LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

hayırlı uğurlu olsun canım maşallah Allah nazardan saklasın bu işlerin son faslına doğru ilerlemişsin. ağız tadıyla kullan inş hepsini

Hayırlı olsun canım güle güle kullan , ee kafan rahattır artık düğün günü gelsin diye bekliyorsundur çeyiz işi de bitmiş

Benim gözdemin nişanlısı televişınlarını da mı almış aman da aman

Aşk dolu filmler izleyin sevdiceğinle inşallah

İşte beyaz eşyalarımız kızlar
Marka olarak Samsungta karar kıldık nişanlımla beyaz eşya ve elktronik için
Çamaşır makinemiz ve bulaşık makinemiz huzurlarınızda

İşte beyaz eşyalarımız kızlar
Marka olarak Samsungta karar kıldık nişanlımla beyaz eşya ve elktronik için
Çamaşır makinemiz ve bulaşık makinemiz huzurlarınızda

oooo byaz eşyalar alınmış hayırlı olsun canım çok güzeller inşallah memnun kalırsın mutlu günlerde kullanalım inşallah

gözdecim hayırlı olsun beyaz eşyalarıngri almadığına sevindim adı üstünde beyaz eşya ne de olsaçamaşır makinemiz aynı marka sanırım seinkisi benimkinin bir üst modelibende yoğun yıkama vs tuşları yokmakinenin içine dikkat ettin mi yukarı doğru mu geniş benimkisi öyle çamaşır sığmıyor içine

Canım arkadaşlarım çoook teşekkürler güzel yorumlarınız için seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hayırlı olsun canım

Bizde bugünlerde beyaz esya araştırmasındayız. Bosch düşünüyoruz yaklaşık 5 bin tl lerde fiyat çıktı. Siz ne kadara aldınız hepsini ?

Çeyizine son eklenenler çok güzel maaşallah
Çeyiz hazırlığında hep bakardım topiğine.
Ben evlendim, bu telaşlar bitti tabi
Darısı başına inşallah.

Tatlim beyaz esyalarin hayirli olsun bizde beyaz esyalarimizi samsung aldik
Sagol canımm samsungtan memnun kalıcagımızı düşünüyorum çünkü baya bi araştırma yaptım ben marka konusunda

bsahin
Hayırlı olsun canım

Bizde bugünlerde beyaz esya araştırmasındayız. Bosch düşünüyoruz yaklaşık 5 bin tl lerde fiyat çıktı. Siz ne kadara aldınız hepsini ?​

Teşekkürler canım çamaşır makinesi 900 tl, bulaşık 850 civarında daha fırın ve mikro dalga yok buzdolabıda yok canım yani 5 bin olmasada hepsi 3-4 tutar diye düşünüyorum

softkitty
Çeyizine son eklenenler çok güzel maaşallah
Çeyiz hazırlığında hep bakardım topiğine.
Ben evlendim, bu telaşlar bitti tabi
Darısı başına inşallah.​
Oh ne güzel canım inşallah :)

canım hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanırsınız

Amin canımi nşallah :)

Sağol bebeğimm :) Ben beyaz seviyorum biliyorsun zevklerimiz senle aynı Evet dikkat etdim yanlarına doğru geniş 8 kg bnmkisi sennki kaç kg ?

canım hayırlı olsun çok uygun fiyata almışsın beyaz eşyalarını.. bende hepsini arçelikten almıştım ama benm sırf çamaşır makinesi ile bulaşık 2378 tl tuttu :s

canım hayırlı olsun çok uygun fiyata almışsın beyaz eşyalarını.. bende hepsini arçelikten almıştım ama benm sırf çamaşır makinesi ile bulaşık 2378 tl tuttu :s
Şuanda hem yılbaşı kampanyaları var hemde arçelik için çok para vermişsin canım ya ama önemli olan senin içine sinmesi ben çok begenerek aldım :) Kızlar işte bunlarda yeni eklenenler fırınımız ve mikrodalgamız böylelikle beyaz eşyalarımızı bitirmiş bulunmaktayım :) ve birde pembe vileda temizlik seti :)

Beko Turbo Fırın

SAMSUNG

Vileda Setimiz

evde hep arçelik kulladıgımız ve memnun oldugumuz için aklımdaki tek yerdi canım :) sende iyi musmutlu günlerde kullan eşyaları :) ayrıca vileda setine de bayıldımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…