Doğum normal mi sezeryan mıTavsiyelerini zevk, olumlu, yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var1 haftalık lohusayım bitik haldeyim psikolojik olarak.
SezaryenDoğum normal mi sezeryan mı
Siz neler hissediyordunuz ve ne kadar sürdü? Ben bebeğime yabancı gibiyim sanki. Benimseyemiyorum, emzirmek istemiyorum. Sürekli bir iç sıkıntısı huzursuzluk, biri beni ömür boyu bağlamış gibi. Dipsiz bir kuyudayım sanki. H geçmeyecek gibi geliyor. Oysa hamileyken ne kadar sabırsızlıkla bekliyordum yavrumuBen cok kotuydum hala diyorum dogumdan daha zordu benim icin ama hic merak etme gecicek asla suan kaldigin gibi hislerde duygularda kalmayacaksin Allahin izniyle . Imkanin varsa online terapi al iyi bir psikolog yada psikiyatriden bana cok iyi gelmisti bide kan kaybim coktu normal dogumdu demir takviyeside almaya baslamistim hizlica iyilestim
Cok mutsuz kaygiliydim kendimi kaybettigimi bidaha eskisi gibi olamayacagimi hissediyordum cok caresiz geceleri dahi uyuyamiyordum hepsi gecicek cokSiz neler hissediyordunuz ve ne kadar sürdü? Ben bebeğime yabancı gibiyim sanki. Benimseyemiyorum, emzirmek istemiyorum. Sürekli bir iç sıkıntısı huzursuzluk, biri beni ömür boyu bağlamış gibi. Dipsiz bir kuyudayım sanki. H geçmeyecek gibi geliyor. Oysa hamileyken ne kadar sabırsızlıkla bekliyordum yavrumu
Ben de lohusalık psikolojisine girmiştim çok kötü geçirdim. Sürekli ağlıyordum. İçimde çok büyük bir korku vardı. Hem bebeğime kimse dokunmasın istiyordum hem de biri büyütse bana verse de bugünler bir an önce geçse diyordum. Ona bakıp bakıp ağlıyordum. Nasıl büyüyecek, nasıl baş edeceğim, artık hiçbir şeyi tek yapamayacağım duygusu kaplamıştı içimi. Zamanla geçiyor bu duygu kendini evlat sevgisine bırakıyor. Her şeyi onunla yapmayı öğreniyorsun. Ben oğlum doğduktan sonra KPSS çalışıp memur oldum. İnsana çok şey öğretiyor mükemmel bir duygu anne olmak. Merak etme sen de aşacaksın bunları kısa zaman sonraTavsiyelerini zevk, olumlu, yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var1 haftalık lohusayım bitik haldeyim psikolojik olarak.
öncelikle bu durumun gecici oldugunu bil. bende dogum yaptıgım ilk haftalar aşırı mutsuz , herşeye aglayan, depresif biriydim. gecen gündüzün de yok. bebek iki de bir ağlıyor sen desen agrılarınlasın. yeni bir hayat, sorumluluk falan filan. ama bebeğine ve içinde bulundugun duruma alışınca zevkli hale bile geliyor. destek al kesinlikle. ve eve kapatma kendini hava almaya cıkın bol bolTavsiyelerini zevk, olumlu, yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var1 haftalık lohusayım bitik haldeyim psikolojik olarak.
Ben de çok kötüydüm sürekli ağlıyordum bebekle ilgilenmek istemiyordum doğumdan 3 ay önce de babamı kaybetmiştim felaket geçti kısacası benim lohusalığım 2 ay annem baktı bebeğe sonra annem memlekete dönünce kalakaldım öyle çok ağladım ama insan mecbur olunca her şeyi başarabilir şimdi 10 aylık oldu hakkından geliyorumTavsiyelerini zevk, olumlu, yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var1 haftalık lohusayım bitik haldeyim psikolojik olarak.
Bende öyleydim sanki benim değilmiş ben doğurmamış gibiydim. Kızım 10 aylık. Uyuyor şuan ah annemmmm diye kokusunu çekiyorumSiz neler hissediyordunuz ve ne kadar sürdü? Ben bebeğime yabancı gibiyim sanki. Benimseyemiyorum, emzirmek istemiyorum. Sürekli bir iç sıkıntısı huzursuzluk, biri beni ömür boyu bağlamış gibi. Dipsiz bir kuyudayım sanki. H geçmeyecek gibi geliyor. Oysa hamileyken ne kadar sabırsızlıkla bekliyordum yavrumu
Çok ağlıyor mu bebeğiniz? Beni en çok ağlaması zorluyor. Bazen dayanamıyorumMerhaba, ben lohusalığımın ilk günlerindeyim.
İkinci bebeğime alışmakta zorlanıyorum, ilk çocuğuma karşı çok düşkünüm ve suçluluk hissediyorum.
Bu hisler içimi sıkıyor sanki hiç geçmeyecek hep böyle kalacak gibi hayatıma yabancı gibiyim ne zaman geçecek bu hisler şok korkuyorum çocuklarıma böyle anne olarak kalmaktan çok zorlanıyorum bu hislerle başa çıkamıyorum
Psikiyatriste randevu aldım yarın için. Desteksiz atlatabilcemi sanmıyorum. Nolur bana dua edin. Hiç geçmeyecek miş gibi geliyor şu an. Umarım ilaç verip sütü kestirmez. Napıcam bilmiyorum.Ben cok kotuydum hala diyorum dogumdan daha zordu benim icin ama hic merak etme gecicek asla suan kaldigin gibi hislerde duygularda kalmayacaksin Allahin izniyle . Imkanin varsa online terapi al iyi bir psikolog yada psikiyatriden bana cok iyi gelmisti bide kan kaybim coktu normal dogumdu demir takviyeside almaya baslamistim hizlica iyilestim
Dualarim seninle asla boyle kalmayacaksin buna emin ol Rabbime sigin demir takviyesini keskn kesin doktoruna sorup basla.Psikiyatriste randevu aldım yarın için. Desteksiz atlatabilcemi sanmıyorum. Nolur bana dua edin. Hiç geçmeyecek miş gibi geliyor şu an. Umarım ilaç verip sütü kestirmez. Napıcam bilmiyorum.
Emzirmek istemezsen o süt nasil gelecek ve artacak ?Siz neler hissediyordunuz ve ne kadar sürdü? Ben bebeğime yabancı gibiyim sanki. Benimseyemiyorum, emzirmek istemiyorum. Sürekli bir iç sıkıntısı huzursuzluk, biri beni ömür boyu bağlamış gibi. Dipsiz bir kuyudayım sanki. H geçmeyecek gibi geliyor. Oysa hamileyken ne kadar sabırsızlıkla bekliyordum yavrumu
Ge-çe-cekTavsiyelerini zevk, olumlu, yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var1 haftalık lohusayım bitik haldeyim psikolojik olarak.
Seni çok iyi anlıyorum. 4 aylık anneyim ben de. İlk ay aynı duyguları hissettim. Sana verebileceğim en iyi tavsiye eve kapatma kendini. Ben cam kenarında bebeğim kucağımda geçen arabaları izleyip “kim bilir nereye gidiyorlar, ben artık hiçbir yere gidemeyeceğim, hayatım bitti” diye düşünüyordum sürekli. Bebeğimle dışarı çıkmaya da korkuyordum tek başıma ya ağlarsa susturamazsam diye. Sonra bir gün canıma tak etti aldım bebeğimi çıktım dışarı. O gün benim için her şey değişti. Halbuki en yakındaki markete gidip geldim ama kendimi daha normal hissetmeye başladım o günden sonra. Yavaş yavaş hedefi uzattım derken şimdi her gün yürüyüşe gidiyoruz 1-2 saat dolaşıyoruz. Tek balına dışarı çıkmak için henüz erken olabilir 10 günlük bebekle ama evimin etrafında bile birkaç tur atsan iyi gelir emin ol.Siz neler hissediyordunuz ve ne kadar sürdü? Ben bebeğime yabancı gibiyim sanki. Benimseyemiyorum, emzirmek istemiyorum. Sürekli bir iç sıkıntısı huzursuzluk, biri beni ömür boyu bağlamış gibi. Dipsiz bir kuyudayım sanki. H geçmeyecek gibi geliyor. Oysa hamileyken ne kadar sabırsızlıkla bekliyordum yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?