LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için :) Ayşegül bizim pazar çok çeşitli valla züccaciye bölümü o kadar çok ki pazarda bizim Tanesini 1 tl den aldım tabakların

gnnrkcy
canım son aldıkalrın da çok tatlı English Home daki indirimden ben de lastikli çarşaf aldım çok seviyorum English Home u

English home u kim sevmezki İş başvurusunda bulundum yine kabul etmediler

Annemden bana kalan üçlü duvar süsü , zamanında dayımın eşi yaptırmış annem için :)

Ayy ne modaydı bunlar yaşlanmıs gibi konustumm
ama sanki benim hatırladıgım daha farklı ipleydi :)
güle güle kullan canım :)

Son düzenleme:
begendiginize sevindim kızlar Bilmiyorumki ipleri nasıldı :26:annem verdi bende kaptım

Uzun zamandır takipçiyim ama niye yorum yapmamışım bu güzel çeyize bilmiyorum
Çok güzeller hepsi, güle güle mutlu huzurlu kullan inşallah

cnm duvar süslerin çok güzel makromeyle yapılıyordu bende çok yapmıştım bir zamanlar ipleydi denilen odur yani

güle güle kullan canım süslerini. ben de yapmıştım bunlardan ortaokulda. geçen senelerde yine yapayım dedim de o çiçeklerden bulamadım kalmamış artık pek

çok cimcimeymiş bunlar :) güle güle kullan canım
Çok teşekkürler

glsns
güle güle kullan canım süslerini. ben de yapmıştım bunlardan ortaokulda. geçen senelerde yine yapayım dedim de o çiçeklerden bulamadım kalmamış artık pek

Çok teşekkür ederim yaa benim hiç el becerim yoktur biliyonmu

Kızlar biraz aradan sonra tekrar geldim , üyeliğimi kendi isteğimle iptal etdirmiştim , bazı sorunlarım vardı halletdim çok şükür şimdi çeyizime yeni eklenenlerle başlıyorum yeniden

Biev Kahvaltılığım , cupcake sabunluğum,coca cola kutusu , ferforje saksım , havlularım ve doğrayıcım
Eki Görüntüle 709932

Eki Görüntüle 709931

Eki Görüntüle 709930

Eki Görüntüle 709933

Eki Görüntüle 709927

Eki Görüntüle 709929

Eki Görüntüle 709935

Buda anneme bievden aldığım hediyem :)
Eki Görüntüle 709934

canım üyeliğin değişmiş sanırsam hayırlı olsun cupcakeli sabunluğu nereden aldığını soracağım çok beğendim canım

Maşallah canım yeni ceyizlerinde cok güzel ve ayrıca annene aldıgın hediyeyide cok begendim güle güle kullanın ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…