LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

güle güle kullan canım yalnız nişanlın bayağı ince düşünmüş bana birisi hatırlatmasa saç kurutma makinesi almayı falan unuturum şimdi görünce aa saç kurutma makinesi lazım dedim

güle güle kullan canım yalnız nişanlın bayağı ince düşünmüş bana birisi hatırlatmasa saç kurutma makinesi almayı falan unuturum şimdi görünce aa saç kurutma makinesi lazım dedim
Sagol canım baya incedir kendisi sagolsun :)

turkuaz8
Hayırlı uğurlu olsun

Sağlıkla huzurla kullann inş.​
Amin canım inşallah :)

Canım çok güzelmiş cicilerin nişanlın iyi yapmış ne güzeell

Canım aldığın her şey çok güzel ancak gezme fırsatı buldum tüm sayfaları düğünlerimiz hemen hemen aynı tarihte ama sen maşallah her şeyini almışsın güle güle kullan tatlım çeyizciklerini senden görüp hevesim iyice arttı canım

Evet cnm bnm çeyizim bitdi sayılır ütü masam ve çamaşırlıgım yok sadece o kadar :) birde sebzeligimi plastik almıştım onu degiştiricem istanbuldan bunu alıcam yerine kızlar nişanlıma söyledim görmüştük çünkü bundan fatihte o bakıcak

Çok iyi fikir canım, plastikten daha sağlıklı hem de harika görünüyor. Çok rahat bulunur canım artık heryerde var bunlardan, mutfakta çekmeceli ürünler güzel topluyor etrafı :)

Çok iyi fikir canım, plastikten daha sağlıklı hem de harika görünüyor. Çok rahat bulunur canım artık heryerde var bunlardan, mutfakta çekmeceli ürünler güzel topluyor etrafı :)
Aynen hicrancım ya , hem güzel hem sağlıklı bencede

cok guzel bu canım benım sımdıden gule gule kullan cok begendım bunu:)

Çok güzelmiş bu bayıldım

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle bir şey sormak istiyorm bu kuzulu kavonozlar nerden acaba?
Oğlum kuzu hastası almak isterim ben de

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle bir şey sormak istiyorm bu kuzulu kavonozlar nerden acaba?
Oğlum kuzu hastası almak isterim ben de
İzmirde şirinyerde bir züccaciyeciden aldım canım izmirdeysen tarif edebilirim :)
Kızlar buzdolabımızda alındı bugüüüüün, benim yakışıklı adamım begendigim dolabı almış bize çok mutlu oldumki karşınızdaaaa buzdolabımız vee beyaz eşyalar bitdiiiiiiiiiiiiiiii

İlk baştaki beyazlı nevresim takımının markası nedir acaba çok hoş güle güle kullanın :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…