- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Çok saolun inslallah gün geçtikçe daha iyi olucam, nokta kizimla birlikte :)Erken doğum yapmışsınız, hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun.
Dilerim kısa sürede toplanırsınız.
kızınızı yoğun bakımda sarılık yapmamışlardır. olacağı vardır olmuştur. ordakileri suçlamayın. biraz erken doğduğu için , emme refleksi yetersizse, akciğerlerini yetersiz gördülerse gözlem altında tutmuşlardır. sizin çocuğunuzun sarılığı fizyolojik dediğimiz sarılık. yani bebeklerin çoğunda oluyor. bol bol emzirin ve sarılık takibini ihmal etmeyin. sarılıkta ilerleme olursa, uykuya meyli artarsa ve uyandıramazsanız dr.a danışın. tedavi olarak onlar fototerapi tedavisi verecektir.4. Günüm devamı
Eşim ayak ve bacaklarımı yarım saat sirkeyle ovdu bende sirke içtim biraz rahatladı ayaklarım hayırlısı bakalım
Kızımi yoğun bakımda sarılık yapmışlar çok zayıf goguslerimi bosaltamiyor ..dun çok şık emzirdim çok şükür gözlerimi açmaya başladı seside çıktı..ama şu anda yorgun ve uyandiramadim 30 dk veya 20 dk bir emzireyim diyorum bugün için lakin 50 dk dir 3 fırt ancak çekti ve benim gogsum dayanılmaz hal aldı çok şişti biraz boşaltmistim gündüz ama zor oluyor bakalım 30 dk sonra tekrar denicem
Bende yoğun bakım hemşireliği yaptım biliyorum ama 4 saat oksijen verilmiş sonra durumu iyiymiş ben taburcu olamadım gidemedim yanına ve 2 günde 800 gramdan eksilmiş gittiğimde ne şapkası giyinikti ne çorabı biz dikkat ederdik kilo aldirirdik özeldi birde gerçekten hiç beğenmedim ama önemli olan şu an yanımda sağlıklı olması ..zaten bilmeyen biri olsam çoktan çocuk hastanede olurdu çünkü zorla uyandira uyandira hiç uyumadan emzirdim sagdim verdim bebeğime sesi dahi çıkmıyordu şu an gözünü açmaya ses çıkarmaya başladı elhamdülillahkızınızı yoğun bakımda sarılık yapmamışlardır. olacağı vardır olmuştur. ordakileri suçlamayın. biraz erken doğduğu için , emme refleksi yetersizse, akciğerlerini yetersiz gördülerse gözlem altında tutmuşlardır. sizin çocuğunuzun sarılığı fizyolojik dediğimiz sarılık. yani bebeklerin çoğunda oluyor. bol bol emzirin ve sarılık takibini ihmal etmeyin. sarılıkta ilerleme olursa, uykuya meyli artarsa ve uyandıramazsanız dr.a danışın. tedavi olarak onlar fototerapi tedavisi verecektir.
genelde özellerde sürekli personel değişimi olduğu için bakımda eksiklikler oluyor. bilgi ve yetki yetersiz oluyo. yeni doğan hekimide çok önemli tabi. onunda beslenmesini ayarlaması lazım. bide özeller fazladan para almak için gerek yokken bile yoğun bakımda tutabiliyo. bende çocuk hemşiresiyim. dediğiniz gibiyse yeterli beslenmediği için sarılık başlamış olabilir bide doğumdan sonra bir miktar kilo verir bebekler ödem atarlar. doğum yapılan yer ve yeni doğan yb çocuk dr.u yetkinlikleri çok önemli.Bende yoğun bakım hemşireliği yaptım biliyorum ama 4 saat oksijen verilmiş sonra durumu iyiymiş ben taburcu olamadım gidemedim yanına ve 2 günde 800 gramdan eksilmiş gittiğimde ne şapkası giyinikti ne çorabı biz dikkat ederdik kilo aldirirdik özeldi birde gerçekten hiç beğenmedim ama önemli olan şu an yanımda sağlıklı olması ..zaten bilmeyen biri olsam çoktan çocuk hastanede olurdu çünkü zorla uyandira uyandira hiç uyumadan emzirdim sagdim verdim bebeğime sesi dahi çıkmıyordu şu an gözünü açmaya ses çıkarmaya başladı elhamdülillah
Aynen çok önemli devlettede ozeldede yaptımgenelde özellerde sürekli personel değişimi olduğu için bakımda eksiklikler oluyor. bilgi ve yetki yetersiz oluyo. yeni doğan hekimide çok önemli tabi. onunda beslenmesini ayarlaması lazım. bide özeller fazladan para almak için gerek yokken bile yoğun bakımda tutabiliyo. bende çocuk hemşiresiyim. dediğiniz gibiyse yeterli beslenmediği için sarılık başlamış olabilir bide doğumdan sonra bir miktar kilo verir bebekler ödem atarlar. doğum yapılan yer ve yeni doğan yb çocuk dr.u yetkinlikleri çok önemli.
Canım toğiğe neden yazmadın doğum yaptığını. Takip ediyordum seni ama kaçırdım sanırım bir ara çok giremedim. Çok geçmiş olsun. Miniğin daha iyi olacak inşallah8. Günün devamı
17 dk günlük yürüyüşumu yaptım , gün geçtikçe kendimi daha hafiflemiş hissediyorum.. habire idrara cikiyorum ödemlerim gidiyor yavaş yavaş çok şükür her gün 500 gram ödem gitse süper olur ... Bu arada 80 kg ile doğum yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?