lk iddet......

e hadi tokat unutuldu gitti...peki sen esinin sana zaman ayirmamasindan sikayetciydin esas, iskolik diyordun , zaten tokat ta bunu elestirdigin icin gelmisti, o durum ne oldu yani bence adam kendi isini yaptigi surece iskolik olmaya devam eder, kendi isini yapmak stresli bi olay....ya yalniz basina vakit gecirmeyi kabulleneceksin ya da sabit bi ise gececek

off bune ya biçok arkadaşa çok kızdım burda bi tokkatla herşey biter nedemk yaaa sakın arkadaşım sakın yapma böyle bişey oda bunlaımda hem sende çok gitmişsin üzerine bırak böyle durumlarda gitsin izin ver gitmesine çünkü aynı ley benimde başıma geldi birgün çok kötü kavga etmşştik benimc eşimde hemen çeker gider çğnküçok sinirlisir bi tartışmada hiç bişe demeden hemen çeker giderdi ama ben bigün izin vermedim gitmesine tuttum her seferinde kaçısıyosun dedim onu tahrik ettim bağırdım çağırdım bana sus dedi gene gitmek istedi ama ben hayır dedim kaçamazsın dedim konuştum konuştum defalarca sus dedi bırak dedi sonra tokat attı ben ne ye ugradığımı şaşırdım bitti dedim ağlıyorum tabi gitmeme izin vermedi o an ondan nefret ediyosun sonra göz yaşlarıyla gitme ben seni çok seviyorum dei okadar çok ağladıki şoka girdim onu ilk defa ağlarken götmüştüm hemde hüngür hüngür ertesi gün anladım aslında hata benimdi gitmeliydi bırakmalıydım yani senin durumun çok farklı en sakın biterdi ben kabullenemezdim diyen arkadaşlara bakma sakın evliliğini koru ve bu olanları unut bidahada gitmesine izin ver....

şimdi senin eşin çok çalışan iş kolik birisi. bu adamı bırakacaksın çalışacak. vır vır dır dır etmicen. yok eğer ben böyle bi adam istemiyrum diyosan da boşanackasın. çünkü bu sebeple her kavga ettiğinizde olan sana olacak. bundan sonraki 2 kavganızda vurmaz ama 3.sünde 3 tokat yersin. bu şiddet işerli böyle. bu kavgaya sebep olan sorunu kökten çözmezsen bu tokatın gerisi gelir. %99 bu böyledir. erkekler ilk tokatı atarlar kadın affeder. erkekde derki aman nevar o kadar da büyütmedi der busefer her kavgada bunu yapar.

Aynı fikirdeyim...a.s

yorumlarınız için teşekkürler kızlar... bende aynı fikirdeyim bu tokatı büyütmezsem 2. si 3. sü gelir diye düşünüyorum o nedenle büyütüyorum kızlar iyice akıllansın diye...dün geldi konustuk yanlız kalmak istedigimi söyledim onu görmek istemedigimi....dünden beri yanlızım korksun iyice ondan sonra bir sans daha vermeyi düşünüyorum Kuran'a el bastı belki bi daha olmaz

affediceksen, etmeden önce iyice bir süründür bari..

valla hiiiiçç kızan darılan olmasın bir tokatla evlilik biter ne demek yaaa kum torbası mısın sen istediği kadar sinirlensin sen sinirlenince vurmaya kalkıyor musun çok büyük bir saygısızlık

ha arkadaşım sen illa ki bitmesin evlilğim diyorsan burnunu çoook iyi sürt yoksa zaten alışkanlık olur canı sıkıldığında kavga ettiğinizde senin haklı olduğğun ortaya çıktığında her seferinde dayak yersin

eşini çok kızdırmışsın belli ama tabiki bu ona vurma hakkını vermiyo
keşke olmasaydı...
yanlız bitir boşan diyolar ya çok kızıyorum.hemen bir tokatla evlilik bitirilirmi?
bu hayatta hepimiz bi çaba içindeyiz yuva kolaymı kuruluyo! boş yaşamak için nefes almıyoruz.
ne halde olanlar var halimize şükür.
tabiki bu kimseye şiddet gösterme hakkını vermiyo ama hemen bitir, ayrıl demeyin yahu
insanların kafasını karıştımayın
canım sen
seviyosun ve sevğinden de eminsin
emin ol ki oda çok pişman olmuştur
erkeklerin üstene çok gitmeye gelmiyo.ani sinirleniyolar
şeytana uydurtmasın Allah .pişman olacağı şeyelr yaptırıyo insana bi anda
sen sadece bunu es geçme , üstünde dur ki bu konunun ,anlasın hatasını çok pişman olsun
birdaha gözü korksun.

Son düzenleme:
Bir tokatla evliliği bitirmek saçma olur...
Ama insanın canını çok yakar bu manevi anlamda...
Biraz kendinize zaman tanıyın..
O hatası anlıcaktır... Özür dilicek ve işini iş yerinde bırakmak zorunda evine geldiğinde eviyle ve seninle ilgilenmek zorunda.. Bunu sakin bi zamanda gönlünü aldığında konuşmalısın...

Evet evet erkekler kolay sinirlenir,hep alttan alan kadınlar olmalı,kadınlar affetmeli ...Aaa ne ayıp şey..Kadın dediğin fedakar olur..Bir tokat ta neymiş ki,lafı mı olur canım....-tatlicadiarzu-

liyadora niye çarpıtıyorsunuz konuyu??öyle bir şey denmiyor..Tokat iyi bir şey denmiyor..ama her insan böyle bir hata yapabilir,bunu bir bayan da yapabilirdi..kaldı ki biz bayanlar tokattan daha beter laflar söylüyoruz..burada ki arkadasımız da aynı sekilde yapmış,gercekten ağır konuşmuş..etki tepki olmuş biraz..bilerek isteyerek atılan bir Tokat değil..
bu sekilde dalga geçmeniz yapılan yorumlarla çok anlamsız ve yersiz..siz nasıl bence biter diyebiliyorsanız bunun aksini söyleyen insanlar da olacak..yaptığınız hiç hoş bir hareket değil!!

Evet evet erkekler kolay sinirlenir,hep alttan alan kadınlar olmalı,kadınlar affetmeli ...Aaa ne ayıp şey..Kadın dediğin fedakar olur..Bir tokat ta neymiş ki,lafı mı olur canım....-tatlicadiarzu-
Komik olduğunu zannediyorsun dimi?

Bana yanlış geliyor ,bir tokatla evlilik biter mi yaaa neler diyorlar dendiği için ben de böyle yazdım..Arkadaşa ayrıl demedim ben olsam ayrılırdım,inşallah sizin aranız düzelir dedim..

Bekara boşamak kolaydır misali yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..Yapılan tabiki hoş değil ama ortada bir evlilik bir yuva var,emekler var sevgi var..Bence herkesin bir şansı daha vardır..Ben vurdurmam ben boşarım diyenleri çok duydum gördüm..Öyle kolay değil...
Bence bir şans daha ver arkadaşım tabiki burnunu sürt ama evliliğini bitirmek için yeterli bir sebep değil benim naçizane görüşüm...

tabiikide sana yanlış gelebilir..kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda..
bu da benim düşüncem..

Bir tokatla evlilik biter mi yaaa neler diyorlar dendiği için ben de böyle yazdım..O zaman sizler de ben bir tokatla bitiririm diyen insanlara saygılı olun..Siz tepki gösterirseniz karşınızdakinin de hakkı olur tepki vermeye...
Siz kendiniz ne yaparsanız yapın böyle bir durumla karşılaştığınız zaman..Hayat sizin......
Arkadaşa ayrıl demedim ben olsam ayrılırdım,inşallah sizin aranız düzelir dedim..Önce diğer mesajlarımı okuyun,sonra beni eleştirin.....
Ben kadınların hep kendilerinin fedakarlık yapmak zorunda hissetmelerinden ve erkekleri bu kadar şımartmalarından son derecede rahatsızsım....Sonuçta 1 tokat atan adam bir zaman sonra gerisini de getirir,buna inanıyorum..
İnşallah arkadaşın eşi akıllanmıştır...

özellile bu sözünüze katılıyorum
takrar diyorum hiç bir neden şiddet gösterme hakkını kimseye vermez
ama biz bayanalrda gerçeten konuştuğumuz zaman çok inicitici oluyoruz
ki "dil yarası en acı yara "denmiş:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bana yanlış geliyor ,bir tokatla evlilik biter mi yaaa neler diyorlar dendiği için ben de böyle yazdım..Arkadaşa ayrıl demedim ben olsam ayrılırdım,inşallah sizin aranız düzelir dedim..

Söyleme şekilden şekile farklılık gösterir...
Sizin o yorumunuz alaycı bi ifadedir..
Ve insanların ciddi alaycı olmayan yorumlara ihtiyacı vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…