salonun bir ucunda aile büyükleri bir ucunda öbeklendi. Siz nerede duracağınızı şaşırıyorsunuz ve kopuk bir ortam oluyor. Mekanınıza göre bunu da dikkate alın.
Uzattım galiba ama evde yapanlar için tinimini.net'te mama sandalyesi için tül örtü gördüm, acaip hoşuma gitti, mama sandalyesi gelin masası gibi olmuş:)

Başlamışken bir konu daha, kimileri hediyelerin parti sırasında açılmasını beklerken kimileri bunu ayıp sayıyor. Mesela ben hediyeleri tek tek açmış, sonra da kayın babamdan hafif bir fırça yemiştim:) Ne yapacağınıza önceden karar vermekte fayda var...

umarım meleğin için en güzel partiyi yapmışsındır :) ilk yaşına basan kız çocuk için Doğum günü hediyeleri fikirlerine ihtiyacım var, yeğenimin doğum günü yaklaşıyor :)

bende halası olarak böcüğüme ilk doğum gününde yengemin hamilelik döneminden kuzumun doğum ve 1 yaşına kadar olan fotolarından bir slayt hazırladım.. fon müzik olarak bebek seslerinden oluşan bir müzik koyduma.partmanın mahallenin çocukları torunları geldi :)herkes toplandıktan sonra önce o slaytı verdik.çok güzel bir başlangıç oldu.alkışladılar falan :) pasta börekleri de çocukların dikkatini çekecek şekillerde yaptık. kalıpların baya faydası oldu.. balon ve süslemeleri saymıyorum zaten. eğlendiler ,anneler muhabbet etti.yedik içtik fotoğraflar çekildik..tabi bu günü kameraya almayı ve ölümsüzleştirmeyi unutmadık.. ve bitişte her çocuğa boyama kitabı hediye ettik. onlarda sevindi bizde.. kuzum şimdi6 ya giricek

Back
X