G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ysl_cinema
-
şimdi senin eşin çok çalışan iş kolik birisi. bu adamı bırakacaksın çalışacak. vır vır dır dır etmicen. yok eğer ben böyle bi adam istemiyrum diyosan da boşanackasın. çünkü bu sebeple her kavga ettiğinizde olan sana olacak. bundan sonraki 2 kavganızda vurmaz ama 3.sünde 3 tokat yersin. bu şiddet işerli böyle. bu kavgaya sebep olan sorunu kökten çözmezsen bu tokatın gerisi gelir. %99 bu böyledir. erkekler ilk tokatı atarlar kadın affeder. erkekde derki aman nevar o kadar da büyütmedi der busefer her kavgada bunu yapar.
yorumlarınız için teşekkürler kızlar... bende aynı fikirdeyim bu tokatı büyütmezsem 2. si 3. sü gelir diye düşünüyorum o nedenle büyütüyorum kızlar iyice akıllansın diye...dün geldi konustuk yanlız kalmak istedigimi söyledim onu görmek istemedigimi....dünden beri yanlızım korksun iyice ondan sonra bir sans daha vermeyi düşünüyorum Kuran'a el bastı belki bi daha olmaz
Komik olduğunu zannediyorsun dimi?Evet evet erkekler kolay sinirlenir,hep alttan alan kadınlar olmalı,kadınlar affetmeli ...Aaa ne ayıp şey..Kadın dediğin fedakar olur..Bir tokat ta neymiş ki,lafı mı olur canım....-tatlicadiarzu-
liyadora niye çarpıtıyorsunuz konuyu??öyle bir şey denmiyor..Tokat iyi bir şey denmiyor..ama her insan böyle bir hata yapabilir,bunu bir bayan da yapabilirdi..kaldı ki biz bayanlar tokattan daha beter laflar söylüyoruz..burada ki arkadasımız da aynı sekilde yapmış,gercekten ağır konuşmuş..etki tepki olmuş biraz..bilerek isteyerek atılan bir Tokat değil..
bu sekilde dalga geçmeniz yapılan yorumlarla çok anlamsız ve yersiz..siz nasıl bence biter diyebiliyorsanız bunun aksini söyleyen insanlar da olacak..yaptığınız hiç hoş bir hareket değil!!
Bana yanlış geliyor ,bir tokatla evlilik biter mi yaaa neler diyorlar dendiği için ben de böyle yazdım..Arkadaşa ayrıl demedim ben olsam ayrılırdım,inşallah sizin aranız düzelir dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?