Lohusalık günlüğüm

Canım toğiğe neden yazmadın doğum yaptığını. Takip ediyordum seni ama kaçırdım sanırım bir ara çok giremedim. Çok geçmiş olsun. Miniğin daha iyi olacak inşallah
Yazicam ama bir cesaret edemedim kaç gündür uyuyakalicam diye uyumadım ilk defa bugün uyudum nerdeyse inşallah aticam resimle birlikte :*

9. Gün
Kilom:71.8 kg
Bebeğim aglamdigi için uyuyakalir diye korkuma uyumuyordum bugün çevrenin de baskısıyla bebeğim uyudukca uyudum baya rahatladı vücudum kuş gibi hafifim çok şükür ...bugün sabah sirkemi içtim sadece daha duş almadım maskede yapmadım yuzume kahvaltı sonrası artık :)

Bebeğinizi iyi günlerde büyütün inş. Takipteyim
Elma sirkesi iyimi geliyor merak ettim
Çok iyi geliyor hemde sabah ve akşam içince bir süre bir şey yememek gerek ama özellikle akşam içince bu akşam içmeyi unutmuşum hem hızlı ödem atıyorum hemde sanki midemdekiler çabuk sindiriliyor ama kaliteli bir elma sirkesi almak gerek

Benimde 1 kızım var 8 yaşında 2.bebek icin cesaret edemiyorum
Yazılarınızı takip edicem belki banada ilham olur

Benimde 1 kızım var 8 yaşında 2.bebek icin cesaret edemiyorum
Yazılarınızı takip edicem belki banada ilham olur
Hayırlısı olsun hakkınızda düşünürseniz de gerçekten herşeyi ayarlayıp planlayıp yapmak lazım lohusalık dönemi sonraki dönem vs ...tabiki herşey planla olmuyor farklı şeyler gelişiyor sonunda tevekkül etmek kalıyor ...hakkınızda hayırlısını versin Rabbim

9. Günün devamı

Sabah 06.00: 1 YK elma sirkesi
1 bardak yeşilçay

Sabah kahvaltim : 17 adet kiraz
12 adet yeşil zeytin
1 dilim Ezine peyniri
2 dilim ince börek
1 çay kasigi vişne reçeli
4 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Bir bardak açık çay
1 litre su
Tereyağlı Kaşarlı yumurta

Ara öğün 3 incir
Rezene çayı
Yeşilçay

18 dk evde normal hızda yürüyüş yaptım .maya maskemi uyguladim sonra miss gibi bir duş ..vücuduma sıcak ve soğuk yapıyorum duşta çok rahatlatıyor :)

Ara öğün : 1 salatalık
5 adet kiraz
2 dilim kabuklu limon
2 bardak incirli erik buruşlu şekersiz hoşaf
1 bardak kiraz sapı çayı

Ara öğün : 2 büyük kase nohutlu yoğurt çorbası
10 adet kiraz, karpuz

Akşam yemeği : karpuz , yoğurt, pilav ve nohut (1 tabağın yarisi pilav yarisi nohut), yaprak sarması 13 tane

Ara öğün : kiraz sapı çayı

Elma sirkesi içip geceye kadar kapanışı yapicam çayımı içtikten sonra

Not: gece uyanık kaldıkça, çorba , çay , şekersiz hoşaf, su ,kiraz karpuz yemeye devam ediyorum

10. Günüm
Kilom: 72.1

sabah kalkar kalmaz bol su içtim ardından 1 YK sirke

Evet dikkat sabah kalkar kalkmaz diyorum çünkü artık bebeğimi 2 saatte bir beslemeye başladım ilk saati öyle böyle onunla oyalanarak geçiyor diğer 2. Saatinde kendime vakit ayırıyorum yada uyuyorum ..uyumak sütümü baya bir doldurdu maşallah subahannallah, uyumakta çok güzel ..şimdi 1 saatim kaldı aslında yürüyüş yapayım diyordum ama uyumayı tercih edicem galiba saat 07.00 alarm kurdum ..ekstra ağlayıp uyanmadigi sürece koskoca 1 saat daha uyurum ...ne çok uyumak dedim

İşte 10. Günumde en çok uyumayı sevdim

10. Günüm devamı

06.00 : 1 YK elma sirkesi

07.30 : 19 dk yürüyüş ( yürüyüş yaparken bacaklarım deli gibi kaşınıyor ödemli ondan mı dolaşım hızlanıyor ondan mı bilmem) eşim bacakların incelmiş dedi :) , maya maskemi yaptım

08.00: büyük kase dolusu karpuz
09:30 : bir kase kiraz

10.00: 2 dilim büyük köy ekmeği kızarmış ekmek
Tereyağlı yumurta
2 dilim Ezine peyniri
11 adet yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 salatalik
1 domates

16:00 ara öğün : 1 büyük kase kiraz
1 bardak kiraz sapı çayı
Yarım elma

17:00 -- 4 adet annemin yaptığı baklava

17:30 1 bardak rezene çayı

18:00 19 dk koridorda normal yürüyüş yapıldı

18:20 -3 adet kuru incir , bol su

20:00 1 tabak patates salatası, 1 tabak semiz otu yemeği , 1 kase yoğurt, 1 dilim kavun

Not: saat 21.00 gibi 1 YK sirkemi içerim
Gecede belki kiraz yiyebilriim, şekersiz hoşaf veya çay icebilirim

11. Günüm
Kilom: 71.6
Canım kızım benim herşey güzel gidiyor elhamdülillah maşallah subahannallah kizim gazlı olmasına rağmen beni yormuyor ...bugünden sonra artık diğer kizimdada vakit ayiricam inşallah 500 parçalık sipariş ettiğim yapboz takımı geldi güzel bir şeyler yapalım onlarla ..canım kızım oda bana hasret kaldı gebeligimde zor gecmisti ona bol bol vakit ayirmaliyim hep sakin ve huzurlu görmeli beni Rabbim kizlarimi ve tüm çocukları korusun

11. Günumun devamı
Büyük Kizimla sabah yapboz oynadim .. onun yanında oturdum daha çok vakit ayırdım ..
Sonra kendime vakit ayirdim .. yüzüme peeling sonra maya maskesi yaptım ...kıl tüy temizliği yaptım ...bu kızımda hiç catlak olmadı ama diğer kızımdan kalma gebelikte sorun olmuştu vücudum ani ödem olmuştu ondan dolayı oluşan çatlaklarım var...çatlak kremi sipariş etmiştim bitkisel özlü o geldi vücudumu keseleyip sıcak soğuk uyguladim o kremi sürdüm .. kendimi kuş gibi hafif iyi hissediyorum ama bir sorun var çok ayakta durunca bacaklarımı aça aça yürüyorum normal mi acaba bilmiyorum ilk fırsatta doktoruma sorucam inşallah

11. Günün devamı

06:00 : 1 YK sirke

06:00 : 20 dk evin içinde yürüyüş

06 1 bardak kiraz sapı çayı , 1 adet kuru incir, 1 adet kayısı

07:40 : 1 kase dolusu kiraz

10:00 : 5 adet kızarmış büyük köy ekmeklerinden
2 adet haşlanmış maydonozlu yumurta
1 dilim fıstıklı helva
2 dilim Ezine peynir
11 adet yeşil zeytin
Domates
Saalatalık
5 tatlı kaşığı tereyağı

14:30 : 1 kase kavun, 1 kase karpuz

16:00: Yarım tabak kıymalı Patates.
17:00: 1 adet kayısı, 1 kase kiraz , 1 bardak kiraz Sapı çayı

18 3 adet patatesli börek, l tabak nohutlu yoğurt Çorbası , 1 tabak semiz otu yemeği

22:30 1 YK elma sirkesi

Ve bol su içildi ..

12. Gün
Kilom:70.5
Göbeğim benim çok büyüktü gebelikte yapım öyle ilk haftalardan büyümeye başlar ..şu anda baya bir küçüldü 40 im çıkınca vücut olculerimi Alicam inşallah spora baslarim o zaman....ayağımın üstünde dahil hala odemlerim mevcut...gece kalkıp kiraz ve incir yedim sutume iyi gelsin diye...hoşaf icecektim ama dışarda çok bekledi galiba bozulmuş hosafim yapar yapmaz buzdolabına koyucam bir sürü malzeme boşa gitti

Yumurtayı ekmeği süt urunlerini kesecektinix öyle demiştiniz neden vazgectiniz

Yumurtayı ekmeği süt urunlerini kesecektinix öyle demiştiniz neden vazgectiniz
Doktora gittim yavaş yavaş iner şişliğin ve kaşıntın ..sezeryandan sonra görülebiliyor dedi çünkü ..kaşıntım geçti ..ayağımdaki odemde çok az kaldı elhamdülillah

Doktora gittim yavaş yavaş iner şişliğin ve kaşıntın ..sezeryandan sonra görülebiliyor dedi çünkü ..kaşıntım geçti ..ayağımdaki odemde çok az kaldı elhamdülillah
Çok geçmiş olsun

Sağlığınıza bebeğinizle beraber kavuşun inşallah

12. Günün devamı

02:00 : bir kase kiraz, 1 adet incir

08.00 : 1 YK sirke , 21 dk evde yürüyüş ( yururken kollarimida sallıyorum artık nasiplensin yavrucaklar :)

09:00: 1 Kayısı, 2 dilim karpuz, 1 fındıklı lokum

09 bol ekmekli yumurtalı kahvaltı

14:00 1 kase karpuz, 1 kase kiraz, 1 incir , bir kayısı

15:00: 3 adet fındıklı lokum

16:00: kiraz sapı çayı

17:00 : 21 dk evde yürüyüş
19:00: bir bardak kefir

19:20 : erişteli yeşil mercimekli çorba bir tabak, 2 adet kabak dolması, 1 kase karpuz

Saat 21:00 gibi sirkemi içer günü kapatırım inşallah

Alttaki kahvaltim evet hepsini yedim o ekmeklerden 3 adet yedim tam, diğerleri full nerdeyse bebisime süt olsun amin

Eklentiler

• 2020-06-17-09-10-54-274.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 59
13. Gün
Kilom: 69.9

Kan ilacimi ictim, kizimin vücudunu sildim nemlendirdim kıyafetlerini değiştirdim miss gibi oldu ...birazdan sirkemi içerim

Bebişim uyanana kadar accik dizi keyfi

Eklentiler

• 2020-06-18-06-18-11-961.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…