- 9 Nisan 2012
- 362
- 124
- 123
- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.701
hepinize günaydın güzel annelerr.yine erken uyandı kız.şimdi bi daha yattı benim de bi gözüm tv de beni affeti izliyorum:) bi gözüm bilgisayarda:))
bu arada yeniden adet oldum sonunda.doğumdan sonra en son 21 aralıkta olmuştum aradan baya zaman geçti.hatta korkudan 3 defada test yaptım her ihtimale karşı:))
canım bence normal adet zamanı gibi bekle sen ara kanamadan sonra.yani kendi durumumdan da anladığım kadarıyla bi müddet böyle düzensiz olacak.
insan bişey yapmamış olsada ''aha gene mi hamileyim'' korkusu yaşıyo adet olamayınca,üç buçuk atıp duruyorum heray.bi düzene girsek hayırlısıylaa:)))
ilk başladığımda yani 1 hafta önce eşim şu hazır pirinç unlu muhallebi tozlarından almıştı canım. yer mi yemez mi bilmediğimizden (pek mızmızda) ilk muhallebisini onunla yaptım baktım ki yiyor sonra kendim hazırlamaya başladım. arzumun verdiği tarifin aynısı, önce sade verdim 1-2 gün sonra meyve katmaya başladım. sadece tereyağ ile denemedimha bide arzumun verdiği ölçülerden fazla yapıyorum benim büyük çocukta yiyorda (eşim olur kendileri )
teşekkür ederim cevabın için canım. deneyeceğim tarifinizi.bu arada dün yoğurda çok az reçel kattım yedi onu. arada farklı tatlar istiyo galiba...aklınızda olsun belki işinize yarar.
günaydın canlar, nasılsınız bakalımgece deliksiz uyuduk maaşallah o yüzden de erkenciyiz 7 de kalktık bomba gibi şimdi tekrar uyudu küçük hanım, soluğu burada aldım, kahvemide aldım tabikide gelin hadi
beni affet eski dizim hiç kaçırmazdım kurtuldum sonundabide fox taki unutma beniyi bırakabilirsem çok güzel olacak
gözün aydın canım adet olmak ne kadar sorun değil miiremden önce adet olunca ağlıyordum şimdi olmayınca ödüm kopuyo ya bişe sorucam ben 22 aralıkta adet oldum 28 inde bitti. 10 gün sonra yani ocağın 8 inde tekrar oldum dr. ara kanama dedi. yine normal adet gibi 6 gün sürdü. ara kanama olmasaydı ocak 20-22 arası olacaktım ama olmadım. tırsmalımıyım yoksa ara kanamaya göre hesaplayıp şubatın 8-10 una kadar rahat mı olmalıyım bilemedim, hoş tırsacak birşey de yok ama işte evham yapmaya başladım
selamlar güzel anneler nasıl gidiyor
oh oh massallah ne güzel cok sevindim canım deliksiz uykunuza hemen nazar boncugu takıyorum sizeaaaaa unutma beni bırakılırmı hiç ama izleriz daha adet olmalımıyım olmamalımıyım iste bütün mesele bu ben hala olmadım o nolacak yemek yarısmasında ara sıcaklar yapılıyo simdi ben katılmıycam katılsaydım icli köfte yapcaktım bundan sonra ana yemek katagorisi var ona katılabilirim sen ne yapacaksın canım varmı düsündügün bişey patates kroketide yapmıslar hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum tarifini catalı kasıgı hazırladım bak
Kızlar merhaba,
İnanılmaz yoğun bir iki gün geçiriyorum. Dün hem misafirliğe gidip hem misafir kabul ettik. Sabahta kahvaltıya arkadaşım geldi ve yarın biz yola çıkıyoruz kayseri'ye doğru bavulları hazırlamadım henüz.ayaklarımı hissetmiyorum bazen çok yoruldum gerçekten, hem iş yapmak hem pasta börek hem bizim kız.. hele dün akşam misafirler gelince baya kötüydü durum, artık eşime dentinox aldırdık sürmeye fırsat kalmadan uyudu hanımefendi ve sabah kadarda 4-5 kere uyandı, kah emdi kah ağladı salladım uyudu. bu diş bizi zorlayacak anlaşılan, nisbeten uslu olan kızım bazen gerçekten çıldırıyor. Allah sağlık versin tabi.
Kızlar ben tupperware den ıslak mendil kutusu aldım bakalım nasıl olacak, sonucu yazarım size. şimdilik hoşçakalın.
kızlar sız ne guzel buyutmussunuz bebeklerı ya gezmelere falan gıdıyosunuz :) bız de bugun 29 günlük olduk.pişik önerilerini dikkate aldım biraz azaldı kzımın popişinin kızarıklıgı.ya bişey sorcam gene ben.ben spınal sezeryan oldm.böyle bazen ayakta kalınca,yürüyünce belim agrıyo.dün pazara gtmiştim.eve kendımı zor attım kuyruk sokumuna dogru bır agrı.yatınca oturunca gecıyor.devamlı degıl ama tırsıyorum ya kalıcıysa dıye agrıdımı fecı agrıyo cunku.spınal anestezı tehlıklelı nıye yaptrdın diyenler oluyo moralım bozuluyo.zaten lohusayım terelellıyım buda hepten üstüne tuz biber oluyo.bebekle doktora gtmeye de korkuyom hava soguk heryer virüs kaynıyo bebek minicik.sızde ya da yakınında böyle birsey olan varmı?
kızlar meraba. benim ufaklık bronşit olmuş( iğneleri vardı dün bitti şükür. ilaçlara ve buhara devam ediyoruz. bu aralar yavrumun yanından ayrılamıyorum huysuzda biraz. şu kış gecsede rahatlasak.sizler ne alemdesiniz? yemek yarışmasından bahsetmişsiniz nerdeki bu yarışma? güncel konuları pek takip edemiyorum bu ara. hepinize sevgiler diliyorum..
hem çocukla uğraş, hem misafirliğe git, hem misafir ağırla, hem uzun yol... hamarat hatunun hali başka oluyor arkadaşşimdiden hayırlı yolculuklar canım
kızlar sız ne guzel buyutmussunuz bebeklerı ya gezmelere falan gıdıyosunuz :) bız de bugun 29 günlük olduk.pişik önerilerini dikkate aldım biraz azaldı kzımın popişinin kızarıklıgı.ya bişey sorcam gene ben.ben spınal sezeryan oldm.böyle bazen ayakta kalınca,yürüyünce belim agrıyo.dün pazara gtmiştim.eve kendımı zor attım kuyruk sokumuna dogru bır agrı.yatınca oturunca gecıyor.devamlı degıl ama tırsıyorum ya kalıcıysa dıye agrıdımı fecı agrıyo cunku.spınal anestezı tehlıklelı nıye yaptrdın diyenler oluyo moralım bozuluyo.zaten lohusayım terelellıyım buda hepten üstüne tuz biber oluyo.bebekle doktora gtmeye de korkuyom hava soguk heryer virüs kaynıyo bebek minicik.sızde ya da yakınında böyle birsey olan varmı?
buarada bi tavsiye, hastahaneye giderken bebişin üzerine tülbent gibi bişey ört. yüzü tam açık olmasın. ben anakucağının üzerine atardım sineklik gibi.
Ben devlet hastahanesine götürdüm bi iki sefer, haliyle öksüren aksıran.. napıcan tabi örtücen. Bide bunlar yalancı memeye takıktır. hey Allahım ne anlarlar bilmem kki.bu örtüyle ilgili bir anım var
ilk hastahaneye gidişimiz bebeğim daha 5 günlük, ilk muayenesi ilk topuk kanı falan malum. neyse gittim randevu almama rağmen sıra bekliyorum dr hnm çok meşhur baya rağbette aynı zamanda hastahanenin başhekim yardımcısı oldukça otoriter diye duydum. bebeğim bez pusetinde üzerinde aynen dediğin gibi tülbent oturdum bekliyorum bir yandan da etrafı kesiyorum. ama bi terslik var herkes bize bakıyor ve muzip bir gülüş atıyor. sinir oldum haliyle. hepsinin bebeği elinde bir lokmalar. ne bir puset var ne bir örtü. 'lan ne biçim getirmişler çocukları hiç dikkat etmiyorlar ha' diye söyleniyorum içimden. ben onlara kötü kötü bakıyorum onlar bana gülerek. dikiş ağrım olmasa yolacam 1-2 tanesini o kadar sinirime dokunuyor bakışları. neyse sıra bize geldi nihayet. içeri girmemizle dr un cıyaklaması bir oldu. puseti aldı elimden apar topar 'bu ne böyleeeeee boğacaksınız çocuğuuuuu bide örtü örtmüşsünüüüüzz. bu zıbında fazlaaaa patikte giydirmişler inanmıyoruuuummm' ama nasıl bağırıyor öyle böyle değil. bir çığlık atmışım ki sormayın ' ne bağırıyon be' diyedeli deliyi görünce sopasını saklar hesabı 'bakın hanfendi' diye konuşmaya başladı o zaman anladım dışardakilerin niye bana öyle baktıklarını. meğersem görürsün sen birazdan bakışıymış onlar. o zaman çok sinirlenmiştim ama hatırlayınca ağrı girdi gülmekten yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?