LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Canım hepsini çok beğendim, güle güle kullan.
Tam özeniyorum bende bir topic açayım diyorum fos çıkıyor, gelenler iade oluyor derken elde avuçta bir şey kalmıyor..
Çook teşekkür ederim Evet takip ediyorum seni , kıyamam ya inşallah gönlüne sinenleri almak nasip olur

Çook teşekkür ederim Evet takip ediyorum seni , kıyamam ya inşallah gönlüne sinenleri almak nasip olur

İnş canım, iki yemek takımı arasında kaldık erkek arkadaşımla paylaştıklarım arasından haftasonu onları halledeceğiz, 1 ve 2 bakalım artık, ikisi de hoş, karar vermek çok zor ama yakın zamanda bende topic açmayı düşünüyorum inşallah..

Son düzenleme:
Bekliyoruz o halde ben birinciyi çok begenmiştim ama ikide çok güzel

İşte bugün alınanlarla aranızdayım Kızlar !!

Gecelik + Sabahlık setim 2 adet , pembe gecelik çapraz askı o yüzden asamadım ya
Beyaz olan uzun pembe olank ısa ikiside saten

Vee bunlarda paraya kıyıp dayanamadığım Kurabiyeliğim ve Havlu Kağıtlığım , English Home

Son düzenleme:

cnm gecelik ve sabahlık takımlarına batıldım nasılda güzeller englishhoma sözüm yok zaten her zamanki gibi harikalar

canım geceliklerin çok güzelmiş özellikle peçeteliğine bayıldım güle güle kullan aşkla inş

yaww o kadar beğendim ki yanlışlıkla yanlızca çeyizlerin resimlerinin eklendiği topiğe yorum yaptım gözdeeee

Geceliklere ayrı bayıldım ferforjelere ayrı ayrı

Ben de istiyorum bu ferforjelerden ama daha maaşı almama 4-5 gün var ya offf

Gözde çok beğendim bu çıkarmanı hee bak fena gaza geldim, çeyiz alışveriş aşkım depreşti sayende

Gördüm gördüm Begenmene sevindim özlemcimmmm bnm de çıktığım işyerinden alcak param vardı dün gidip onu çektim bankadan onunla aldım yoksa bekliyodum yaniHatta anneme dedim kurabiyelik pahalı bekleyelim girsin indirime oda kalmazsa çekemem mızmızlanmanı gözde dedi Hadi bakalım çeyiz alışverişineeeeeeeee

Teşekkür ederim gamzecim English home yaniEn soununda plaket vercekler bize zaten
aysegul34
canım geceliklerin çok güzelmiş özellikle peçeteliğine bayıldım güle güle kullan aşkla inş
Çok teşekkürler Kuzuuuuuuuuum

Gözde cim yeni aldıkların çok güzelll ya güle güle kullan benimde gözüm kalmıştı onda ama pahalı diye yanaşmadım
peçeteliği ve gazeteliği almadığıma pişman oldum rengini beğenmemiştim ama sonra boyarım dedim bizim reale de açılmış english home artık çok yakınımda yarın yada pazar mutlaka gidiceğimm almaya

Çok teşekkürler tatlımm , banada pahalı geldide annem ısrar edince kalmaz diye aldım bendeBugünde uğradım Git git tatlım çok güzel orasıı

mevlanasenkalevlatdedi
özellikle annen ve anneannenden kalan porselenlerine bayıldım, hatırası olan şeyleri çok seviyorum. güle güle kullanırsın inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah

Kızlar bunuda bugün english homedan almış bulunmaktayım Resmini orda çektim eve getirip kurmucam çünkü

ne demek canım ya bende hiç erinmeden bütün sayfalara baktım çok güzeller çokkk askılığın fiyatını bende çok merak ettim ya ama ben burda görmemiştimmm:26:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) Fiyatı 49.90 Nakit fiyatı
Seviyorum sizi

aa çok güzel.. güle güle kullan..bende bugün gittim engliss home ama annem bişe aldırmadı yeter dedi artık..

Son düzenleme:
ayy ne kadarda tatlı bişeymiş buu bayıldım güle güle kullan canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…