LoadedGun ev nişanımız :)

Allah nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin.tek kelimeyle harika :34: yalnız şunu sormadan geçemeyecem.cidden tuz kattınmı nişanlının fincanına? :)

Sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :) tuzunu ben koymadım ya bi arkadaşım koyduuu sağolsun doldurmuş bende su vermedim :36:

canım çok tatlısınız ya.. :) gordugum en gzel ev nısanlarından biri hersey özenile bzenıle hazırlanmıss eee dugun ne zmann :):16:

canm uzgnum ama maalesef :ssz: 9 gundede vatandaslık degişmezz pof yapacak bsey yok :43:

yok benımkının 1 senesı var cnm ama sımdıden ıcıme oturuyorr allah sızın yardımcınız olsun valla hıc o zaman gelsın istemiyorum ....:18::19:

Ben de hep önceden düşünürdüm ama inan hiç böyle olmamıştım.Gitme zamanı gelince çok daha farklı oluyor her şey.Gerçekten çok zor.İnş hepimiz hayırlısıyla gönderir sağ salim karşılarız sevdiklerimizi.Ayrılık çok zor :43:

Ben de hep önceden düşünürdüm ama inan hiç böyle olmamıştım.Gitme zamanı gelince çok daha farklı oluyor her şey.Gerçekten çok zor.İnş hepimiz hayırlısıyla gönderir sağ salim karşılarız sevdiklerimizi.Ayrılık çok zor :43:
gercekten oyledır emınımki cnmm sağ salım gidip gelir ıns. sevdicegın :) az kaldı dıyerek avutucaz kendımızı napalım..:29:

Back
X