Kendine zaman ayirabiliomusun.. yanında sana destek olacak birileri var mıKızlar İyi Akşamlar Ben İki Sezeryan Oldum 19 Ay Arayla İlk Oğlum Bu Ayın 18 İnde 22 Aylık Olucak İkinci Oğlum Şu An 3 Aylık Benim Sorum Şu İçinizde Benim Gibi Yakın Aralıklarla Doğum Yapan Var Mı Varsa Süreç Nasıl Geçti Nasıl Atlattınız Ben Etrafımdaki Herkesi Kırıyorum Öfkemi Kontrol Edemiyorum Herkesi Yanlış Anlıyorum Neden Olabilir Çok Üzülüyorum Bu Halime
Canım sadece eşim ods sabah 8 de gidiyor akşam 4 te geliyor vardiyalı çalşyo normaldeKendine zaman ayirabiliomusun.. yanında sana destek olacak birileri var mı
Zaman çocuklar uyuyuncaKendine zaman ayirabiliomusun.. yanında sana destek olacak birileri var mı
Böyle olmaz ama canım. Ailenden kimse yok mu. Arada bırakıp kendinle kalabilecegin işlerini halledip kafanı dagitman lazım. Sadece ev ve çocuk olmaz.Canım sadece eşim ods sabah 8 de gidiyor akşam 4 te geliyor vardiyalı çalşyo normalde
Annem var canım arada çocukları bırakyz bide babam ve kardeşim olduğu için gelemiyorBöyle olmaz ama canım. Ailenden kimse yok mu. Arada bırakıp kendinle kalabilecegin işlerini halledip kafanı dagitman lazım. Sadece ev ve çocuk olmaz.
Ağır depresyondayım sanırımBöyle olmaz ama canım. Ailenden kimse yok mu. Arada bırakıp kendinle kalabilecegin işlerini halledip kafanı dagitman lazım. Sadece ev ve çocuk olmaz.
Arada anneye bırak kuzum.. kuaföre git. Çarşıya git. Kafanı dagit yani evden ve çocuklardan biraz nefes al. Arkadaşın varsa çıkıp kahve için.Ağır depresyondayım sanırım
Öyle yapym canım ama 22 sine randevu aldım psikiyatriye gitcemArada anneye bırak kuzum.. kuaföre git. Çarşıya git. Kafanı dagit yani evden ve çocuklardan biraz nefes al. Arkadaşın varsa çıkıp kahve için.
Git canım. İhmal etme sonra daha ağır oluyor. Ama en önemlisi kendini onemse ve vakit ayır. Sen mutluysan herkes mutlu. Sen mutsuzsan herkes mutsuz olur. Önce senÖyle yapym canım ama 22 sine randevu aldım psikiyatriye gitcem
Saol canım benim doğru söylüyorsunGit canım. İhmal etme sonra daha ağır oluyor. Ama en önemlisi kendini onemse ve vakit ayır. Sen mutluysan herkes mutlu. Sen mutsuzsan herkes mutsuz olur. Önce sen
Sağlıklı mutlu günler canımSaol canım benim doğru söylüyorsun
Çocukların bakımı tamamen sizde ve siz kendinize zaman ayıramıyorsanız 1 saat bile olsa sessiz kafanızı dinleme imkanınız olmuyorsa normal aşırı yorgunluk bitkinlik oldugu için sinirli olabilirsiniz genelde böyle olur ben henüz dogum yapmadım oglum 15 aylık ilerde nasıl olur bilmiyorum ama eşim işten gelince uyku saati gelene kadar oglumla o ilgilenir ve o zamanlar bana çok iyi geliyor ilk aylar sürekli çocuk bendeydi bende sizin gibi hissediyordumKızlar İyi Akşamlar Ben İki Sezeryan Oldum 19 Ay Arayla İlk Oğlum Bu Ayın 18 İnde 22 Aylık Olucak İkinci Oğlum Şu An 3 Aylık Benim Sorum Şu İçinizde Benim Gibi Yakın Aralıklarla Doğum Yapan Var Mı Varsa Süreç Nasıl Geçti Nasıl Atlattınız Ben Etrafımdaki Herkesi Kırıyorum Öfkemi Kontrol Edemiyorum Herkesi Yanlış Anlıyorum Neden Olabilir Çok Üzülüyorum Bu Halime
Tamamen bende canım şu an eşim işten gelene kadar vardiyalı çalşyo zaten ikinciye mi hamilesin canımÇocukların bakımı tamamen sizde ve siz kendinize zaman ayıramıyorsanız 1 saat bile olsa sessiz kafanızı dinleme imkanınız olmuyorsa normal aşırı yorgunluk bitkinlik oldugu için sinirli olabilirsiniz genelde böyle olur ben henüz dogum yapmadım oglum 15 aylık ilerde nasıl olur bilmiyorum ama eşim işten gelince uyku saati gelene kadar oglumla o ilgilenir ve o zamanlar bana çok iyi geliyor ilk aylar sürekli çocuk bendeydi bende sizin gibi hissediyordum
Evet 2. Ye hamileyim beklenmedik bişeydi bende çok düşünüyorum dogumdan sonra nasıl olacak diye ama bakalım eşim yardımcı oluyor akşamları gelince sonra zaten oglum gece uykusuna yatıyor gündüz de çok sıkıntı çekersem bebegi de alır dışarı çıkarız oglum açık havada rahatlıyor hayırlısı ama sizin durum normal 2 çocuk ile sürekli ilgilenmek kolay degil psikolojik olarak yıpranıyorsunuzTamamen bende canım şu an eşim işten gelene kadar vardiyalı çalşyo zaten ikinciye mi hamilesin canım
Anladım canım sağ salim kazasız al kucağına İnşAllahhh sağlıkla İnşAllah gözün korkmasın ama çok zor ama geçiyor merak etmeEvet 2. Ye hamileyim beklenmedik bişeydi bende çok düşünüyorum dogumdan sonra nasıl olacak diye ama bakalım eşim yardımcı oluyor akşamları gelince sonra zaten oglum gece uykusuna yatıyor gündüz de çok sıkıntı çekersem bebegi de alır dışarı çıkarız oglum açık havada rahatlıyor hayırlısı ama sizin durum normal 2 çocuk ile sürekli ilgilenmek kolay degil psikolojik olarak yıpranıyorsunuz
22 sine randevu aldım psikiyatriyeEvet 2. Ye hamileyim beklenmedik bişeydi bende çok düşünüyorum dogumdan sonra nasıl olacak diye ama bakalım eşim yardımcı oluyor akşamları gelince sonra zaten oglum gece uykusuna yatıyor gündüz de çok sıkıntı çekersem bebegi de alır dışarı çıkarız oglum açık havada rahatlıyor hayırlısı ama sizin durum normal 2 çocuk ile sürekli ilgilenmek kolay degil psikolojik olarak yıpranıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?