ben bu yöntemle ameliyat oldum..bana yapılan işlemleri sana ayrıntısıyla anlatayım..şimdi ilk önce biraz sakinleşmem ameliyat stresinden kurtulmam için bir iğne yapıldı.sonrasında acı hissetmemem için başka bir iğne..açıkçası herşeyi saniyesi saniyesine hatırlıyorum normal hayatımda nasılsam ameliyat sırasında da ona çok yakındım aslında genellikle yarı uyur bir hal olurmuş ve çok fazla şey hatırlanmazmış ama ben öyle değildim..açıkçası tabiki sesleri duymak her şerin farkında olmak biraz can sıkıcı olabilir ama ben doktorumunda önerisiyle farklı bir yol varken genel anestezi kullanmak istemedim..bu konuda kendimi çok hazırlamıştım yani sesler vs. konusunda sonuçta burnumu konuşma yoluyla ikna ederek düzeltemezlerdi yerimseniben
hatta doktorum ameliyet sırasında birazdan sesler duyabilirsin endişelenme,,çok az kaldı,,birazdan kapatacağız gibi şeyler söyleyerek beni oldukça rahatlattı hatta ameliyat sırasında merakıma yenilip gözlerimi bile açtım a.s ve ameliyat bittiğinde kendi başına ayağa kalkabilmekde çok farklı bir his..sonuç olarak bence anestezi şekli kişinin kendisine iradesine cesaretine bağlı örneğin benim ameliyatım umulandan çok daha kısa ve sorunsuz olmuş doktorlarım ve hemşireler defalarca beni ve ailemi tebrik ettiler şimdiye kadar gördükleri en uyumlu hastalardan biriymişim ve işlerini hiç zorlaştırmamışım :kedi:
çok uzun bir yazı oldu umarım ameliyat olacak arkadaşlara fikir verir.daha ameliyatımın üzerinden 2 gün geçti bu yüzden bu zorluklara değdi mi değmedi mi henüz bilemiyorum ama açıkçası ameliyat sonrası ameliyattan çok daha zor geçiyo rmirmirmirmir