LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

cnm cnm cnm gözdecim özletiyosun kendini çok güzel ciciler almışsın bayıldım arkadaşım güzel günlerde kullanın hepsini. paşabahçe bardaklarını nerden aldın bende su setlerimi falan ucuza getirmek istiyorum seninkinin fiyatı süpermiş tabi modelide harika

serysery
bi pembe sever olarak bayıldım ben =)) güle güle aşkla kullan :)​

Çok teşekkür ederiiim

psikologozlem
Gözdeeemmm bayıldımm hepsine, özellikle kuzulu kavanozlarına ve Esma-ül Hüsna tablolarına

Güzel günlerde kullan canım benim​

Ayy canımm çok sağoll o tabloya ben bitdim zatenn tabi kuzucuklarımadaa

Gamzee tatlım çalışıyom ya valla bayadır eklemek istiyodum olmuyodu ama artık buradayım :)) Teşekkür ederim güzel yorumun için bardaklarımı yine şirinyer japon pazarından aldımmBende görünce begendim hazır bu fiyata bulmuşken kaçırmak istemedim

aysegul34
canım yeni çeyizlerin çok güzeller bayıldım güle güle aşkla kullan inş hepsini

Teşekkürler ayşegülcümmm

dyyg
yeni aldıkların da çok güzeller canım.. güle güle kullan​

Çok sağol tatlımmm

cnm japon pazarı dediğin yer şirinyere dönerken köşede kocaman forbest yazan yermi bende girmek istiyorum ne zamandır oraya ama hiç nasip olmadı

canım maşallah, hepsini güle güle, huzur mutlulukla kullanın inşallah. çok beğendim, zevkimiz aynıymış :) hele gül desenli olan her şeye çıldırırım böyle konular okumak çok güzel, hepimizin Allah tamamına erdirsin inşallah!

Sağol tatlım bgnmene çok sevindim bnde benzer konular gördümmü çok hoşuma gidiyoo

yeni çeyizlerinde çok güzeller mutlu huzurlu günlerde kullan inş canım hepsine ayrı ayrı bayıldım

Yine çok güzel ciciler eklemişsin canım güle güle kullan hepsini

güle güle kullan cnm :) ay hiçmi üşenmiosnz ya bunlrı çekmeeye eklemeyee

canım çeyizini güzel günlerde kullan, çok güzeller. özellikle mutfak tekstilini çok beğendim, önlüğünü, masaörtünü.. nereden aldın canım bide bunların yesil tonları varmı bende istiyorummmmm

English homedan almıştm cnm :) çok tşekkürler begenmne sevindim ama yeşil tonları varmı bilmiyorum:26:

Bugün migrostan aldığımm kupalarımız :)
Daha bişeyler alcaktımda salı günü askerimin yanına gitcem bilet param kaldı kardeşimle ikimizin o yüzden alamadım öbür aya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…