LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Bu askılıktan bugün annemde bana aldı tesadüf işte :)) Kağıt havluluğu da ben takım olsun diye aldım. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım. Fotoğraflarını çalıyorum konum için :))

Gözde askılığına bayıldıııımm.
Güzel günlerde kullan
Teşekkür ederim Sooftum

Tamam canım çal çal english home kardeşliği

Bunlarda sizler için kızlar elmalı kurabiye yaptım bugün
İlk elmalı kurabiyem
afiyet olsun

Son düzenleme:
canım english home askılıga bayıldım ne kadara aldın diye sorsam güle güle kullan mutlukla aşkla

canım english home askılıga bayıldım ne kadara aldın diye sorsam güle güle kullan mutlukla aşkla
49.90 bitanemi fiyatı :)) çok teşekkür ederim

oyyy canım benim ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar yavaş yavaş başlanmış öğrenilmeye devamını diliyorum hai bakalımm
Ayy çok teşekkürlerEveet mutfaga girdik artık

gerçekten daha önce bu kadar renk bakımından uyumlu bir çeyiz görmemiştim galiba pembe hastasısın herşeyi uydurmuşsun birbiriyle güle güle kullan her birini canım..

Çok severimmmm harika gözüküyor ellerine sağlıkk.. Annemde çok yapardı önceden okula getirirdim hepsini yerlerdi
Çok teşekkürler

fgnsml
gerçekten daha önce bu kadar renk bakımından uyumlu bir çeyiz görmemiştim galiba pembe hastasısın herşeyi uydurmuşsun birbiriyle güle güle kullan her birini canım..​

Ayy çok teşekkürler canım Evet pembe hastasıyımm

ayyy şu english home ürünlere bayılıyorummm en acilinden sitesine gelsin diye dua ediyorum çok güzeller tatlm güle güle kullan

ayyy şu english home ürünlere bayılıyorummm en acilinden sitesine gelsin diye dua ediyorum çok güzeller tatlm güle güle kullan
Teşekkürler tatlımmİşte Bugün alınanlar

Cam Şişelerim 2 adet

Süt Şişelerim

Meyve Bıçaklarım 12 li

Mandal Sepetim

Veee Duvar Süsüm

canım gene şeker şeker şeyler bulmuşsun çok tatlılar meyve bıçaklarında ayrı bir güzel hepsini güle güle kullan

Gözdecan bayıldım meyve bıçaklarına
Ama ben böyle tatlı meyve bıçağı hiçbir yerde görmedim ki

Güle güle kullan hepsini tatlım

hepsi birbirindenn güselll maşallahh
iyi günlerinizde kullanınnnn

Yeni aldıklarını da güle güle kullanın canım. özellikle süt şişeni ve mandal sepetini çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…