LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Ayyyy bayıldım hepsi cıvıl cıvıl Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :) çok şekerler

Tatlımm İstanbul ganimetlerin hayırlı olsun, hepsi çok güzel pembiş terliklerine bayıldımm

Kıyafetin de yakıyor yalnız, eminim çok yakışacak sana

Tatlımm İstanbul ganimetlerin hayırlı olsun, hepsi çok güzel pembiş terliklerine bayıldımm

Kıyafetin de yakıyor yalnız, eminim çok yakışacak sana
Teşekkür ederim özlemmm
Gelinligimede karar verdik haftaya alıcak burak kısmet olursa, dikimine başlancak fatihte denemöiştim çok hoşuma gitmişti resim çektirtmediler ama agustosta artık provalarım da çekerim

canım çok güzel şeyler alınmış sana güle güle kullan heveslendim birden bende =)

inşallah yeni işe girerim ya burdan bildiririm sana artık :)
İnşallah canım :)
Kızlar işte çeyizime yeni eklenenler Angry birds Kahvaltılıklarım sizlerden görmüştüm bugün migrostan almak nasip oldu 4 adet aldım

Kemeraltından denk getirip aldığım 6 adet plastik servis tabağı, desenine bitdim diyebilirim

Makara Setim ve Pembe olmasına dikkat etdigiğim mezurem yine migrostan

Merhabaa bayadır uğramamışm yahu buralara ee çeyizide bitirdik sayılır, iş güç derken kızlar nasip bugüneymiş nişanlım tvmizi aldı çok mutluyummm

Samsun 106 ekran full HD SMART TV

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…