Aileni ara seni ordan alıp götürsünler. Bu olanları çekmek zorunda değilsin. Yeni bebeğin olmuş canın ayrı yanıyor ruhun ayrı. Yazık günah ya. Ne kıymetli anaları var bunların. Memeden ayırmadan evlendiriyorlar. Bı tane oğlum var evlenirken ona diyeceğim tek şey önce karın sonra çocukların en son biz! Ne bu böyle ya anasına takmissin da daha ağzını açmadan kafana yumruğu yemişsin daha napcam deme git o evdenMerhaba 9 gün önce dogum yaptım. İlk cocugum. Hastaneden itibaren cevredeki sesler durmuyor. Hatta hastanedeki hemşirelere bile onlar anlamaz dedi eşimin annesi. Eve geldik eşimin annesi ve annem yardım ediyor. Ama kaynanam sen lohusasın mezarın açık olur dikkat et. Sana hediye alırım kıyafet tarzını değiş, elbise giyme, çöp atma, emzir cocugu meme ver mama verme gibi hiç durmadan konusuyor. Ben rahatsızlığımı dile getirdim eşimde bugün bana seslenmiş duymadım sagırmısın dedi bana. Dedim yeter dogru konusun benle. Sabaha kadar bebege bakıyorum ama onlara göre ben yetersizim. Neyse bütün gün konusmadık yemek yemedi dedim yicenmi hayır dedi. Dedim benimle derdin ne senin sonra bagırma ya başladı üstüme yürüdü. Anneme taktın dedi. Dedim otur konusalım bana demedigi laf kalmadı. Ben krize girdim. Ailesi geldi kafama vurdu küfürler etti. Ben napayım allah askına sizce. Tekim ailemden kimse bilmiyor.
Burada söyleyen kv kişisi dikkat et seni gömerim diyor sanki amaAslinda bu mezari acik olur guzel bir yaklasim. Lohusaya her an bir sey olabilir iyi bakalim uzmeyelim yormayalimdan geliyor.
Merhaba 9 gün önce dogum yaptım. İlk cocugum. Hastaneden itibaren cevredeki sesler durmuyor. Hatta hastanedeki hemşirelere bile onlar anlamaz dedi eşimin annesi. Eve geldik eşimin annesi ve annem yardım ediyor. Ama kaynanam sen lohusasın mezarın açık olur dikkat et. Sana hediye alırım kıyafet tarzını değiş, elbise giyme, çöp atma, emzir cocugu meme ver mama verme gibi hiç durmadan konusuyor. Ben rahatsızlığımı dile getirdim eşimde bugün bana seslenmiş duymadım sagırmısın dedi bana. Dedim yeter dogru konusun benle. Sabaha kadar bebege bakıyorum ama onlara göre ben yetersizim. Neyse bütün gün konusmadık yemek yemedi dedim yicenmi hayır dedi. Dedim benimle derdin ne senin sonra bagırma ya başladı üstüme yürüdü. Anneme taktın dedi. Dedim otur konusalım bana demedigi laf kalmadı. Ben krize girdim. Ailesi geldi kafama vurdu küfürler etti. Ben napayım allah askına sizce. Tekim ailemden kimse bilmiyor.
Bütün bunlar olurken anneniz nerdeydi acaba ? Annem de evde yazmışsınız.Eve geldik eşimin annesi ve annem yardım ediyor.
Ohoooo boşuna yazıyoruz desenize. En gıcık olduğum şey, biz burada endişelenim vakit ayırıp yorum yapalım bunlar cevab verme zahmetinde bulunmuyorlar. Ondan sonra gelde sahte mi değil mi diye düşünmeZaten konulari acip hic cvp vermemissiniz.
Banada dediler her lohusaya genelde denir bu. İyi bak kendine anlamında. Kaynanaya gereken cvpları vermeliydi konu sahibi. Kaynanada öyle gördüğü için gelinine söylemiş. Sonra şiddet olayı olmamis , adamda ne olursa olsun el kaldrmamaliydiİlk kez duydum o zaman kadının söylediği ve uyguladığı tezatlık içeriyor yazık vallahi
Bu doğruysa su testisi su yolunda diyip susuyorum. Bebeğe çok yazıkTemmuz 2022 den beri boşanacağım diye konu açıyorsunuz.
Eşiniz sizi aldatmak için fırsat arıyor, iğrenç mesajlarını yakalamışsınız. Ailesi psikolojik şiddet uyguluyor size, eşiniz defalarca üstünüze yürüyor. Siz boşanmayıp bir de çocuk yapıyorsunuz. Bu durumda ne diyelim. Erkektir huyuna gidin. Eş ailesine de saygı gösterin
Aynen bunu yazacaktim, ilaveten hemen Git darp raporu alAilenizi çağırıp daha çok yaygara koparin lohusa kadına acımayan adamdan ne bekliyorsunuz gerçekten ya?
Eeee madem niye hamile kalmış, zaten adamın ne olduğu belliymiş, bu yasananlari zaten yaşıyormuş bide bebek geldi ,evliliğin ortasına bomba düştü. Şimdi biz napalim, burdan rahatlatıcı telkinlermi verelimBu doğruysa su testisi su yolunda diyip susuyorum. Bebeğe çok yazık
Yani elimizden hiçbir şey gelmez. Bile bile lades demiş konu sahibiEeee madem niye hamile kalmış, zaten adamın ne olduğu belliymiş, bu yasananlari zaten yaşıyormuş bide bebek geldi ,evliliğin ortasına bomba düştü. Şimdi biz napalim, burdan rahatlatıcı telkinlermi verelim
Eski konularına bakabilirsiniz. Silinmiyor biliyorsunuz. Hepsi duruyorBu doğruysa su testisi su yolunda diyip susuyorum. Bebeğe çok yazık
Hemen evi terket ,ailenin yanina donMerhaba 9 gün önce dogum yaptım. İlk cocugum. Hastaneden itibaren cevredeki sesler durmuyor. Hatta hastanedeki hemşirelere bile onlar anlamaz dedi eşimin annesi. Eve geldik eşimin annesi ve annem yardım ediyor. Ama kaynanam sen lohusasın mezarın açık olur dikkat et. Sana hediye alırım kıyafet tarzını değiş, elbise giyme, çöp atma, emzir cocugu meme ver mama verme gibi hiç durmadan konusuyor. Ben rahatsızlığımı dile getirdim eşimde bugün bana seslenmiş duymadım sagırmısın dedi bana. Dedim yeter dogru konusun benle. Sabaha kadar bebege bakıyorum ama onlara göre ben yetersizim. Neyse bütün gün konusmadık yemek yemedi dedim yicenmi hayır dedi. Dedim benimle derdin ne senin sonra bagırma ya başladı üstüme yürüdü. Anneme taktın dedi. Dedim otur konusalım bana demedigi laf kalmadı. Ben krize girdim. Ailesi geldi kafama vurdu küfürler etti. Ben napayım allah askına sizce. Tekim ailemden kimse bilmiyor.
Ben de hiç böyle şeylere prim vermedim. Bir sıkıntı da yaşamadım ama, geçen epifiz bezi ile ilgili bir yazı okudum. Eski insanlarda gerçekten alında bir 3. göz olduğu düşünülüyor. Epifiz bezi bizim sezgisel ve duru görü yanımız. Kimyasallar gibi şeylerle bu bağlantıyi kaybediyoruz. Ama doğum sonrası, salgılanan hormonlar ile epifiz bezi daha aktif hale geliyormus. Bir nevi gözdeki perdenin kalkma halı. Yani lohusa yalnız bırakılmaz, mezarı açık olur söylemleri bence buna dayanıyor.Mezarın açık olur ne yaeşinizin olaya müdahale etmesi gerekiyor
Tabiki konuda kayınvalide ve eşinin yaptığı kabul edilemez, ben sadece söylemi açıklamak istedimBen de hiç böyle şeylere prim vermedim. Bir sıkıntı da yaşamadım ama, geçen epifiz bezi ile ilgili bir yazı okudum. Eski insanlarda gerçekten alında bir 3. göz olduğu düşünülüyor. Epifiz bezi bizim sezgisel ve duru görü yanımız. Kimyasallar gibi şeylerle bu bağlantıyi kaybediyoruz. Ama doğum sonrası, salgılanan hormonlar ile epifiz bezi daha aktif hale geliyormus. Bir nevi gözdeki perdenin kalkma halı. Yani lohusa yalnız bırakılmaz, mezarı açık olur söylemleri bence buna dayanıyor.
Ve bu şekilde kocakarı söylemlerinin aslında dayandığı birsey olduğuna inanıyorum ben. Çoğu kadim bilgi ama işte söyleyiş şekli, onların bunu aciklayamamasi falan ne alaka dedirtiyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?