- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.681
birdee mesela bebegiiz gece kalkmaya calısır gibi kalkıp dönmeye calısır gibi hareket etmeye calısırsa bu onun gündüz bu hareketi yeterince yapmadıgı demek olurmus canlar bilginize..
aynennnnn.bazen gece ağlııyo kalkıp bakıyorum yüzüstü dönmüş emeklemeye çalışıyo ama tabi gözler kapalı bi taraftan uykuya devam ediyo.benim kız biraz fazla hırslı galiba sürekli yüzüstü dönüyo ve emeklemeyi beceremediği için sinirleniyo ama vazgeçmiyo da ısrarla harekete devam:))
kızlar merhaba.ben gene geldim soru sormaya:) ya benım kızın altı hep pişik oldu.sebamedın kremını kullanıyodum fayda etmedı.sonra su reklamlarda cıkan bepantol kremı denedım o da fayda etmedı.zeytınyagı da sürdük.hala kırmızı.popişi çok kötü kızımınnapsam acaba ya ?
günaydın vuslat.biz de 7 de uyandık şimdi bi daha uykudayız.sallanıyoruz tabi:)) son bi kaç gündür geceleri daha az uyanıyoruz sanki.bu gece saydım tam 6 kere kalktım demekki günden güne azaltıyoruz inşallahhhh
kızlar merhaba.ben gene geldim soru sormaya:) ya benım kızın altı hep pişik oldu.sebamedın kremını kullanıyodum fayda etmedı.sonra su reklamlarda cıkan bepantol kremı denedım o da fayda etmedı.zeytınyagı da sürdük.hala kırmızı.popişi çok kötü kızımınnapsam acaba ya ?
merhaba hanımlar
benim de sorum olacak sizlere. kızım 5 ayını bitirmek üzere ufaktan ek gıdalara başladık. sadece yoğurt meyve suyu ve 2 kez de çorba verdim. ama çok az yiyo bazen hiç yemiyo. mesela bugün koyduğum tüm yoğurtları döktüm yemedi. aranızda ek gıdaya geçmiş veya geçmekte olan varsa tecrübelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
bir de diş çıkarıyo kızım ondan da yemiyo olabilir mi?
merhaba hanımlar
benim de sorum olacak sizlere. kızım 5 ayını bitirmek üzere ufaktan ek gıdalara başladık. sadece yoğurt meyve suyu ve 2 kez de çorba verdim. ama çok az yiyo bazen hiç yemiyo. mesela bugün koyduğum tüm yoğurtları döktüm yemedi. aranızda ek gıdaya geçmiş veya geçmekte olan varsa tecrübelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
bir de diş çıkarıyo kızım ondan da yemiyo olabilir mi?
benim kızın yemeyle arası baştan beri iyi değil emmesi de hep mıymıy. napalım artık aldığı kadar zorlamıyorum ama içim de hiç rahat etmiyo yemeyince.Canim benim kiz 6ayini bitirdi yogurt corba filan yedirmeye basladim ama seninki gibi cok az yiyo fakat meyveyi daha cok seviyo.bence gayet normal yeni besinlere alismalari zaman alacak zaten en basta ne diyolar bir cay kasigi tatmasi yeterli.fazla zorlamamak lazim iyice tiksinedebilirler.hem dis cikariyosa oda yememezlik yapar
muhallebiyi neyle yapıosun canım arzummert tarif yazmış onu deneyeceğim bir de sen tarifini yazar mısın?aynı biz. benim kız sade yoğurdu hiç bir zaman almadı. bir ara pekmezle karıştırıp vermiştim almıştı sonra bıraktı. meyveyide hep reddetti. şu son 1 haftadır falan muhallebi yapıyorum çay tabağına koyuyorum ne kadar yediğini bileyim diye. öğlen akşam olmak üzere 2 kerede bitiriyor hepsini. ama değişiyor tabi az önce hiç yemedi bastı feryadıçorbada almıyor zaten, bilmiyorum nasıl olcak
Bir huysuzun annesi de burda
Bilmiyorum, yavrucuğum çok huzursuz. Ne uyumak istiyor ne emmek istiyor çılgınlar gibi elini yiyor.
Akşama misafir var, sabah 6 da kalktım ve hala ayaktayım desem yeridir. hah işte yine ağlıyor benimki.
Kızlar sorumu sorup kaçayım, sabah sizinkilerde uyanınca iştahsiz oluyor mu? 9 dan önce ben birşey veremiyorum yani mememidoğduğundan beri o saatte besledim hep ondan mı bilmem ama, bunu epeydir deniyorum değişmiyor. 7 de de uyansa 6 da da uyansa meme emmek istemiyor hiç. ŞU günlerde memeye hassasim ya bende canım sıkılıyor haliyle.
Görüşmek üzere.
benim kızın yemeyle arası baştan beri iyi değil emmesi de hep mıymıy. napalım artık aldığı kadar zorlamıyorum ama içim de hiç rahat etmiyo yemeyince.
muhallebiyi neyle yapıosun canım arzummert tarif yazmış onu deneyeceğim bir de sen tarifini yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?