- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Yazicam ama bir cesaret edemedim kaç gündür uyuyakalicam diye uyumadım ilk defa bugün uyudum nerdeyse inşallah aticam resimle birlikte :*Canım toğiğe neden yazmadın doğum yaptığını. Takip ediyordum seni ama kaçırdım sanırım bir ara çok giremedim. Çok geçmiş olsun. Miniğin daha iyi olacak inşallah
Çok iyi geliyor hemde sabah ve akşam içince bir süre bir şey yememek gerek ama özellikle akşam içince bu akşam içmeyi unutmuşum hem hızlı ödem atıyorum hemde sanki midemdekiler çabuk sindiriliyor ama kaliteli bir elma sirkesi almak gerekBebeğinizi iyi günlerde büyütün inş. Takipteyim
Elma sirkesi iyimi geliyor merak ettim
Benimde 1 kızım var 8 yaşında 2.bebek icin cesaret edemiyorumÇok iyi geliyor hemde sabah ve akşam içince bir süre bir şey yememek gerek ama özellikle akşam içince bu akşam içmeyi unutmuşum hem hızlı ödem atıyorum hemde sanki midemdekiler çabuk sindiriliyor ama kaliteli bir elma sirkesi almak gerek
Hayırlısı olsun hakkınızda düşünürseniz de gerçekten herşeyi ayarlayıp planlayıp yapmak lazım lohusalık dönemi sonraki dönem vs ...tabiki herşey planla olmuyor farklı şeyler gelişiyor sonunda tevekkül etmek kalıyor ...hakkınızda hayırlısını versin RabbimBenimde 1 kızım var 8 yaşında 2.bebek icin cesaret edemiyorum
Yazılarınızı takip edicem belki banada ilham olur
Hayırlısı ise olsun InsHayırlısı olsun hakkınızda düşünürseniz de gerçekten herşeyi ayarlayıp planlayıp yapmak lazım lohusalık dönemi sonraki dönem vs ...tabiki herşey planla olmuyor farklı şeyler gelişiyor sonunda tevekkül etmek kalıyor ...hakkınızda hayırlısını versin Rabbim
Doktora gittim yavaş yavaş iner şişliğin ve kaşıntın ..sezeryandan sonra görülebiliyor dedi çünkü ..kaşıntım geçti ..ayağımdaki odemde çok az kaldı elhamdülillahYumurtayı ekmeği süt urunlerini kesecektinix öyle demiştiniz neden vazgectiniz
Çok geçmiş olsunDoktora gittim yavaş yavaş iner şişliğin ve kaşıntın ..sezeryandan sonra görülebiliyor dedi çünkü ..kaşıntım geçti ..ayağımdaki odemde çok az kaldı elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?