LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

mutfak önlükleri falan canım güllü olanlar.bide bende ceyiz dizmeye basladım kuzu bana önerecegin nette site varmı alıs veriş yapacagım
Mutfak tekstilim English Home dan , kendi sitesinden de alabilirsiniz veya magazsından da, ben genelde kendim görerek almayı daha çok severim , Markafoniden bir kere alışveriş yaptım sadece oda silikon kek kalıplarmı bıçak setimi almıştım , kırılcak hiçbirşeyimi almadım internetden

Minik dekoratif tablolarım 4 adet ( Daha öncede almıştım bunlardan 3 tane )

Kelebek Askılığım

Ve buu da Nihalem

Gözdem son aldıkların çok güzel çok beğendim bitanem güle güle kullan bitanem

Çok teşekür ederim kızlar :)
Sevdacım Fiyatı 2.90 , buca şirinyer forbest japon pazarından aldım

Çok teşekür ederim kızlar :)
Sevdacım Fiyatı 2.90 , buca şirinyer forbest japon pazarından aldım
ay tatlım harıka ya hem muthıs guzel hem cok uygun ızmırde olmak istedım suan:) zaten ızmır burnumda da tutuyo demek izmirdesın sen canım bende ege unı mezunuyum 5 yıl kaldım ızmırde nasıl ozluyrm bılemezsın:

canım aldıkların harika güle güle kullan hiç ummadığın yerlerden neler çıkıyor dimi
Aynen öyle sevgi yaa :)) teşekkür ederimmmmm

İzmirdeyim ama istanbula gidiyorum been :26:

aynen bende İzmir gazisiyim Dokuz eylül ünv. mezunuyum. o kadar özlüyorum ki orayı. Kim bilir belki evlenip oradan iş bulursak taşınırız erkek arkadaşım da İzmir'e aşık

tatlım aldıkların çok güzel. güle güle kullan. mutlulukla, huzurla geçsin günlerin...

çeyiz hazırlamak için hiç vaktim olmadı benim... 4 ay içinde evlendim çünkü. gelinliğimi bile zor diktirdim. hala da eve bir şey almaya üşeniyorum. mutfağımın yapılması lazım. artık tadilata kalkışmak için çok geç. bebeğimin odası için uğraşırım artık. ben de ona aldıklarımı paylaşırım inşallah. tabi önce mide bulantılarım geçsin...

aynen bende İzmir gazisiyim Dokuz eylül ünv. mezunuyum. o kadar özlüyorum ki orayı. Kim bilir belki evlenip oradan iş bulursak taşınırız erkek arkadaşım da İzmir'e aşık

kimbilir neden olmasın hatta cok guzel olur, hayat surprızlerle dolu ve dunya cok kucuk:)

İzmirdeyim ama istanbula gidiyorum been :26:[/QUOTE]

istanbula gelın mı gelıceksın canım?

Ahh ahh izmir çok güzel bir şehir , istanbulda bir metropol

Dimaam gelmiş hoşgeldin topiğimeeee Benm hazırlanmak için booool bool vaktim oldu nişanlılığımzn 2. senesi dolmuş olcak evlendigimizde İnşallah bebişin sağlıklı bir şekilde doğar resimlerini görürüz odasının

stanbula gelın mı gelıceksın canım?
Evet canım avcılara geliyorum

Ben geldim kızlar hemde bayram hediyelerimle
Arifeden bir gün önce oradaydık o yüzden hep beraber alışveriş yapma imkanı bulduk , İstanbul metroport dan aldık kıyafetlerimi Lcw bnm zaten çok severek giyindigim bir magaza nişanlım oradan bana gömlek ve pantolon aldı

Kayınvalidem de begendigim çantayı aldı Benim begenmemi istedigi için ben gelmeden almamıştı kıyamaaam Vee birde pembe gezer terliklerim

Büyük Görümcemin aldığı Hediyelerim

Buda küçük görümcemden bana hediyeee kendisi gibi minnak ve çok tatlı ikili havlu setim

ve yine nişanlımın bayramdan sonra angry birds aşkıma karşılık defactodan aldığı kulakluk

Kayınpederim kına gecesi için giyecegim kırmızı tuvletimi aldı kızlar fakat onun resmi yok kendisi istnbulda kaldı çünkü üzerime göre yapılması için ama benzer bir model koyayım kafanızda şekil oluşması için, tamamen payetli balık model sırtı açık, askılı arkasnda kuyruğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…