- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.121
kızlar bebişlerinizi oturtmaya başladınızmı
canım süper dadı icin cok erken degilmi 3 yas ve üzeri cocuklarda kendi basına uyumayı ögretmek icin yapılıyo diye biliyorum ben daha cok kücükler 6. aydan sonra uykusu düzene giren bi cok arkadasımın bebişi var benim anne ne kadar stressiz olursa o kaadar sakin oluyomus cocuklarda sütten huy gecme diye bişey varmıs bu arada hiç duydunuzmu..
günaydın hanımlar nerlerdesiniz bakalımvuslatcım hadi kahveye hep senmi çağıracaksın dimi ama dün gece yatmadan önce kıza mama vereyim dedim ama almadı biberondanmı acaba alsaydıda şöyle biraz uyusaydı diyorum sen nasıl veriyosun zorlanmadan??
Bebek en geç 2 saatte bir uyandırılıp süt verilecekmiş hastaneden öle dediler.. Benim bebeğim gece uyumuyor sabah ezanına kadar uyumuyor ne yapsakta ağlıyor gündüz ise mışıl mışıl.. Gece uyumuyor neden acaba ?
Uyuduğunda da 2 saat sonra emzirmek için uyandırıyorum. Annem yapma diye ama kan şekeri düşermiş yapmak lazımmış..
Bu konularda ne diyorsunuz ?
Gece neden uyumaz ki ?
slm kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz
bizde değişik bir şey yok. eşimin görevi erken bitebilirmiş ve aralık sonu dönebilirmiş. ona sevindik bu sabah. o yüzden planlarımı hızlandırmam lazım, gideceğim çok yer var başlamam lazım bir an evvel
Bencede uyandir ve emizir, yoksa gercekden kan sekeri düsüyor.
Hmm neden gece uyumuyor bilemicem bence bir fikir al, yoksa böyle alisir böyle gider. senin icin zor olur
Ben ikinciyi Allah kismet ederse Taha 3-4 yasina gelince olmasini istiyorum.
Ya kizlarrrr sizin bebislerin aksam uyku duzeni nasil? Bizimkini emziriyorum uyuyor emerken sonra yatiriyorum. 2 saat sonra uyaniyor eger emzirmezsem aglamaya basliyor ve hic durmuyor. illa emmek istiyor. Bu aksam esimle super dadinin uyku yontemini denedik. ( 2dk agliyor sakinlestiriyorsun cikiyorsun odadan 4dk daha agliyor bu sekilde 2 ser 2 ser artarak devam ediyor. Bizimki 40dk agladi hic susmadi yabizde dedik yeter bu aksamlik emzirdim simdi uyuyor. Offf cok bunaldim bu uyku duzeninden. Kendi basina hic uyuyamiyor. Emzige de alismadi bir turlu onla sakinlessin ama alistiramadik sizde durumlar nasil? Esimle soyle sarilasarila uyumayi ozledim valla
Canımm gözün aydın :) sen şimdi başla non stop gezzz bu gunlerın tadını çıkarr.. çok sevindim senin adına..
kızlarrrrr biz galiba yine atak haftasındayızz15-19 haftalar arası atak uzun sürüyomuş ya ;(( yada daha kötü bi ihtimal hasta olacak kuzucum (
bugun beni hiçççç emmek istemedi( mama yedi şükür sorun yok mama yemesinde ama sütüm var emmiyor sıpa.. sağıcam birazdan bende .. kucağımdan inmek istemiyor.. butun gun deli danalar gibi evi gezdik kucakta belim koptu valla...
şimdi yatağına yatırdım dönencesini açtım öle baka baka uyudu kendi kendine
yarın sabahtan göz doktoruna götürücez.. bebekler için göz doktoru buldum iyiymiş.. bzim ailede göz sorunları ırsi o yuzden ihmal etmemek lazım 6 ay bile geç olabilirmiş..
böyle işte kızlar.. halim harap anlayacağınız...
canım biz yatana kadar bizimle birlikte oturma odasında yatıyo uyuyo uyanıyo gece 12 buçuk gibi 100cc mama yapıp veriyorum ağzınada emziğini tutuşturup ince bi şapkası var onuda gözlerine indirip uyutuyorum sabah 6da mırın kırın etmeye başlıyo hemen alıp emziriyorum küt geri uyuyo sonra 3 saatte bi öğlen 12ye kadar emzirerek yatırıyorum işin püf noktası şapka diye düşünüyorum çünkü gözünü bikere açtımı uyanıyo ben buşekilde uyutuyorum
canım biz yatana kadar bizimle birlikte oturma odasında yatıyo uyuyo uyanıyo gece 12 buçuk gibi 100cc mama yapıp veriyorum ağzınada emziğini tutuşturup ince bi şapkası var onuda gözlerine indirip uyutuyorum sabah 6da mırın kırın etmeye başlıyo hemen alıp emziriyorum küt geri uyuyo sonra 3 saatte bi öğlen 12ye kadar emzirerek yatırıyorum işin püf noktası şapka diye düşünüyorum çünkü gözünü bikere açtımı uyanıyo ben buşekilde uyutuyorum
kızlar sağ göğsümdeki süt sol göğsümden daha az sağıp verirken farkettim nasıl dengeliycez bunu :44:
benimde tam tersi, sağ göğsüm kocaman oldu sol göğsüm nerdeyse boş. günde 2 kere veriyorum sol tarafı, hem tutuş olarak tersime geliyor hem de o göğsün başının tam çıkmaması yüzünden sanırım ama görüntü olarak kötü duruyor yani dengesiz duruyor. İki aynı oranda sağılır ya da emzirilirse ancak o zaman dengelenir galiba.
normal dogum yapan arkadaslar sorum sizlere...ya bu idrar tutamama ne zaman duzelir?? nasil bir sey uygulamak gerekiyor..cunku her tuvaletten once istemsiz olarak altima kaciriyor gibiyim
normal dogum yapan arkadaslar sorum sizlere...ya bu idrar tutamama ne zaman duzelir?? nasil bir sey uygulamak gerekiyor..cunku her tuvaletten once istemsiz olarak altima kaciriyor gibiyim
günaydın hanımlar bebişlerinizin burnu tıkandığında ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?