- 28 Ekim 2011
- 614
- 341
- 123
- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.141
bende damla ile yumusatip aspiratorle cekiyorum doktora buhar makinasi alalimmi diye sorduk hayir onlar bakteri olusturuyo bebeklerde 1 yasina kadar burun tikanikligi olur kafasini terletmeyin terlersede kafasinda kurumasin kurulayin dedi.bende cok cektim burun tikanikligindan
bende damla ile yumusatip aspiratorle cekiyorum doktora buhar makinasi alalimmi diye sorduk hayir onlar bakteri olusturuyo bebeklerde 1 yasina kadar burun tikanikligi olur kafasini terletmeyin terlersede kafasinda kurumasin kurulayin dedi.bende cok cektim burun tikanikligindan
otri bebenin aspiratorunu kullaniyorum
:26:Kızlar günde 2 3 litre su ve bilumum sıvıları tüketmeme rağmen kurumuş yaprak gibi kuruyo yüzüm elim falan anlamadım sizdede varmı böyle bişey
evet benimde elim yüzüm epey kuruyor. Ama ben hiç krem sürmüyorum bebekle devamlı beraber olduğum için ona zarar vermesin diye. Bide evde boş durulmuyor temizlik filan derken ondan kurudu diye düşünmüştüm.
Buarada arkadaşlar ben dün otri bebe aspirator aldım inanılmaz memnun kaldım. çok kolaymış hem de daha fazla çıkarıyor. tavsiye ederim.
Bende size birşey danışmak istiyorum. 22 ekimde sezaryen yaptım. Bebek doymadığı için hem emiyor fakat mamada yiyoruz.
Sorum şu : mama yediği için bebeğe su vermem gerekir mi? Sanki ağzı kuruyor gibi hissediyorum.
Bende size birşey danışmak istiyorum. 22 ekimde sezaryen yaptım. Bebek doymadığı için hem emiyor fakat mamada yiyoruz.
Sorum şu : mama yediği için bebeğe su vermem gerekir mi? Sanki ağzı kuruyor gibi hissediyorum.
normal dogum yapan arkadaslar sorum sizlere...ya bu idrar tutamama ne zaman duzelir?? nasil bir sey uygulamak gerekiyor..cunku her tuvaletten once istemsiz olarak altima kaciriyor gibiyim
slm kızlar bebeğim 2 gündür beni emmemeye başladı çok huysuzlanıyo tek göğsüm problemli olduğu için onu sağıp biberonla veriyorum bu hafta 4.ayı bitiriyo bu saatten sonrada biberona alışırmı aç olmasına rağmen emmemek için diretiyo tavsiyeleriniz varmı?
selam kuzularrr
Göz doktoruna gittik. Tahmin ettiğim gibi göz damarı tıkalıymış kuzumungünde 15 kez masaj yapıcakmışız, gece 1 kere pomat,4 kere damla.. 6 aylık olana kadar düzelir dedi. bebeklerde sık görülürmüş. düzelmesse 1 yaşına gelince operasyon olcakmış inşallahh düzelirrr
onun dışında 1-2 gundur huzursuzdu hırıltısı vardı göstereyim gelmişken dedim. şansımıza harika bir doktordu. heryerine detaylı baktı. hafif bi grip atlatıyor paniğe gerek yok dedi. serum fizyoloji ile burnunu açtı ohh rahatladı kuzum.. huzursuz olması ve emme sorunu yaşaması bundanmıi. bizim gibi balgam çıkaramadığından hzuursuz oluyomuş. serum fizyolojiyi ihmal etmemek lazımmış kızlar..
son olarak sanırım sünnet ettircezzz iyi olur dedi dr. keşke ilk doğdugunda annemi dinlemeyip yaptırsaydımm..
veeeee VUSLATCIM seni ölee kıskandım kii beni biri duydu sanırım :)) eşim istersen git istanbul'a haftasonları gelirim ben dedi.. sanrım psikolojimi iyi bulmadı :))) bakalımmm düşüncem bu konuyu...
günaydın hanımlar bebişlerinizin burnu tıkandığında ne kullanıyorsunuz
Sekercik,vuslat,jasmin kizlar nerelerdesiniz yahu
slm kızlar bebeğim 2 gündür beni emmemeye başladı çok huysuzlanıyo tek göğsüm problemli olduğu için onu sağıp biberonla veriyorum bu hafta 4.ayı bitiriyo bu saatten sonrada biberona alışırmı aç olmasına rağmen emmemek için diretiyo tavsiyeleriniz varmı?
anne sütü ile mama arasındaki yoğunluk ne canım yani mama mı çok anne sütü mü çok veriyorsun .....bi de bu konuyu oku istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nluk-anne-sutu-icmeyen-bebege-su-verilir.html
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Konu içinde çok sağol.
anne sütü emiyor fakat yaramıyormuş epey kilo vermişti ilk ayda daha sonra dr. un muayenesi sonucunda mama takviyesine başladık. sonra birden toparlanmaya başladı bebeğim. Ben yinede hep emziriyorum bebekte emiyor. yalancı meme almadı zaten hep göğsümde devamlı emmek istiyor :) mamayı öğünler halinde veriyorum ama öğün haricinde sık sık emiyor. uykusunda sanki ağzı kuruyormuş gibi hareketler yapıyor o nedenle size danışmak istedim.
Sekercik,vuslat,jasmin kizlar nerelerdesiniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?