LOHUSALIK HÜZNÜ

Kuzum bunlar zor zamanlar kabul fakat hersey gececek tabi yaninda yardim eden olmayinca hakli olarak bocalarsin psikolojikmen bu cok dogal kendine biraz zaman tani sadece hepsi gececk diye dusun ve gercekten geciyor hersey ,uzulme ,hepsinin altindan kalkarsin zira ameliyatli halinle ilgilenmissin daha ne olsun,aileni cok kafana takma ne agir hastalar var iyilesiyor onlarda iyilesir ins.merak etme cok ornek var

Geçecek inşallah canım neler geçmiyor ki. Şu an çok bunalmışsın hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek Allah ın izniyle. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Rabbim babacıgınada acil şifalar versin. Bende dogum yaptım kırkım çıktı pandemi oldu kendimi o kadar kötü hissettim ki. Aylarca evden çıkmadım yapayanlız çaresiz hissettim kendimi. Hiç böyle hayal etmemiştim. Halbuki onun öncesinde annem kardeslerim hep yanımdaydı ona ragmen zorlandım ve 3.ççocugumdu tecrübeliydim de kendimce. O nedenle nedenle senin bu şekilde hissetmem çok doğall. Üstüne pandemi babanım durumu çok normal. Kendine yüklenme. Herşeyin iyi olacagını geçeceğini tekrar et kendine devamlı,

ilk yaptıgım yorumdada dediğim gibi huzurun yerinde olsun yorgunluklar geçer

ben doğurduguma pişmandım senın giyken ben ne halt yedim diye gözyaşıy döküyordum

çünkü kız dogurmuştum ve gram kıymet vermediler kocamda sağolsun ağzını açıp tek kelime etmedi ,

hee sonuç ne mi oldu ben tek çocukla çok şükür kızımla kaldım , birdaha da doğurmadım , kocamı bu konuda af ediyormuyum hayır ,

daha pazar günü senın annenın yatacak yeri yok allah af etsin onu çünkü ben hiç afetmiyecem dedim ,

yanı başımda komşum olsaydında sana can yoldaşı olsaydım keşke , bütün kalbimle yazıyorum bunu inan bana

Hiç üzme kendini güçlü ol. Ben 2 oglumdada yalnızdım. Hasta bakıcı bile ameliyattan çıkarınca beni ailen yokmu kızım senin dedi. O anlar aklıma geldikçe ağlıyorum. Ki eşimin o muhteşem ailesiyle aynı memleketteyken! Kendini üzme bebeğin için güçlü dur moralini yüksek tut. Bebeğini de bol bol emzir korkma inşallah bir şey olmaz

Bebegin saglikli ve seninle ya acil sezaryen olmjs normal dogum yapamamissin annen gelmis kalmis kalamamis atlatilacak seyler bunlar. Onemlk olani yapmissin eve saglikli bir bebek getirebilmissin. 37. Haftaya kadar getirdim de gebeligimi, saglikli olan bebegimi kaybettim ben ve zorunlu sezaryenle dunyaya getirmek zorunda kaldim. Hastanede serviste yatarken kucagina bebegini almis ama yine de sizlanan anneleri gordukce daha cok uzuluyordum. Biraz sukur lutfen.

Şu yaşadıklarımıza o kadar benzer şeyler yaşadım ki. Kendimi hep normal doğuma hazırlamışlar doğum sancıları başlayınca hastaneye gittim, acil sezaryene aldılar. Benim annem babam da uzaktaydı, o da ertesi gün gelebildi. İlk geceyi eşim, ben, bebek geçirmek zorunda kaldık. Eşim tabi bebeği tutmaktan aciz. 12 günlükken eşim ve ailesiyle tartıştığımız için herkes evine gitti. Bir başımıza kaldık. Uykusuzluktan, yorgunluktan canım çıktı düzen oturtana kadar. Ölücem sandım. Üstelik sizin yaşadıklarınıza ek olarak çok büyük bir aile kavgası yaşadık, herkes birbirine küstü, boşanma aşamasına geldik neredeyse.
Şimdi bebeğim 4 aylık olmak üzere. Her şey nispeten daha kolay. Onun bir düzeni oldu. Ben de bu tempoya alıştım diyebilirim. Hepsi geçiyor tek söyleyebileceğim bu. Geçeceğini bilin, bi gün bi bakmışsınız hepsi geride kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…