lk Gz arm Bir taneme..

Saboli

Miniğim..
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
4.079
97
Biricik kocişimle uzun yıllar farklı şehirlerde yıllarca birbirimizi özlemle bekledik.. hiç ama hiç kolay olmadı. 5 yıllık hasretin sonunda 2006 yılında evlendik. Hayatımızın en güzel anları hep hayalini kurduğumuz günler artık bizimdi şükürler olsun . ilk günki gibi aşığım sana canım sevdiğim…:asigim:
O zamanlar aklımızda bile yoktun annem sen..bilseydik uzun zaman gelmeyeceğini böyle mi olurdu… sana haksızlık ettik gelmemenin sebebi bu mu yoksa? Küs müsün bize bebeğim oysa öyle hasretiz ki sana..
Evliliğimizin birinci yılı biraz dalgalı geçti birbirimizi çok sevmemize rağmen aynı evde yaşamak hiçte kolay olmadı alışmak zordu elbet.. dedimya ozamanlar aklımızda yoktun..
Sonra yavaş yavaş içimi yakmaya kavurmaya başladın oysaki ben anne olmaya hazır değildim bile ..ama her şeye rağmen içime kor gibi düştün .. bu bambaşka bir istek
Hani çocukken oyuncak bir bebek için düşler kurardık saçları sarı ipek gibi.. uyuturduk kollarımızda başkasında daha güzelini görünce anne banada al diye yalvarırdık almayınca hıçkırıklarla ağlardık o günleri yaşıyorum şimdi .. dileğim Allahımdan hayırlı bir evlat minicik bir çocuğun annesinden istediği sarı saçlı bebek gibi bende Allahıma yalvarıyorum her gece nolur Allahım diye.. nolur gözyaşlarımla diliyorum ….
Karar verdik artık üç kişi olmalıydık babana göre hemen gelecektin ama içimdek ses garipti.. anlamıştım.. anneler hissedermişya bebeğim.. biliyordum .. oysa ismin bile hazırdı .. ama sen..
İlk üç ayımız ümitle geçiverdi bir yanda içim içimi yiyor bir terslik var hissediyorum.. hemen ilk geceden hamile kalabileceğim fikrindeyim .. nekadar safım hissiyat budurya hep ilk geceden olur nasılsa.. öyle değilmiş.. hayat garipmiş.. her istediğini hemen vermiyormuş..
6 ay oldu hala yoksun bir terslik olmalı ilk randevumu alıyorum doktorumdan hava tertemiz mis gibi yaz havası .. bir sorun görünmüyor birkaç vitamin veriyor yolluyor doktorum .. olur diyor.. 1 yıl doluyor nerdeyse bi sorun yoksa neden yoksun bebeğim? Zaten hiç sevmemiştim o dr teyzeni .. başka bi dr teyzenden başka bir randevu daha alıyorum aylardan kasım .. bu teyzeyi çok sevdim aynı benim gibi biraz çatlaklık vardı onda kendimden çok şey buldum onda..inanıyordum güveniyorum önce Allahıma sonra doktoruma..:kedi:
Bende pcos varmış ilk kez orda duydum ilaç kullanmam gerekiyormuş mutlaka.. o ay yumoşumuz büyümedi es geçtik 1 ay ara verip ertesi ay dozu arttıracaktık.. fakat ondan önce 3 aylık bir dinlenme sürecinden bahsetti rahimi hazırlamamız gerekiyormuş.. ben seni biraönce isterken üç ay nasıl beklerim allahım yardım et..üç ay üç yıl gibi geçti sanki..yine koşakoşa yollardayım deli gibi gidiyorum randevuya heycanlıyım içimden dualar ediyorum nolur artık sorun çıkmasın diye yalvarıyorum Allahıma.. doktorun gözünün içine bakıyorum lütfen artık bi problem çıkmasın diyorum .. gülüyor ..tamam artık hazırız diyor.. bomba gibiyiz .. çak diyor çakıyoruz kaydirigubbakcemile3 sanki dünyaları verdi bana sanki hamileymişim gibi sevindim.. şükürler olsun…
Tedavimiz başladı ben umutlu.. mutluu .. çatlatıcımız vuruldu ..artık bekleme süreci..günler geçmiyor sanki..test günü yaklaştıkça içim kıpır kıpır oluyor kendimden okadar eminimki hemen diyorum idrar testi yapayım önce.. testi yapıyorum önce tek çizgi çıkıyor inanmak istemiyorum biraz zaman sonra yanında silik bi çizgi daha şoklardayım doktorumu arıyorum gel kanda bakalım diyor koşa koşa yine yollardayım..
Kan verip eve geliyorum 2 saat sonra diyorlar nasıl beklerim … offffffffffff biz sizi ararız diyorlar.. telefon elimde kalbim deli gibi çarpıyor sonuç çıktı diyorlar .. maalesef negatif nasıl yani ama test? Neden? Diyorum ? olur öyle diyorlar hıçkırıklarla ağlama modundayım bebeğim şaka yapmışsın bana hiç ama hiç hoşlanmadım annem .. ağlıyorum dünya başıma yıkılmış sanki..
Dr teyzen arıyor üzülme olacak bu iş diyor toparlanıyorum .. ama babana nasıl söylerim Allahım yardım et.:KK43:
Bu tedavi 4 kez 1 er ay arayla devam ediyor ama pozitifi yakalayamıyoruz bir türlü..
Yılmıyorum aksine dahada güçleniyorum sanki içimdeki ümit azalmaya başlasada deli gibi içimdesin katlanarak büyüyor hasretin..
Doktorum bir terslik var diyor film çekelim diyor rahim filmi.. çok ağrılı olduğunu okuyorum hep araştırıyorum netten.. ama olsun senin için değer bebeğim..
Film temiz çıkıyor şükürler olsun..evet ama neden peki sorun nedir diyorum dr eşimdende test istiyor sonuç istediği gibi çıkmıyor hiç beklemediğimiz bir durum.. kalakalıyoruz Allahım yardım et sabır ver güç ver Allahım.. dayanabilme gücü ver nolur.. hiçbirimizden çıt çıkmıyor drun gözünün içine bakıyoruz.. birsürü şey anlatıyor tam 15 dk hiç susmadan anlatıyor hiçbirini anlamıyoruz en son sadece aşılama dediğini duydum gerisini hatırlamıyorum ..
Araştırıyorum ben yine net başında gece kuşu modunda..
Kocişim çok üzgün kıyamıyorum ona bir şey yokmuş gibi davranıyorum normal diyorum yapmadığım şaklabanlık kalmıyor.. kıyamam üzülmesin o ben çekerim ne varsa
Allah şükür sağlıklıyız ne gerekiyorsa yaparız diyor .. şükürler olsun desteğimiz tam..
Yeterki rabbim sağlık versin dayanma gücü versin..
Birinci aşılamamız negatif sonuçlanıyor.. sağlık olsun ikinci ve üçüncüdede tutturamıyoruz vakit saat dolmamış diyoruz .. sineye çekiyoruz ..-tatlicadiarzu- artık daha bilgiliyiz.. ilk aylardaki ağlamalarıma kendi kendime gülüyorum eşimde bana gülüyor tabi..kaydirigubbakcemile3
Daha güçlüyüz elhamdülillah
Bu sona geleceğimizi hiç ummasakta drum artık tüp diyor
Ve ilk tüp tedavimiz başlıyor
Uzun protokol le başladık Allahım yardımcımız olsun
İnancımiz tam Allahım ol derse olacak elimizden geleni yapacağız
Yanımda olan ve desteğini esirgemeyen tüm kk dostlarımdan Allah razı olsun
Bu yolda yürüyen herkesin yolu açık olsun
Eylül sonu gibi hamileyim diye haykırmak için tekrar burada olacağım
opuyorumnanaktan
 
Sabom Sabolimm canım arkadaşım benimmm çokk güzell yazmışsın duygulandırdın beniii..:asigim:Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürücek ben buna yürekten inanıyorumm.Ball dedi dersin:icecream:Bu seferrrr olucakk bu işş sınavın sonuna geldin sen artıkkk ve sınavıı geçiceksınn allah izin ederse.Dualarımm seninlee canım rabbim yüzünüü güldürücek inşallahh.Allaha emanet oll:Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansefiyomm seniii delüm benim:dance:
 
canim benimm o kadar duygulandim ki mafoldumben
Allah esinle sana icinde hep mutluluk olan kocaman bir hayat versin öncelikle...
ve insallah su mübarek ayda dualarimizda olan meleklerimizi göndersin...
dogum hikayelerimizide yazmak nasip etsin :Saruboceq:
 
sabolim canım benim, çok duygulandırdın beni çünkü hepimizin hikayesinde bebiş özlemi var
tedavin hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, bebişinin haberini yazmayıda nasip etsin inşallah
rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün (aminnnnnnnnnnnn)
 
Canım arkadaşım benim kıyamam ben sana:asigim:
okadar güzel yazmışsınki herşeyi duygulanmamak elde değil:sinifsinif:
inşallah tez zamanda hamileyim diye haykırışlarınıda duyacağız burda
çok az kaldı biraz daha sabır tedavinin sonunda pozitifi görüceksin
ben buna inanıyorum işte ozaman tam bi aile olacaksınız
eşin sen ve bebişin, dualarım hep bu yönde :Saruboceq:
Allah yardımcın olsun bitanem :kedi:
 
canım benımmm çok duygulandım yazından ben 4 sene 3 aylık evlıyım 3 sene vajılıydım sonra duzelınce pco oldugumu ogrendım 3 asılama gecırdım negatıftı sonra tup bebek yaptırmaya karar verdık ve ılk denemede tuttu canım ıhsallah senınkıde tutucak herzaman dualarımda olucaksun ALLAHIM BU MUBAREK GUNDE KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN IHSALLAHH
 
sevgili saboli çok etkilendim benzer hikayeni bende yaşadım. 4 senelik evliyim ve sadece 5 ay korundum daha sonra bebişimin yolunu gözledim çok ağladım her kapıyı çaldım ne doktoru ne hocası ne küp çekeni kimse kamladı artık 3 sene sonunda ümidimi kestim ve olmuyacak dedim tamam dedim kabullendim ve o ay hamile kaldım. neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum ve bu mubarek günde sen ve senin gibi bebek hasreti çeken kardeşlerim için dua ediyorum rabbim benim yüzüme güldü umarım sizinde yüzünüze güler en kısa zamanda
 
canım benim Şeniz
ne güzel analtmışsın:gitme:
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..inşalalh eylül sonu güzel haberi veririsin bizlereŞeniz
 
nann delüüüü kısss ağlattın beni:gitme:rabbim en kısa zamanda bebişini kondursun karnışına.allah yardımcın olsun sabommmmmmmmm.
 
Canım yaaaaaaaasenağlama
ağlattın beni:gitme::gitme:
Allahıma yalvarıyorum tüp bebek tedavin pozitif sonuçlansın:Saruboceq::Saruboceq:
Eylül'de hamileyiiiiiiim diye bağır, haykır bize:Saruboceq:
Seni çok sefiyos bizŞeniz
 
Sabom Sabolimm canım arkadaşım benimmm çokk güzell yazmışsın duygulandırdın beniii..:asigim:Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürücek ben buna yürekten inanıyorumm.Ball dedi dersin:icecream:Bu seferrrr olucakk bu işş sınavın sonuna geldin sen artıkkk ve sınavıı geçiceksınn allah izin ederse.Dualarımm seninlee canım rabbim yüzünüü güldürücek inşallahh.Allaha emanet oll:Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansefiyomm seniii delüm benim:dance:

Canım balkulum benim Allahım en kısa zamanda bu sürece gerek kalmadan doğal yoldan nasip etsin mübarek ayların yüzsuyu hürmetine inşlallah :Saruboceq: Allah razı olsun batenmmmmmmmm opuyorumnanaktan
 
canım yaa ancak bu kadar olur sanki kendimi yaşadım anlattıklrında canım şu an ben mucizeme kavuştum rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sanada mucizeni yaşattırsın eylül sonunda koskocaman bir çığlıkla bize o müjdeli haberi vermen dileğimle kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
 
canim benimm o kadar duygulandim ki mafoldumben
Allah esinle sana icinde hep mutluluk olan kocaman bir hayat versin öncelikle...
ve insallah su mübarek ayda dualarimizda olan meleklerimizi göndersin...
dogum hikayelerimizide yazmak nasip etsin :Saruboceq:

Sağol cucum Allah razı olsun dileğim hepimizin için aynı en kısa zamanda hatta belkide gördüğünde yanılmıyorsundur inşallah meleğin seninledir canımbenimmmmmm :Saruboceq:
 
sabolim canım benim, çok duygulandırdın beni çünkü hepimizin hikayesinde bebiş özlemi var
tedavin hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, bebişinin haberini yazmayıda nasip etsin inşallah
rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün (aminnnnnnnnnnnn)

SaĞOL alyadoracım Allah raazı olsun bu yolda yürüyen herkesin yüzü gülsün inşallah opuyorumnanaktan
 
Canım benım ınŞallah rabbım emeklerımızı boŞa Çıkarmaz..ınŞalllah Çıfter Çıfter olur..
 
canım ınş bu mubarek ay hurmetıne rabbım dualarını makbul eylesın.............kımseyı mahcup etmesın bu bır ımtıhan ınş rabbım sonunda mutlu olanlardan eylesın canım tedavın hayırlı ols............................bol dua
 
Canım arkadaşım benim kıyamam ben sana:asigim:
okadar güzel yazmışsınki herşeyi duygulanmamak elde değil:sinifsinif:
inşallah tez zamanda hamileyim diye haykırışlarınıda duyacağız burda
çok az kaldı biraz daha sabır tedavinin sonunda pozitifi görüceksin
ben buna inanıyorum işte ozaman tam bi aile olacaksınız
eşin sen ve bebişin, dualarım hep bu yönde :Saruboceq:
Allah yardımcın olsun bitanem :kedi:

Aymesim :asigim:
canımsın sen ya benden sonra sıra sende cesaretini toplayıp yola devam ediceksein bu kes olacak Allahın izniyle biliyorum :1hug:
Allah razı olsun canımbenim
Şeniz
 
X