- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Lohusa depresyonuna girmiş olabilirsin kuzum sana tavsiyem asla eşine ailesi hakkinda kotu bir şey deme..ve içinden gelmesede eşine iyi davranmaya calis sonra depresyon geçince açtığın yaralar kapanmaz ilişkiniz bozulur Allah korusunMrblar lohusalıkta mı bilmiyorum kocama gıcık oluyrm aslında çok çok çok seviyrm ama şu sıralar bi kaşık suda boğasım geliyor ve ailesi ide öyle
Haklısın cnm doğru ama keşke onlarda bizi anlasaLohusa depresyonuna girmiş olabilirsin kuzum sana tavsiyem asla eşine ailesi hakkinda kotu bir şey deme..ve içinden gelmesede eşine iyi davranmaya calis sonra depresyon geçince açtığın yaralar kapanmaz ilişkiniz bozulur Allah korusun
Ben 2. Evliligimi yaptım ilkindeki lohusalık berbat geçti herşeyin berbat olduğu gibi cehennemi yaşadım ..bu evliligimdeki lohusaligim ise o kadar huzurlu geçti ki eşimden Allah razı olsun hayatımda olmadigim kadar huzurluydumki sadece bebegimin keyfini çıkarttım şükürler olsun ..anlayanlar var ama işte sayıları çok az ...kendini yıpratma seni üzme ama seni uzerlerse Allah'a havale et .. bebeğinin keyfini çıkarmaya calisHaklısın cnm doğru ama keşke onlarda bizi anlasa
Sagol cnm benimde 2. EvliliğimBen 2. Evliligimi yaptım ilkindeki lohusalık berbat geçti herşeyin berbat olduğu gibi cehennemi yaşadım ..bu evliligimdeki lohusaligim ise o kadar huzurlu geçti ki eşimden Allah razı olsun hayatımda olmadigim kadar huzurluydumki sadece bebegimin keyfini çıkarttım şükürler olsun ..anlayanlar var ama işte sayıları çok az ...kendini yıpratma seni üzme ama seni uzerlerse Allah'a havale et .. bebeğinin keyfini çıkarmaya calis
Bu Sabah 65.5 kg çıktım ben yaptım ama önermiyorum ..şu an iyice kilo verene kadar Leslie 3 mil ve diastasis recti ye yönelik hareketler yapıyorum sadece en az 60 kg ineyim birSuan kac kilosunuz lohusayken jullian yapmaniza cok.sairdim birde sezeryanmissiniz masaAllah ben suan.yapamiyorum..
Devamini diliyorum
Boyum 1.62 .saolasin :*Boyunuz kac tebrik.ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?