LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Son düzenleme:
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlaaaaar Meyve bıçaklarım pazardan aldım 12 adet 3.5 tl

Canım herşeyin çok ama çok güzel

Allah huzurla kullanmayı nasip etsin

Meyve bıçaklarımız çok benziyor birbirine :))

yeni aldıklarında çok güzeller canım evini gerçekten merakla bekliyorum evlensen de görsek keşke

Bayıldım her şeye :) Güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah. Düğün ne zaman?

Bayıldım her şeye :) Güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah. Düğün ne zaman?
Düğün tarihimiz belli değil henüz nişanlım askerde o geldiginde kesinleşicek ama 2014 geliniyim ben büyük ihtimall Çok teşekkür ederim yorumun için

Düğün tarihimiz belli değil henüz nişanlım askerde o geldiginde kesinleşicek ama 2014 geliniyim ben büyük ihtimall Çok teşekkür ederim yorumun için

Ben de 2014 geliniyim kısmet olursa. Seni topiğimize bekliyoruz o zaman. :)

English Home dan son kalan kaptığım Amerikan servislerim 2 adet aldım yani 4 kişilik oldu 30 TL

Runnerım takım olsun istedim kurduğum sofra8.45 TL

Ben bu adres telefon defterini çok isteyip alamamıştım nasip bugüneymiş 1 tane kalanı kaptım fiyatı 3.5 TL

Dün Pazardan aldığım Seramik saksım ve tek çiçeklik vazom ikisi toplam 5 TL

Budaa bugün aldığım buzdolabı magnetlerim ikisi 3TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…