teşekkür ederim doğudayım görev gereği burada uzman yok maalesef annem hem hamilelikte hastanede hem de kırkım çıkana kadar yanımdaydı ama artık gitmesi lazım bundan sonra tek başımayım eşimin de zor bir işi varHer anne çocuğu için en iyisini yapmaya çalışır. Sağlık problemleriniz yüzünden yıpranmışsınız. Bedensel ve ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmeniz için uzmanlardan yardım alın. Kendinizi iyi hissedene kadar bebeğinizin bakımında size yardım edecek birileri yok mu?
Bu sıkıntılı günleriniz de bitecektir elbette . İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur ve bebeğinizi huzurla büyütürsünüz
annem bütün süreçte yanımdaydı ama artık gitmesi gerekiyor bütün değerlerime bakıldı kan ilacı filan verdi ama dediğim gibi düzelemiyorumBu kadar zor bir hamilelik sürecinden sonra bu kadar yıpranmanız çok normal geldi bana. Size yardım edebilecek biri olsa daha rahat toparlanırdınız. Hala atamamışsınız yorgunluğunuzu. Bir doktora gidip değerlerinize baktırın. Belki vitamin vs önerebilir.
aslında bütün süreçte annem yanımdaydı dinlenmem gerekirdi bir şey de yapmadım ama annemin artık gitmesi lazım artıkKendine bu kadar yüklenme. Sana yardımcı olacak kimse yok mu? Biraz dinlensen sana iyi gelir moralin de düZelir aslında. Lohusalık dediğin şeyde 41. Gün geçip giden birşey değil o şekilde şartlama kendini.
ben de karakter olarak öyle çok sevgi dolu değilimdir doğru diyorsunYani yaşadıklarınız o kadar normal ki,
hissettikleriniz de öyle.
emin olun her anne her zaman ponçik ponçik sevgi dolu olmuyor, olanı da vardır elbette ama o biraz kişilikle alakalı.
Elbette anneler de sıkılıyor bunalıyor, yoruluyor, sinirleniyor...
ama bu kadar zor bir hamilelikten sonra bence doktorunuza danışın, size neler önerecek. mesela çok yapılan bir hatadır, hamilelik bitince tüm takviyeler kesilir, ancak bir çok doktor emzirme boyunca hamilelikte alınan multivitaminlere devam etmeyi öneriyor. Siz doktorunuza danışın muhakkak. Ayrıca lohusa depresyonuna balık yağı da önerilir. Balık yiyin diyemiyorum çünkü benim sıpalarda çok gaz yapıyordu, hiç yiyememiştim. siz deneyebilirsiniz belki, gaz yapmazsa balık tüketirsiniz takviye almak yerine.
doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim :)çok normal bunlar. sen daha taze annesin. baya bir süre böyle gidiyor maalesef. o 40 çıksın bitecek sözleri avuntu yani.
ama havalar güzel. at bebeği pusete yavaş yavaş yürü dışarda.
yemeği dışardan al gelirken. eşin evde oldukça ver bebeği git banyo yap yayıla yayıla. baya rahatlatır.
benim hamileliğim normal olmasına rağmen 5-6 ay lohusalık depresyonu falan yaşamıştım. senin ki normal yani. ama geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?