Lohusalar kulübü

bende damla ile yumusatip aspiratorle cekiyorum doktora buhar makinasi alalimmi diye sorduk hayir onlar bakteri olusturuyo bebeklerde 1 yasina kadar burun tikanikligi olur kafasini terletmeyin terlersede kafasinda kurumasin kurulayin dedi.bende cok cektim burun tikanikligindan

hangi aspiratörle çekiyosun peki, chicco nun olan pompalıyla mı yoksa başkasıyla mı?

umarim benim idrar tutamama durumumda yakinda gecer, ne yapalim yeterki gecsin...

buarada bende burun aspiratoru kullaniyorum. tikaniklik icin degilde burnundaki pislikleri almak icin daha dogrusu.
hic ama hic sevmiyor onu burnuna soktugum zaman ama diger turlu rahat nefes alamiyor. yumusak olan pislikler geliyor ama kuru olanlar gelmiyor maalesef. buarada komsumuz soyledi eskiden onlar kucuk catal ignesinin arka tarafiyla alirlarmis.

:26:Kızlar günde 2 3 litre su ve bilumum sıvıları tüketmeme rağmen kurumuş yaprak gibi kuruyo yüzüm elim falan anlamadım sizdede varmı böyle bişey

:26:Kızlar günde 2 3 litre su ve bilumum sıvıları tüketmeme rağmen kurumuş yaprak gibi kuruyo yüzüm elim falan anlamadım sizdede varmı böyle bişey

evet benimde elim yüzüm epey kuruyor. Ama ben hiç krem sürmüyorum bebekle devamlı beraber olduğum için ona zarar vermesin diye. Bide evde boş durulmuyor temizlik filan derken ondan kurudu diye düşünmüştüm.

Buarada arkadaşlar ben dün otri bebe aspirator aldım inanılmaz memnun kaldım. çok kolaymış hem de daha fazla çıkarıyor. tavsiye ederim.

Bende size birşey danışmak istiyorum. 22 ekimde sezaryen yaptım. Bebek doymadığı için hem emiyor fakat mamada yiyoruz.
Sorum şu : mama yediği için bebeğe su vermem gerekir mi? Sanki ağzı kuruyor gibi hissediyorum.

Aynı durum bende de var.. dün bebeğimi uyuttuktan sonra duşa girdim 1 saate yakın sıcak suda kaldım. çıkınca deborah'ın peelingi ile maske yaptım kendime. sonra gül suyu ile sildim yüzümü.. hazır kuzu uyumuşken kendme bakayım dedim yattığımda saat gece 2 olmuştu ama değdi. bugun yüzüm yumuşacık...

otri bebeyi ben de sipariş ettim bugun eşime bakalım umarım ben de memnun kalırım. Ama kızlar nasıl yapıyorsunuz ?benim ki hayatta fırsat vermez ki eli kolu durmuyor.

canım biz de aynı durumdayız hem emiyor hem mama yiyor. çok olmamak kaydıyla günde 1 -2 çay kaşığı verebilirsin su. Ama karnı açken verme yoksa emmez. karnı tokken de hemen içmez suyu. karnını doyurduktan 1 saat sonra falan ver...

normal dogum yapan arkadaslar sorum sizlere...ya bu idrar tutamama ne zaman duzelir?? nasil bir sey uygulamak gerekiyor..cunku her tuvaletten once istemsiz olarak altima kaciriyor gibiyim

doğum yapalı 3.5 ay oldu ama hiç öyle bir sorunum olmadı.acaba dikişlerin fazlamıydı belki nedeni odur.

canım mama verenler su vermeli diye biliyorum

slm kızlar bebeğim 2 gündür beni emmemeye başladı çok huysuzlanıyo tek göğsüm problemli olduğu için onu sağıp biberonla veriyorum bu hafta 4.ayı bitiriyo bu saatten sonrada biberona alışırmı aç olmasına rağmen emmemek için diretiyo tavsiyeleriniz varmı?

tünaydınlar...

canım farklı bir sorun olabilir. Dilini kontrol ettin mi ? belki aft yada pamukçuk çıkmış olabilir..

ya da burnu , boğazı tıkalı olabilir. Burnunu temizle.. dilinde de sorun yoksa biberonla ilgili olabilir dediğin gibi..

ben geldiiiiim özledim sizi biz iyiyiz bir sorunumuz yok çok şükür. oynaşa oynaşa akşamı ediyoruz. gündüz uykusu yok denecek kadar azdı ama bir kaç gündür 2-3 saat uyumaya başladı kuzum. atağımızı geride bıraktık sanırım. çok yoğunum kızlar gelen giden bitmiyor o yüzden giremedim kaç gündür. şimdi de hızlı hızlı yazıyorum teyzeme gidicez havayı güneşli bulmuşken kaçırmayalım dedik. malum son güneşler

canım benim çok geçmiş olsun inşallah düzelir. şu masajı bir ara anlat. öyle bir sorunumuz yok ama nolur nolmaz doğum yapan ve yapacak olan o kadar çok arkadaşım var ki, biri karşılaşırsa yardımım olur belki serum fizyolojiyi bence de ihmal etme, en ufak bir tıkanıklıkta kullanıyorum ben çok rahatlıyor hanfendi.
veeeeee kıskanmayalım lütfen, eşinin teklifini iyi düşün

günaydın hanımlar bebişlerinizin burnu tıkandığında ne kullanıyorsunuz

serum fizyolojik damla kullanıyorum canım, ardından da aspratörle temizliyorum

Sekercik,vuslat,jasmin kizlar nerelerdesiniz yahu

ben burdayım hayatım, yani bu günüde atlatayım sonra burda olucam

verdiğin süt ve mama miktarına bağlı hayatım. anne sütü bebeğin su ihtiyacını karşılıyor ama mama öyle değil. eğer mamayı sütünden çok tüketiyorsa günde 4-5 çay kaşığı kaynamış ve ılıtılmış su verebilirsin. dr. bana öyle demişti.

biberona çok çabuk alışıyor canım, çünkü memeden süt çekerken sarf ettiği çaba biberonda olmuyor. benimki en baştan beri hem memede hem biberonda olduğu için bişe diyemicem

anne sütü ile mama arasındaki yoğunluk ne canım yani mama mı çok anne sütü mü çok veriyorsun .....bi de bu konuyu oku istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nluk-anne-sutu-icmeyen-bebege-su-verilir.html

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Konu içinde çok sağol.
anne sütü emiyor fakat yaramıyormuş epey kilo vermişti ilk ayda daha sonra dr. un muayenesi sonucunda mama takviyesine başladık. sonra birden toparlanmaya başladı bebeğim. Ben yinede hep emziriyorum bebekte emiyor. yalancı meme almadı zaten hep göğsümde devamlı emmek istiyor :) mamayı öğünler halinde veriyorum ama öğün haricinde sık sık emiyor. uykusunda sanki ağzı kuruyormuş gibi hareketler yapıyor o nedenle size danışmak istedim.

Son düzenleme:

bende hem mama hem anne sütü verenlerdenim istememe rağmen ama napalım yapacak birşey yok sütüm var ama besleyici değildi.Suyu kaynatıp vermek lazım ama az az

idrar tutamamayı sormussunuz ben daha önce kegel egzersizlerini yazmıstım burdan bunun icin kegel egzersizini öneriyorum canım

Sekercik,vuslat,jasmin kizlar nerelerdesiniz yahu

burdayız burdayız bacım geldik inşallah bundan sonra burdayız..

tabiiiiikiiii hemde her mamadan sonra mutlaka vermelisin 1 2 cay kasıgı falan sakın ihmal etmeyesin cok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…