- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
seryserybi pembe sever olarak bayıldım ben =)) güle güle aşkla kullan :)
psikologozlemGözdeeemmm bayıldımm hepsine, özellikle kuzulu kavanozlarına ve Esma-ül Hüsna tablolarına
Güzel günlerde kullan canım benim
solitarywomancnm cnm cnm gözdecim özletiyosun kendiniçok güzel ciciler almışsın bayıldım arkadaşım güzel günlerde kullanın hepsini. paşabahçe bardaklarını nerden aldın bende su setlerimi falan ucuza getirmek istiyorum seninkinin fiyatı süpermiş tabi modelide harika
aysegul34canım yeni çeyizlerin çok güzeller bayıldım güle güle aşkla kullan inş hepsini
dyygyeni aldıkların da çok güzeller canım.. güle güle kullan
Evet canım orasıııı ben hep giderimmm çok seviyom orayııcnm japon pazarı dediğin yer şirinyere dönerken köşede kocaman forbest yazan yermi bende girmek istiyorum ne zamandır oraya ama hiç nasip olmadı
Sağol tatlım bgnmene çok sevindim bnde benzer konular gördümmü çok hoşuma gidiyoocanım maşallah, hepsini güle güle, huzur mutlulukla kullanın inşallah. çok beğendim, zevkimiz aynıymış :) hele gül desenli olan her şeye çıldırırımböyle konular okumak çok güzel, hepimizin Allah tamamına erdirsin inşallah!
Çok teşekkürler damlacımmmyeni çeyizlerinde çok güzeller mutlu huzurlu günlerde kullan inş canım hepsine ayrı ayrı bayıldım
Kızlar ev nişanımı sizlerden aldığım gördügüm fikirlerle hayırlısıyla en güzel şekilde atlatdım.Sıra geldi ceyiz için alınan ve alınacakları yine sizlerle paylaşıp fikir edinmeye vede işin en zevkli kısmı olan gidip almaya. Evimi genel olarak Country/Vintage yapmak istiyorum yani mobilyaların düz beyaz olduğu biraz antika biraz şık, eşyaların açık renklerde (krem pembe beyaz ve açık gri tonları) koyu renkleri evime hiiiiiiiç sokmak istemiyorum .Böyle girenin içi açılsın bahçeye girmiş gibi mis gibi kurabiye kokan fransız tarzı bir ev yapmak istiyorum
YATAK ODASI
BANYO
MUTFAK AKSESUAR
Annemden ve ananemden kalma eski porselenlerim
Elektiriklilerim
TUPPERWARE GRUBU VE PLASTİKLER
Çook sağoll tatlımmmYine çok güzel ciciler eklemişsin canım güle güle kullan hepsini
güle güle kullan cnm :) ay hiçmi üşenmiosnz ya bunlrı çekmeeye eklemeyee
English homedan almıştm cnm :) çok tşekkürler begenmne sevindim ama yeşil tonları varmı bilmiyorum:26:canım çeyizini güzel günlerde kullan, çok güzeller. özellikle mutfak tekstilini çok beğendim, önlüğünü, masaörtünü.. nereden aldın canım bide bunların yesil tonları varmıbende istiyorummmmm
English homedan almıştm cnm :) çok tşekkürler begenmne sevindim ama yeşil tonları varmı bilmiyorum:26:
Çoook teşekkür ederimmbursadaki english home mağazasında yeşil tonlarda bişey bulamamıştım yokmus demekki.. sen güzel günlerde aşklakullanırsın inş.
Bugün migrostan aldığımm kupalarımız :)
Daha bişeyler alcaktımda salı günü askerimin yanına gitcem bilet param kaldı kardeşimle ikimizin o yüzden alamadım öbür aya artık
Eki Görüntüle 605620
Bugün migrostan aldığımm kupalarımız :)
Daha bişeyler alcaktımda salı günü askerimin yanına gitcem bilet param kaldı kardeşimle ikimizin o yüzden alamadım öbür aya artık
Eki Görüntüle 605620
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?