- Konu Sahibi EU1
Canım son olarak şunu söyleyeceğim..Uygulayıp uygulamamak senin bileceğin iş..Bu adam ayaklarına kapanıp parmağına yüzük takıncaya dek s... et onu.( o Zibidnin bunu yapacağını hiç sanmıyorum açıkçası aslında ).Sen bu hayata onunla gelmedin.....Onsuzken de vardın....Ondan gelecek sevgi kırıntısına muhtaç değilsin...Bas tekmeyi..Başka adam mı yok ? Seni hayatında istiyorsa kendine çeki düzen versin..Hem küfür ne demek yaa?Sana saygısı yok bu zibidinin !!
Küfretmek bile bana göre sevgililikte ayrılık sebebi..Sana saygı duymayan adamdan beklentiye girme...Sana şimdiden küfreden şerefsiz ,evlenmeye kalkınca kimbilir neler yapar..nasıl kendinde böyle bir hak görebiliyor? sen nasıl buna izin veriyorsun? çok sinir bozucu bir durum..
At tekmeyi mıçına ne hali varsa görsün..Koca olabilcek biri gibi gelmedi bana..Sen işine asıl,hayata tutun,moralini yükseletecek hobilerle uğraş..
Ve bence her sıkıntını yazma buraya..Sen çok naifçe,içinde kötülük olmadan yazıyorsun belki ama insanlar her zaman o kadar anlayışlı değil.Hatta çok da acımasız olabiliyorlar....Ancak güvendiğin kişilerle dertleş..Olumsuz ve yargılayıcı şeyler eleştiri olmaktan çıkıyor çünkü..
Hadi bakalım şimdi içine yeni umutlar yeşertme zamanı...Bırak seni üzen sevgiliyi...İlla sevgilin olmak zorunda değil..Önce kendini toparla,psikolojin yerine gelsin..Sağlıkla düşünmeye başla..Sevgili seni bulur nasılsa...![]()
yüzde yüz katılıyorum. kolonya,bu kadar herşeyini ortaya dökme. o kadar önyargılı kişiler varki.
lütfen biraz daha sakla kendini.