lohusalık mı yoksa herşey bitti mi

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba arkdaşlar...

biz evleneli 15 ay kadar oldu bir kızımız var ama doğum yaptım yapalı eşimle düşman gibiyiz. doğum yatım hediye almadı. artık yaptığı hiç bi şeyi bana sormuyor maddi manevi en ufak bişey söylediğimde üstüme atlıyor tartaklıyor beni. azımı açamaz oldum. kızım bir aylık oldu hediye al dedim ben önemli değilim bari kzıma al dedim. 3 gündür dilimde tüy bitti. kızımı doktora götürdük aşı için doktorun yazdığı ilaçları bile almmaış. ne benimle nede kızımla ilgilenmiyor. kardeşleriyle bile daha ilgili. arkadaşına para göndermiş benim teldeki msjdan haberim oluyo. kardeşiyle kredi planları yapıyo kardeşinden haberim oluyo. araba almayı düşünü yine kaynımdan öğreniyorum. artık hiç bir şekilde istemiyorum onu. ne cinsel anlamda nede duygusal anlamada. ailemden uzağım ve onları üzmek istemiuorum sizce ne yapayım.

tartaklıyor derken yani dövüyormu severekmi evlendiniz
adamla oturupda konuşulmuyor en kötüsüde o
en azında aile büyğünüz yokmu o konuşsun eşinle

tartaklıyor derken yani dövüyormu severekmi evlendiniz
adamla oturupda konuşulmuyor en kötüsüde o
en azında aile büyğünüz yokmu o konuşsun eşinle

biz doğuda görevdeyiz kimsmemiz yok çevremizde. bugün konuşalım diye yalvardım ilgisizsiz yapma vs. dedim telefonu duvara fırlattı kırdı. ailemle tek bağım oydu. şimdi annemde hasret kalıcam.

tartaklamak ne demek yaa cok üzüldüm :sinifsinif:
esiniz acaba doguda oldugu icin bir depresyon falanmi geciriyor
yani hepmi böyleysi sonradanmi oldu?

lohusa olan lohusalık bunalımında olması gereken sizsiniz eşiniz değil o işin anlayışlı olma kısmında olmalı...

daha öncesini yaşadıklarınızı bilmiyorum o yüzden fazla yorum yapamam şimdilik söyleyebileceğim şey karşınıza alıp surat yapıp küsmeden rahatsızlıklarınızı dile getirin...yeri geldi hesap sorayım, hah şimdi söyleyeyeim diye değil de o da siz de sakinken uygun bir anda konuşmalıyız ben rahatsızım ve çok üzülüyorum deyip anlatın içinizdekileri....

Allah kolaylık versin.
sizinle konuşmuyorsa ben dilini kullanarak duygularınızı ifade eden bir mektup yazın.ama sakin bir zamanda verin.
belki siz bebekle fazla ilgileniyorsnuz diye kendini dışlanmış hissetmiş olabilir.

eşinin maddi yönden sorunları mı var ki kimi dışarı özellikle ailesine yansıtır bu sorunlarını dile getiremediği için sıkıntılı olur hep
özellikle kayınbiraderiyle kredi çekmeyi düşünmesi ve senin bundan haberdar olmaman

çok üzüldüm canım en güzel geçmesi gereken dönemleri neden böyle zehir ederi eşler... çaresini bilemiyorum tabi Allah kolaylık versin

"Couvade sendromu" diye bir olay var ki,bu babaların da tıpkı annelerin doğum sonrası hüznü yaşamalarına benzer.Hayatınızın birden bire değişmesi(cinsellik dahil)annenin daha önceden sadece eşiyle ilgilenirken birden bire hayata merhaba diyen bir bebeğe kayan ilgi,annenin aldığı kilolar,dikişleri vb.sorunlar yüzünden cinsel ilgisinde azalma...tüm bunlar etkilidir..Ben derim ki sabırlı ol! pozitif düşün iyi olsun

çok doğru.aynen katılıyorum..

gerçekten zor..

hayatınız tamamen değişti...

şu sıralar yapacağın en büyük hata eşinle kavga etmek olur...bu sizi daha çok yıpratır...kendini zıtlaşmadan, sakince ifade et...

hangimizin eşleri doğumda hediye alıyorki allah aşkına sizinde tutturduğunuz şeye bak. bu konu için üstelemeyin bence heee diğer konular için haklısınız tabikii

bebek planlı istenilen bir bebek miydi?

evlenince hemen hamile kalmak eşlerin bazen hoşuna gitmeye biliyor. bebek öncesi nasıldı aranız?

Oradaki erkeklerimi örnek alıyor yada kötü bilmediğiniz arkadaşımı var ona bunları yapmasını söyleyen?

ah canım ah. herkesin derdi farklı.kimseninki kimseye uymuyor işte.öncelikle hediye işi önemsiz.benimki hiç almadı ne bana ne çocuğa.gerekte yk zaten.ama beni evlat sahibi yaptın sağol deyip alnımı bile öpmedi....o kadr takılmam böyle şeylere.herşeyin senden habersiz gelişmesini şuna bağlıyorum.sen değişik bir sürece girdin.aniden hayatınıza bebiş geldi ve benmerkez durumunda.sana muhtaç,uykusuzuklar var,ağlayan bir bebek var.bu yüzden kafan dahada dolmasın diye söylememiş olabilir.ama bebeğin ilacını almaması,sana kötü tavırları hiç hoş değil.bunu hiçbirşekilde doğru kabul edemeyiz.belkide oda bocalıyor şuan.henüz çok yeni.eminim birkaç ay sonra herşey düzelir.alışırsınız bebeğin huyunu tanırsınız.daha çok benimseyip düzene giresiniz.alah kimsenin huzurunu kaçırmasın.güle güle,sevgiyle,sağlıkla büyütün.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…