lk iddet......

ysl cıgım kusura bakma ama tartısma sırasında bıraz susmasını bılmek gerek.4.senede 1 tokat atmıs esın ha atmalımıydı hayır.ama bence coook sabırlıymıs esın,ne demek ne bıcım erkeksın.yanlıs anlamada benım eltım 4,aylık oda boyle coook bagırıyor hakaret edıyor kaynıma.oylekı herzaman seslerı evımızde.gecenlerde dayak yedı sonunda.esım de sasırdı cunku onlarda dayak atmak yok.ama esım bana dedıkı sende boyle yapsan sende dayak yersın dedı.çok sukur 2,5 yıllık evlıyım daha 1 tokadını yemedım.allah kımseye vermesın...

haklısın liyadora ama büyük stress altında oldugu içinde tedirgin oluyorum

Umarım düzelir aranız...

Evlilik tek bir tokatı ,1 kerelik aldatmayı kaldırır diyemiyorum,demem yine de......Dedim ya bunu kabullenmek,tek tokat olsa affederim,olur böyle şeyler evlilikte demek genelde kişilerin kendi ailelerinde de bu tarz olayların olduğundan ve affedildiğindendir diye düşünüyorum.Herkesin görüşü farklı bu konuda...

Hakkınızda hayırlısı olsun.......

Kurana el basmış bir daha yapmam diye. şiddetin her türlüsüne karşıyım. ancak 4 yıllık evliliğin bir tokatla bitmesi beni rahatsız ediyor. çok pişmanmış bakın. hakettin iyi olmuş falan deseydi o zaman fikrim farklı olurdu. biraz burnunu sürtün ama ayrılmayı düşünmeyin bence. ha,2 ci tekrarda işte o zaman olayın rengi değişir.

haklısın askiyom bende cok ileri gittim farkındayım...liyadoracım bende ailemde görmedim böyle birşey ve herzamanda şiddetin affedilemez oldugunu söylerim...ikileme düştüm bu nedenle yarım kal diyor yarım git diyor cok zor bi durumda kaldım...gururum kırık durma bu adamla diyor...off ya

liyadora,benim ailemde de,tek tokat yoktu ,aslada olmadı. ama pişmanmış . affetmek bir kereye mahsus olabilir diye düşünüyorum.( bu konuda ama)

okypete 2. olursa zaten 1 dakka duramam canım onu asla kaldıramam heleki kurana el bastıktan sonra bunu bozarsa o adama ben nasıl güveneyim...hiç böyle bir huyu yoktu eşimin çok yazık oldu yuvamıza(

okypete 2. olursa zaten 1 dakka duramam canım onu asla kaldıramam heleki kurana el bastıktan sonra bunu bozarsa o adama ben nasıl güveneyim...hiç böyle bir huyu yoktu eşimin çok yazık oldu yuvamıza(

bence bir terapiste gitseniz beraberce. belki bir çözüm olabilir...

liyadora,benim ailemde de,tek tokat yoktu ,aslada olmadı. ama pişmanmış . affetmek bir kereye mahsus olabilir diye düşünüyorum.( bu konuda ama)

ışte ben bu konuda çok kesin tavırlı olduğum için ve ailem beni isterlerken eşime ve eşimin ailesine bu konuda kati bir şekilde uyarıda bulundukları için bu şekilde düşünüyorum okyciğim...Empati yapmaya çalışıyorum kendi adıma..Benim içimde bişeyler kırılır ve soğurdum ...Benim gibi düşünülsün demiyorum ama empati yaptığımda da fikrim böyle oluyor..Hepimiz aynı olaya farklı açılardan ve farklı hislerle bakıyoruz...Kuran a el basmak falan da beni etkilemezdi..Yani katıyım ben bu konuda malesef...

dediğim gibi inşallah düzelir aranız...

yazık olmadı cnm olmasın lutfen.bak bızde tecrubelıyız.sonradan uzulmemen ıcın bukadar caba harcıyoruz.bak pısman olması nekadar guzel bıseyyyy.insallah tekrarı olmaz....

doğru dedin arkadaşım.bende 3 yıl evliyim eşim banada koluma yumruk atmıştı halbuki sebep de değil yani atması için bende ona 2 kez tekme attım bide koluna yumruk şaşırdı karşı koyamadı.dedim birdaha olmasın yoksa bu sefer daha kötü yaparım o gün bu gün biraz akıllandı ama ben ayrılmayı kesin düşünüyorum.elbet bi gün kurtulcam bu adamdan

loca senın adına uzuldum.ınsallah cocugun yoktur.cunku ben babasız buyudum cooook zordu gercekten...

geçmiş olsun loca üzüldüm cnm( insanın kalbi çok kırılıyor...kızlar hangi tarafa gideyim yaa ayrılmak hata mı olur şu noktada...ailemdende fikir alamıyorum sorsam ayrılmamı isterler cok hassaslar bu konuda kafam karısık

ben ayrılma derım cnm.suan ona cok kızgınsın bılıyorum ama sendede hata oldugunun farkındasın...sevgı kolay bulunan bırsey degıl.ılerde pısman olmak gıbısı yok.ha tekrarlarsa o zaman sorarsın bu soruyu kendıne.helekı severken ayrılırsan ılerde kımseyı onun yerıne koyamazsın,onun gıbı sevemezsın...

biri bizler dilimize erkeklerde ellerine hakim olamıyorlar demiş..çok doğru demiş..yani sende ağzına geleni soylemissin..sinirle sen ona ne demissin sinirle o sana ne yapmış..belki kocan vurmasaydı sen vururdun ona bu sinirle..bu sözleri soylediysen vurmanı da beklerdim senden açıkcası..
biri de ailede gormekle affetmeyi bagdastirmis..bende ailemde hiç şiddet görmedim..babamla annem arasında..ama yine de ben olsam affederdim diyorum..bunun ailede gormekle alakası yok..

cekhu haklısın cnm bende cok hatalı davrandım vurması tabiki haklı degil en iyisi ben bi şans daha vereyim eşime onu çok seviyorum yaa...bir daha yaşamam insallah kimsede yaşamaz böyle bir acıyı çok zor .teşekkür ederim yorum yapan herkese cok saolun

insanın kalbine bıçak gibi saplanıyor o an.ama eşimin sülalesinde dayak olayı var malesef hepsini birden söylesem herkes şok olur çok ağır olur yani allahtan çocuğum yok istemem bu adamdan artık sevmiyorumda bide ayrılmaya ikna etsem hemen defedecem.

sen dava açsan olmaz mı canım ailen desteklerse daha rahat olursun...şiddet gerçekten dayanılmaz bişey insanın psikolojisi bozuluyor

siddetin her turlusune karsiyim..bir tokatla bile bosanilabilir gorusundeyim ama sizin durumunuz farkli..zaten esinizin bu siralar stresli sıkıntılı oldugunu soyluyorsunuz..uzerinede cok gitmissiniz..kurana da el basmis.bence ilk ve son kez affetmeli birdaha ayni seyi tekrarlarsa kesinlikle bosanmalisiniz...bunun ilk ve son kez olmasini diliyorum..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…