Şuanda hem yılbaşı kampanyaları var hemde arçelik için çok para vermişsin canım ya ama önemli olan senin içine sinmesi ben çok begenerek aldım :) Kızlar işte bunlarda yeni eklenenler fırınımız ve mikrodalgamız böylelikle beyaz eşyalarımızı bitirmiş bulunmaktayım :) ve birde pembe vileda temizlik seti :)
Beko Turbo Fırın
SAMSUNG
Vileda Setimiz
Eki Görüntüle 895335
Sağol bebeğimm :) Ben beyaz seviyorum biliyorsun zevklerimiz senle aynıEvet dikkat etdim yanlarına doğru geniş 8 kg bnmkisi sennki kaç kg ?
Anladm tatlım bizde arçelik kullanıyz ama annm hiç memnun değil o yüzden hiç almadık oradan , şans işi beyaz eşya :) Çoook teşekkür ederimm , o vileda setini annm tansaştan almış bn özellikle bekledim o rengievde hep arçelik kulladıgımız ve memnun oldugumuz için aklımdaki tek yerdi canım :) sende iyi musmutlu günlerde kullan eşyaları :) ayrıca vileda setine de bayıldımmmmmm
canımcım herşeyin hep harika maşallah pembe vileda seti migrosta gördüm sen ne kadara ve nereden aldın çünkü bugünlerde ben ya vileda ya moop alacağım
tinkerbell3çok sevindim canım senin adına hayırlı olsun kafan daha rahat olur artık
teamcocoYeni çeyizlerini allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsim cnm
Sağol sevgicimm çıksın aradan artık çok zaman da kalmadı kış kampanyalarıda varken halledelim dedik, ayy yemesinler yaaaaaaaseh123Gozdem hayirli olsun sonunda bunlarda cikti aradan darisi benim basima hala alicaz bekliyoruz .s viledani yesinler senin
evet yavrum benim zevklerimiz aynı
8 kilo olduğunu görmemişim cnm ya rahat rahat sığdırırsın ozaman çamaşırlarını benimki 6 kilo7 ve 8i bulamayınca 6 aldırmıştım ben:26:
bu arada fırınların ve vileda setinde hayırlı olsun herşeyin bitti sayılır mobilyalarınızı da aldınız mı ohhh
gevezekpembiş pembiş olmuş her şeeey
çok zevkli canım güle güle kullan eşyalarını
kelebekli askılığı çok beğendim ben banyom için istiyorum ona benzer bırsey nerden almıştın?
Bu da bnm masa örtüm annem indirimden kapmıış :)
Anladm tatlım bizde arçelik kullanıyz ama annm hiç memnun değil o yüzden hiç almadık oradan , şans işi beyaz eşya :) Çoook teşekkür ederimm , o vileda setini annm tansaştan almış bn özellikle bekledim o rengi
Vileda setini 25.90 a tansaştan almış annem :) çok sağol gizcim
hadi ya ama bizim burda tansaş yok kitansaş migros oldu bizim buralardaa
Özlemcm maşallah herşeyini hazırlamıssın, inş guzel gunlerde kullanırsın hepsini, en önemlisi aşkla.
bayadır koptum ama sızleri bloglarınızdan dahi takip ediyorum.
örneğin bursaya gelin olarak gelmem sebebiyle trilye önerine kulak verdim
hersey gönlünüzce olsun inş.
aşk peşimizi hiç bırakmasın öpüyorum çok
Gozdecim telefondan girdiğim için senin sayfa'ndan yazmışım özleme k.bakma. maşallah sende çok güzel ciciler eklemissin ceyizine. Güle güle kullan tatlım hepsini.ama nekadar hazirlansakda o eve girince okadar eksik şey cikiyor ki. Aşk eksik olmasın evinde sadece öpüyorum kocamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?