ben şu açıdan bakıyorum.eşinizin işleri kötü belli ki, kriz ortamında, saçları beyazladı diyorsunuz, intihar etcem diyor diyorsunuz.eşiniz böyle zor bir durumun içindeyken bence ona destek olmalıydınız.önünüzde koca bir ömür var sonuçta.beraber geçireceğiniz çok vakit var.bu kriz de geçecek, onun işleri de düzelecek.yoksa neden sevdiği, evlendiği, hayatının geri kalanında yanında olmasını istediği kişiye vakit ayırmasın ki.eminim ki o da çok istiyordur.ama iş, sorumluluk ve para şu an beraber vakit geçirmekten çok daha önemli.siz kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz ama fabrikası olan bir adamın herşeyini kaybetmesi bambaşka bir olay.her şeye sıfırdan başlamak hiç kolay değil.böyle bir sıkıntının içinde bence anlayışlı olmalı ve sabretmelisiniz.ona destek olmalısınız.evlilik iyi günde kötü günde hep yanında olmaktır.şu anda o kötü gününde.ama tabi hiç bişey size el kaldırmasının bahanesi olamaz.hemen affetmeyin tabi ki.ne kadar kırılmış olduğunuzu anlaması lazım.ama bi kere yapan tekrar yapar diye bir şey yok emin olabilirsiniz.aldatan erkek bir kere aldatınca ve affedilirse %70 devamı da geliyor ama bir tokat atan kocanın hayatının geri kalanında bir daha elini kaldırmadığını defalarca gördüm ben çevremde.kendi ailem de dahil buna.çok canınızın yandığını bi şekilde anlamasını sağlayın yeter.siz de onu anlamaya çalışın.size mutluluklarrrr.her şey gönlünüzce olsun...