Hangileri tatlım baharat takımımı
Mutfak tekstilim English Home dan , kendi sitesinden de alabilirsiniz veya magazsından da, ben genelde kendim görerek almayı daha çok severim , Markafoniden bir kere alışveriş yaptım sadece oda silikon kek kalıplarmı bıçak setimi almıştım , kırılcak hiçbirşeyimi almadım internetdenmutfak önlükleri falan canım güllü olanlar.bide bende ceyiz dizmeye basladım kuzu bana önerecegin nette site varmı alıs veriş yapacagım
ay tatlım harıka ya hem muthıs guzel hem cok uygun ızmırde olmak istedım suan:) zaten ızmır burnumda da tutuyo demek izmirdesın sen canım bende ege unı mezunuyum 5 yıl kaldım ızmırde nasıl ozluyrm bılemezsın:Çok teşekür ederim kızlar :)
Sevdacım Fiyatı 2.90 , buca şirinyer forbest japon pazarından aldım
Aynen öyle sevgi yaa :)) teşekkür ederimmmmmcanım aldıkların harika güle güle kullan hiç ummadığın yerlerden neler çıkıyor dimi
ay tatlım harıka ya hem muthıs guzel hem cok uygun ızmırde olmak istedım suan:) zaten ızmır burnumda da tutuyo demek izmirdesın sen canım bende ege unı mezunuyum 5 yıl kaldım ızmırde nasıl ozluyrm bılemezsın:
ay tatlım harıka ya hem muthıs guzel hem cok uygun ızmırde olmak istedım suan:) zaten ızmır burnumda da tutuyo demek izmirdesın sen canım bende ege unı mezunuyum 5 yıl kaldım ızmırde nasıl ozluyrm bılemezsın:
aynen bende İzmir gazisiyim Dokuz eylül ünv. mezunuyum. o kadar özlüyorum ki orayı. Kim bilir belki evlenip oradan iş bulursak taşınırız erkek arkadaşım da İzmir'e aşık
Ahh ahh izmir çok güzel bir şehir , istanbulda bir metropolaynen bende İzmir gazisiyim Dokuz eylül ünv. mezunuyum. o kadar özlüyorum ki orayı. Kim bilir belki evlenip oradan iş bulursak taşınırız erkek arkadaşım da İzmir'e aşık
Dimaam gelmiş hoşgeldin topiğimeeeedimaamtatlım aldıkların çok güzel. güle güle kullan. mutlulukla, huzurla geçsin günlerin...
çeyiz hazırlamak için hiç vaktim olmadı benim... 4 ay içinde evlendim çünkü. gelinliğimi bile zor diktirdim.hala da eve bir şey almaya üşeniyorum. mutfağımın yapılması lazım. artık tadilata kalkışmak için çok geç. bebeğimin odası için uğraşırım artık. ben de ona aldıklarımı paylaşırım inşallah. tabi önce mide bulantılarım geçsin...
Evet canım avcılara geliyorumstanbula gelın mı gelıceksın canım?
İnşallahhayırllı olsun canım ınsallah ıstanbul sana bol bol mutluluk getırır:)
Amin canım inşallah, severler sağolsunlar bende onları çok sever ve sayarım :)Hepsi hayirli olsun canim anlasilan cok sevilen bi gelinsin allh bir omur agzinizin tadini bozmasin insallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?