- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Burada uzun uzun yazarken kızım yanımda gözümün önünde olabiliyor ama, ağlarsa kucağıma alabiliyorum ya da emzirebiliyorumBuraya uzun uzun yazana kadar harcadığınız vakiti , kendinize ayırıp duş alıp hafif bakım yapabilirdiniz.
Elbette geçecek ,sadece azcık daha sabır...
Çok enteresan ama torunlarını seviyor çok şaşırıyorum bana vermediği sevginin fazla fazlasını onlara veriyorSırf "sizi düşündüğü için " hamile kalmanızı istemeyen annenizin, olmuş ve aldırılamayacak bir bebek için sizi bu kadar yanlız bırakması çok acı...
Bu kadar düşünen bir anne 2 torununu da sahiplenir. Sabredin hepsi geçecek geriye sadece evlatlarınız kalacak .
Amin, allah evlatlarımıza sağlık versinEleştirmek için söylemedim. Sadece kafaniza takip lohusaliginizi zehretmeyin kendinizle. Bebeğiniz sağlıklı sihhatliyse ne mutlu. Allah hayırlı evlat etsin.
Hem siz doğum yapmışsınız doğum yapar yapmaz her şey eskisi gibi olacak diye bir kaide yok. Biz de insanız, her şeye yetmek zorunda değiliz. Olduğu kadar yapın. İmkânınız varsa yardımcı tutun. En azından ev işleri için.
Eşinizi de dert etmeyin. Sizi gerçekten seviyorsa ve adam gibi adamsa her halinizi beğenir. Bu nefsine hakim olamayıp karşıdakini suçlayan erkekler yüzünden kadınlar kendilerini yetersiz görüyor. Ben de öyle görüyorum kendimi. Inşallah bu şekilcilikten kurtuluruz. Allah annenize de merhamet versin.
Aynen öyle canımYeni anneler genelde emzirirken yazar boş boş otururken değil, bilginiz olsun.
Hmmm. Annenizin bu davranislari onun icinse size soyleyemedigi ve size gicik oldugu bir konularin okdugunu gosteriyor eger ezelinden beri boyle degilse. Bilemedim. Bence konusun acik acik.Maddi olarak durumları iyi çok şükür türkiyenin en pahalı ve en iyi özel okulunda okutmayı planlıyorlardı şimdiden o parayı ayırmışlardı
Ama evet şunda haklısınız ki rahatsı oluyor belli ki bana maddi Olarak yardım ediyor olmaktan bu çok belli eskiden beri laf sokmak gibi değil ama örnek verdiği başka çocuklardan anlardım derdini
Ama şöyle de bile var maddi desteği biz talep etmedik aksine her zaman gerek yok anne yapma etme dedik
Büyüğe bişe alırdı parasını zorla verirdim en azından ona ekstra bişe harcamasın diye
Yani allah razı olsun bu devirde kira gibi büyük bi gider kalemini karşılıyorlar ama bunu hiç suistimal etmedik nasılsa durumları iyi deyip sürekli bi masrafla çıkmadık karşılarına
Ben de kızgınım hem de hiç olmadığım kadarannene gerçekten kızdım hiç hoş olmayan davranışlar içinde , bir de öz kızına karşı , sanki kayınvalide gibi...
Sen içini rahat tut çok sürmez bu durum geçici , sonra yine bakımını yaparsın süslenirsin.
Doğru zamanda kırmak iyidirDediğinizi kafamda çok kere yaptım ama hayata geçiremiyorum çünkü bütün herşeyin yanısıra tuhaf bi alınganlığı da var o ne yaparsa yapsın kırmak dökmek de istemiyorum
Belki doğrusu bu dediğiniz gibi açık açık konuşmak, gerekirse inceldiği yerden de kopsunHmmm. Annenizin bu davranislari onun icinse size soyleyemedigi ve size gicik oldugu bir konularin okdugunu gosteriyor eger ezelinden beri boyle degilse. Bilemedim. Bence konusun acik acik.
Anne kira odemek zorunda degilsin eger konu buysa. Eger beni sevmiyosan beni de gormek zorunda degilsin. Kendini bisilerr zorunda hissetme.
Bakalim ne diyecek
Evet haklısınız bu kadar doluyorlarmış olmadık yerde olmadık bişeye patlayıp iyice kötü duruma düşeceğimDoğru zamanda kırmak iyidir
Böyle giderse çok daha saçma sapan bir şekilde patlayacak ve haksız konuma düşeceksin
O senin annen git sarıl ağla anlat derdini
Sevmediğin bir insan böyle davransa umrunda olmaz. Bunu yapan annen ise işte yapılanları ömür boyu unutman mümkün değil ... İyi de olsa , kötü de olsa anne sonuçta , ne diyelim yine de allah başımızdan eksik etmesin.Ben de kızgınım hem de hiç olmadığım kadar
Bu zamanlar gelip geçtiğinde belki daha farklı hissederim bilmiyorum ama ona kırgınlığım kolay geçmeyecek sanırım
Inceldigi yerden kopmaz. Anne bu. Biraz duygu sonurusu yapin :)) nazlanin. En fazla atisir sonra sarilirsinjzBelki doğrusu bu dediğiniz gibi açık açık konuşmak, gerekirse inceldiği yerden de kopsun
AminnSevmediğin bir insan böyle davransa umrunda olmaz. Bunu yapan annen ise işte yapılanları ömür boyu unutman mümkün değil ... İyi de olsa , kötü de olsa anne sonuçta , ne diyelim yine de allah başımızdan eksik etmesin.
Hiç sanmıyorumInceldigi yerden kopmaz. Anne bu. Biraz duygu sonurusu yapin :)) nazlanin. En fazla atisir sonra sarilirsinjz
Kırmaktan korkuyorsun yaEvet haklısınız bu kadar doluyorlarmış olmadık yerde olmadık bişeye patlayıp iyice kötü duruma düşeceğim
Bi cesaret en doğrusu konuşmak sanırım
Evet çok doğru söylüyorsun kızgın gibi değil de kırgın konuşmak daha iyi olurKırmaktan korkuyorsun ya
Suçlar gibi değilde ona muhtaç olduğunu sarılmasına sevgisine yardımına ihtiyacın olduğunu işleyerek anlat
İnşallah düzelir
Daha fazla uzamadan bu yükten kurtul
Burada uzun uzun yazarken kızım yanımda gözümün önünde olabiliyor ama, ağlarsa kucağıma alabiliyorum ya da emzirebiliyorum
Ama banyoya girdiğim takdirde ki giremiyorum kızımı nereye bırakayım
inanın ben de anlamıyorumhamile kalmanız annenize karşı işlediğiniz bi suç değil ki, neden sizi suçlamış ben o kısmı hiç anlamadım.
Alla allaaa. Cok enteresan. Peki normalde hep boyle miydi sonradan mi boyle olduHiç sanmıyorum
Şöyle tarif edeyim nadir zamanlarda yüzüme baktığında böceğe bakar gibi bakıyor nefreti yüzünden akıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?