- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.381
Ben geldem kızlarrrrr aaaaaaa oda ne kayınvelderi atese tutmus bizim hatunlar hayırdır inşallahisimize cok karısılmasını istemiyoruz anneler olarak vesselam...bu sabah burda kar yagıyordu bizde asıya gittik atlattık inşallah hayırlısıyla 2.dozu ilkinden biraz daha fazla galiba ası olmadan önce bi süre konustum oglumla bak bu senin icin hasta olmayasın diye iyiliğin icin yapıyoruz falan bi süre konustum bana bakıyorlarmıs hic umrum degil yurt dısındaki doktorlar konusmadan asla yapmıyorlar mutlaka yapın kızlar cok faydasını göreceksiniz anlamıyorlar sanmayın herseyden haberleri var bizim sıpaların sadece anlatamıyorlar ama herseyi anlıyolar gitmeden calpol verdim bi cay kasıgı bi cay kasıgıda gelince sonra arkadasım geldi oturduk biraz günüm böyle gecti simdi horozumu kacırdıları dinliyoruz kacıncı tekrar bilmiyorum su anda ilgisini ceken tek sarkı bu :Horozumu Kaçırdılar, okul şarkıları - YouTube
canım benim cok gecmiş olsun.. bizim ebe ateşi yokken kesinlikle calpol verme dedi, normal kendi ateşinide düşürüyormuş beyinde bazı şeylere yol açıyormuş:44: ben ilk aşımızdan önce sormuştum aşı öncesi ve sonrası biraz vereyim diye yookkk dedi verme. sizin ebeler bişe demiyormu ben anlamadım ki bunuda sadece bizimkinden duydum paylaşayım dedim..