loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

benım gıbı bırcok ınsan var kürtaj olan kımı ısteyerek sonlandırıyor, kımı bebegı anomalı oldugu ıcın sonlandırıyor, kımı dusukten vs bu ıslemı oluyor herkesın bır nedenı ve gerekcesı var, o nedenle ben kendımı cani olarak görmüyorum, siz kalırsanız hamile aldırmazsanız olur biter...
korunmadıgımı falan da nerden cıkardınzı ayrıca, bılıyorsunuz hıcbır yontemın %100 guvencesı yok, bu guvence yok dıye sevısmeyecek de degılız, olan olmuş önemli olan şartlar içerisinde en doğru kararı vermek benim için ise doğru olan bu ....
hem öte tarafın varlıgı bıle meçhulken hesabını şimdiden düşünmeye gerek yok, bırakın varsa öyle bir yer varsa verilecek bir hesap onu da ben düşüneyim..

kendi kızı olsa acaba aynı şekilde mi davranırlar..hayır tabikide etrafında pervane olurlar...sonra sağda solda ay o benim gelinim değil kızım derler...

senin pencerenden bakınca haklısın..ama benim penceremden baktığımda biraz daha burnu sürtsün istiyorum..inanki o kadar çok ağladım ki...nerdeyse 2 ay boyunca gece gündüz demeden..sıfır uykuyla...tehlikenin geldiği yerden eşimi uzaklaştırmak mucize..çünkü ailesine aşırı derecede düşkün..elbet düzelecek biraz daha zamanı var ama ben asla yapılanları affetmeyeceğim..

vallahi beni çok iyi anlamışsın..

hayat devam ediyor ama ben onları affetmeyeceğim..burda en büyük suç eşimde..oda tamam oldu bitti herşey normal olsun diye bekliyor..yok öyle biraz daha sürünsün..ben çok ağladım..eskiden hemen barışırdım kıyamazdım..şimdide aynısı bekliyor benden..ama yapmayacağım..zamanla düzelir ama zamanla..

bebeklerim ikiz olmasaydı bende istemezdim..annem çok fazla yoruluyor..kv daha doğumdan 3-4 gün sonra zor geldiği için ben artık sevmeye gelirim diyordu..hiç gelmesin..ama eşim çok istedi..şimdide görümcem doğum yaptı..doğum yapmadan önce aa çalışmıyor evde kendi bakar o diyordu yani yine bize gelecekti..şimdi yan çizmeye çalışıyor..eşime bastım yaygarayı..sabahtan geliyor öğlen gidiyor..annemde nefes alıyor..

Canım bu yaşadıklarını bende yaşadım
Hatta biraz fazlasını
O dönem duygusal olaylar çok büyük darbe yapıyor haklısın
Ben kızımla uğraşmaktan unutuyorum artık o günleri

Benim kızım on gün kaldı küvözde
Günde bir kere 1 dakika görebiliyordum
Geceleri süt götürmeye dikişlerle tek başıma yürüyordum koridorda
bizde suit odaya geçip 3 kişi kalıyor olmamıza rağmen
Banada diyordu kayınvalide abartma milletin ki aylarca kalıyor çıkıyor ne var bu kadar dertlenecek
Amacı teselli vermekti sanırım ama en çok bu lafa sinirleniyordum

Kızımı küvöze aldılar annem bana çikolata yetmeyek dedi
Tek derdimiz o çünkü orada
İnsanlr gelecek bebek çikolatası veremeyeceğiz!!

Annem çalışıyordu doğumdan sonra bana bakmak için 15 gün izin kullanmıştı
O süre bebeğim küvözdeyken geçti gitti
Bebekle eve geldik 4. Gün öğleden sonra annem gitti 6. Gün kayınvalidem geldi 2 gece yattı gitti
Sonra hep tek başıma yıkadım bebeği tek başıma baktım

Eşim sabah 10 gece 1 arası çalışıyordu gün içinde bebek sevmeye misafir gibi öğle arası gelip 1 saat durup kaçıyordu

Bende çok ağladım üzüldüm ama kendimi yıpratmaktan başka bir şey olmadı

Kimse kendine dert bile edinmezken ben kendimi yiyip bitirdim

Yani olan yine bana oldu
Şimdi de olan yine sana oluyor artık üzme kendini

Ben o kadar güçlü bir kadınım ki bunları tek başıma yaptım de

Son düzenleme:
düşüncesiz insanlar ya...inşallah atlatırız..

Canim benim lohusalığim tek kelime ile berbatti ben unuttuysam sen hayli hayli unutursun geçmişi unut önüne bak şu an eşinle iyiseniz unut gecmisi..

kalmaya gelmeleri nekadar saçma..bizede öyle gelmişlerdi bir kere ki benim bebeklerime ziyaret yasaktı..36 haftalık doğdukları için annesi teyzesi çocukları kocaları toplaştılar..bende odada bebeklerleyim..yüzümden anladılar ve bir daha yapmadılar..yapamadılar benden yüz bulamdılar..en mutlu günüzde bunları yaşatmaya hakları yok eşlerimizin..tam tersi hep mutlulukla geçmesi gereken günler..

eşimle defalarca konuştum..ağlayarak bile konuştum..ama anlamadı malesef..anlamak istemedi..

aynen öyle yaprım ve varan 1 . görümcemin bebeği küvezde kaldı 6 gün..benim evime gelip amann milletin çocuğuı aylarca kalıyor birşey olmuyor senin 2 gün kalmış ne olacak deyip duruyorlardı..bende herkesin acı kendisine diyordum..ama bebeğine kendisinden daha çok dua edip üzüldüm..Rabbim kimsenin evladından çıkarma eden kimse ondan çıkar diye dua ediyorum..

keşke o anda bende takmasaydım ama benim 2 tane bebeğim var onların sorumlulukları gece gündüz o kaldığında bendeydi..hiç uyumadan geçiyordu günlerim..

Canim benim lohusalığim tek kelime ile berbatti ben unuttuysam sen hayli hayli unutursun geçmişi unut önüne bak şu an eşinle iyiseniz unut gecmisi..
eşimle şuan iyi değilim ama mutlaka oluruz..ben mesafeli davranıyorum..

Banada diyordu kayınvalide abartma milletin ki aylarca kalıyor çıkıyor ne var bu kadar dertlenecek inanamıyorum aynı cümle...insan bu şekilde teselli edilmez..sen aslında bir tık şanslısın yalnız kalıp kafa dinleme zamanın olmuş..benim bebeklerim 2 tane olduğu için yanımda illaki birileri kalıyordu..kv kaldığı zamanlar cinnetlik..eşimin davranışları cinnetlik..toparlayamadım kendimi..işe başladım artık geceleri biz bakarız dedim kimse gece kalmadı o zaman toparladım..ama şuan beynimden silemiyorum o günleri..eşimle illaki iyi olacağız ama biraz daha burnu sürtsün..

Ah lohusa lik... Eşim hastane ee benimle yürüdü benimle tuvalete geldi.ama evde canima okudu. Affedemezseniz hatirlamamaya çalışın. Allah cocuklariniza sağlık versin. 2 gun kuvez ne demek bu arada ya. Benim oglum gece girdi ertesi un öğlen çıktı da aklımı kaybediyordum.

herkeste bu duygular yok sanırım görümcemin yeni bebeği oldu onunda küvezde kaldı 6 gün..ben daha çok üzülmüşümdür..ilginç insanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…