slm kızlar, artık sadece akşamları yazar oldum, gündüz gelen gidenden fırsat bulamıyorum

biletlerimiz alındı ayın 30 unda izmir yolcusuyuz inşallah. içimde hiç gitmek gelmiyor ayrı buz gibi oralar Adana yine iyi hiç değilse...
irem hanım iyi çok şükür, önce şıp diye dalardı uykuya şimdi zorluyor ve zorlanıyor. mızır mızır durmuyor uyuyana kadar. ne bulursa ağzına alıyor sürekli, dişi olsaydı yanağımı koparırdı bu gün öyle bir saldırdı ki yüzüme sıpa

bu arada haftaya dr.umuza gidicez bakalım neler dicek, ekoya göndermesini isticem inşallah kapanmıştır kalbindeki delik dua edin kızlar içim içimi yiyor sürekli
vuslatcım saol canım desteğin için. maşallah kuzuma ne kadar büyümüş

benim kız 2 gündür yine huy değiştirdi nerdeyse hiç uyumuyor tüm gün

bende uykusuzluıktan mahvoldum sinirlerim yıpranıyor zaten yalnız büyütüyorum yavrumu. uykusuzluğa biz dayanamazken onlar nasıl dayanıyor küçücük bedenleriyle anlamış değilim

değişir dimi yine eskisi gibi olur? gündüzleri bile sürekli ağlıyor. burnu tıkalı olduğu için uyumuyor olabilirmi acaba ? mamaya bir alışsa birazcık olsun rahat ederim diyorum ama nerdeeee
büyüdü canım ya çok şükür, küçük doğmuştu çünkü 2430 du doğduğunda yani 200 gr. daha eksik olsa küvezlikti Allah korudu

akranlarından biraz zayıf ama onuda aradaki farka bağlıyorum.
merak etme yoracak ama eskisi gibi olacak yalnız o zamanda başka şeyler çıkacak emin ol

canları sağolsun iyi olsunlarda gerisi önemli değil...
Kizlar nerelerdesiniz biz zor bi donem geciriyoruz kuzum cok huysuz damaklari kasiniyo sanirim ne bulsa agzina goturuyo agladiginda damaklarini kasiyorum susuyo uyku duzeni yerle bir oldu geceleri surekli aglayarak uyaniyo bakalim daha nekadar devam edicek
Allah yardımcımız olsun ne diyelim, biz zor dayanıyoruz diyoruz kuzucuklar napsın minicik canlarıyla
kızlar benim kuzu 3.5 aylık bu kadarlıkken diş cıkarmı? eline ne gecirse ağzına sokuyo elini yumruk yapıp ağzına sokuyo eli hiç cıkmıyo ağzından cok huysuzlaştı bu aralar uyku düzenide bozuldu nerdeyse hiç uyumuyo ağzından akan su cabası anlamadımki noluyor
3,5 aylık çıkarmı bilemem ama yiğenim 4 aylıkken çıkardı hayatım. seninkide erkenciyse eğer belirtileri olabilir
kızlar bu kan damlalarını biraz araştırdım netten şikayetçi olan çok anne var yan etkileri çokmuş kabızlılk,yada ishal,karın ağrısı,gece uyku düzenini bozma,yani bağırsak düzenini alt üst ediyormuş korktum açıkcası birde kan değerleri ölçülüp öyle veriliyormuş bizim sağlık ocağındaki pat diye çıkarıp verdi kimi anne yan etkisinden dolayı damla yerine günde 1 çay kaşığı pekmez veriyormuş henüz kullanmaya cesaret edemedim kullananlar varmı yan etsini görüyor musunuz nasıl veriyorsunuz? ha bu arada damla miktarı kilosuyla alakalıymış kızım 8,650 9damla verdi
yok anacım ne testi ne bişe, kilosuna bakmadan verdi bizimki üstelik. bende çok kararsızım, haftaya asıl dr.umuza sormadan kullanmayı düşünmüyorum açıkçası