loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

ben de çok üzülürüm bana yapılanlar ağlar , hayati kendime zindan ederim , ama hic bu açıdan bakmadim :)) çok iyi fikir , şimdi bunu favorilerime ekleyip ihtiyacım olduğunda okuyacam :)) teşekkürler
Rica ediyorum . Genel felsefem budur
Üzülür muyum uzulurum ama sonra böyle düşünürüm.

ayyy pislikleeerrr... lohusayken yaşadıklarım aklıma geldi. merak etme eşin er geç farkeder o cadının yaptıklarını. sen çocuklarına odaklan. lohusayken daha hassas olursun hepimiz yaşadık bunları. oğlun da kuvözden çıkınca vaktin kalmaz onları görmeye zaten. boşver allaha havale et.. sütün kesilir onlar yüzünden böyle olmasını istemezsin heralde.
inan kimsenin umrunda olmaz sen kendini düşün..

Hepimizin dini aynı, milyonlarca kadın tek başına aslanlar gibi büyütüyor yavrusunu, yaratan yardım ediyor, ha şu andaki kızınızin canına kıymişsiniz ha karnınızdaki bebeğin canına kıymişsiniz ikisi de can ikisi de sizin evladınız hiçbir fark yok,kizinizin masum gözlerinde kardeşinin masum bakışları gizli. Ikisi de sizin yavrunuz. Kızınıza birşey olsa üzülmez misiniz karninizdaki bebeğe nasıl kiyabiliyorsunuz o da evlat.inanın ben ağladım burda. Benim 2 yaşında bir oğlum var, benim esimde kaynanam kayınbabam çocuk konularında çok sorun yasatip herşeye karıştıkları için eşim de ikinci çocuk düşünmüyor, ama yanlışlıkla hamile kalırsam eşim tabiki dogurcaksin Allahın verdiği can diyor.Elimden gelse tüm turkiyedeki istenmeyen bebeklerin sorumluluğunu bakımını ben üstlencem yeterki doğsunlar kiyamam o masumlara. Annelik duygunla başbaşa bırakıyorum seni hayırlı günler

inan kımse unutmuyor devamlı küllü bir ateş gibi ,

herkesin oğlu var var kızı var torunu var sen allaha havale et , kocana güler yüzlü ol ki cabuk dolduruşa gelmesin

nereden bılıyorsunuz dınımız aynı???? bu ulkede yasayan herkes musluman olmak zorunda mı? ya da ınanmak zorunda mı ? sız dogurursunuz ben dogurmam , dedıgım gıbı herkesın kendı gorusu kendı hayatı kımseyı de bunun ıcın yargılayamazsınız..
ben her daım bakabılecegım cocuklar dunyaya getırmek ısterım, bakamayacagım bır cocugu dogurmamak tercıhımdır, kurtaj bır hakdır, kımsede buna mudahala edemez.
sızın gorus acınızla olaya yaklasırsak tecavuze ugrayanda dogursun, bakamayacak durumda olmasına ragmen Alalh verdı deyıp onune gelen cocuk yapsın, marıfet dogurmakta degıl bakabılmekte ve o gucu kendınde bulabılmekte bılmem anlatabıldım mı????
benım annelık duygum da sızı zerre kadar ılgılendırmez.!!

O zaman hamile kalmamak için 10 kat önlem alcaktiniz, hamile kaldıktan sonra bir cana kiymak daha kolay sizin için. Ben sizi kardeşim gibi görüp ağlayarak duygularımı yazdım. İkimizde anneyiz çoğumuz müslüman. Ama siz çok sert konuştunuz. Çocuğu olmayana nasip olsaydı keşke o bebek. Evladına kiymak için bu kadar can atan sizi gördüm burda. Yazmayın artık, ben ağladım burda sizin yavrunuza. Yasal hak diye diye cinayetler arttı. Hesaplar öte tarafa kaldı, 3 günlük geçici dünyaya güvenmeyin hoşçakalın. Lütfen yazmayın artık anlaşamıyoruz.

İnsallah zamanla sizinle daha cok ilgilenir. Kac senelik evlisiniz bilmiyorum ama zaman gectikce daha guzel oluyor evlilik :)

Bu kafayla gidin sonra sütünüz kesilince de kv veya eşi suçlarsınız
Ağzı olan konuşur herkesten prenses cümlesi beklemek sizce de fazla hayalperestlik değil mi? Tüm gün yapmadıysa akşama yemek yapıp koymuş önünüze beğenmediyseniz gönderirdiniz ama demek ki işe yaramış

ayni benim yasadiklarim.ben de unutamiyorum malesef sen mesafe koymussun ben evimden kovdum hepsini.hic birini gormek istemiyorum.evliligim de bi hayli sarsildi o sira ama yapacak bisey yok.suan o seytan kv olmadan daha mutluyum.umarim sen de mutlu olursun yakin zamanda canim

kendini strese sokma ayrica benim sutum nerdeyse kesildi mamaya basladim malesef kafana takma hepsi geciyo bi sekilde ama bebegin buyuk zarar goruyo stresten.

Malesef unutulmuyor 11 yil önceki yaşadıklarım hala aklımda eskisi kadar üzmüyor ama aklımdanda çıkmıyor

Benim kv doğumdan 1 ay önce gelmiş ve hiçbir şeye elini sürmemişti. Sabah yürüyüşüne gider, gelince kahvaltısını hazır beklerdi. Yemek, temizlik yapmadı. Bütün gün de evimi, kocamı, komşularımı özledim diye sızlanırdı. Beni çok gerdi, ona bişey diyemedim ama eşime mızmızlandım. Doğuma gittiğim gece hastanede tek kaldım. Sadece bi kere aradılar. Yalnız kaldım. Sabah sezeryan oldum. Ertesi gün gelip bebeği sevip durdular. Kv 3 gün sonra da gitti zaten. 8 yıl geçti, boşandım ama hala düşündükçe hırslanıyorum.

Evlilik sıfır toplamlı bir oyun değildir. Yani bir taraf kazanırken diğer taraf kaybetmez her ikisi de ya kazanır ya kaybeder. Dolayısıyla her sorun ya orta yolda ya da diğer tarafta uzlasilarak çözülüyor. Elbette hep kadin alttan alacak demiyorum ancak akıllı insan huzur ve mutluluk için çözüm yolu aramalidir.

Maalesef ülkemizde aklı basinda, empati yeteneği gelişmiş olgun erkekler olmadığı için ilişkilerde yük kadinin omuzlarına biniyor. Ve bence sorunlar çözülmedikce kadinin yükü artıyor.
Konu sahibinin eşi aslında bir adım atmak istiyor fakat konu sahibi adimina cevap vermiyor çünkü kırgın ve sorun aslında cozulememis. Eskiye takılıp kalmak care değil. Bu ilişkiyi daha da yipratiyor. Kadın güçlü olacak, mutlu olacak ve tehlikenin geldiği yeri bilip ailesini oradan uzak tutacak.

Kadına yük fazla bindi :)
Ama gerçekte malesef böyle olabiliyor

Genelde erkekler çaba sarfetmeyip düzelme bekliyorlar
Adımına niye cevap vermiyor konu sahibi çünkü erkek zamanında telafi davranışında bulunmadı ve acısına şapka çıkarmadı hala daha ailesine haklı diyor

Birde biz kapattık mı tam kapatıyoruz kadın unutmuyor unutması içinde birşey yapılmıyor malesef

Zor durumlar

İnsan hastayken biraz ilgi istiyor tabii ki. Yapılanlar(yada yapılmayanlar) büyük yaralar açabiliyor ki ben de yatalak oldum eşim bi bardak su vermedi veya 6 aylık bebeğimizin altı dolu olduğu için susturmadı. Neymiş annen yolda bi saat daha bekleyebilirmiş hiç unutamıyorum ama hayat işte unutmak zorundayız ki geleceğe sarılıp mutlu olmaya çalışabilelim.
Unutmak zorundasın kabullenip önüne bakıcan demem o ki zaman geri alınamıyor. Hoş alınsa da adam aynı adam yine aynı şeyler olacak kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…