Lohusalık ne berbat şey... bırakın saç dökülmesini...

ben de normal hayata geçmeye çalışıyorum ki bunalımdan çabuk çıkayım. yoksa ilk hafta her gun aglıyordum. kımseyle konusmak ıstemıyordum. sezeryan oldugum ıcın amelıyat aklımdan cıkmıyodu. aklıma geldıkce aglıyordum. kısacası hersey bana aglama sebebıydı. sızde nasıl oldu arkadaşlar? ben daha anne oldugumu anlamısdegılım. oglumu gormeyınce cok ozluyorum, cok sevıyorum onu ama daha kendımı bı anne gıbı hıssedemıyorum. emzırdıgım halde.

canım sende benim gibi lohusa depresyonu geçiriyorsun bunun bi nedenini arama bazı kadınlarda oluyor işte dedikleri gibi kimin bi ay kimin 1sene sürüyor ama mutlaka profesyınel bir destek almasın ben alıyrum ve şuanda kendimi daha iyi hissediyorum bende sezeryan oldm ve çok aksilikler yaşadım bunlarda tetikledi tabi
ve sezeryan ile oğum yapanlarda çok sıklıkla karşılaşılan bi durum doğum anını çok hayal ediyorz ama o anı yaşayamıyoruz bayılıyruz ayılıyoruz birden kucağımızda bir bebek tabi adapte olması zor kedilerde araştrma yapmışlar bir kedi normal doğuruyor diğerni karnını keserek yani sezeryan tarznda bayıltarak alıyorlar bebeğini diğer normal doğum yapan kedi yavrusu doğar doğmaz onu yalamaya koklamaya başlarken diğeri ise yavrusundan kaçıyor hatta emzirmek bile istemiyor bu bilimsel olarakta ispat edilen bişey ...
ben 9 ay kendimi normal doğuma alıtırmışken ve o anı yaşamaya kendimii okdar hazırlamışken doktorum son gün bana sezerya olucağımı söledi sonucu malum... hüsran....

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk bebeğimde de aynı oldu. Zamanla geçiyor ama geçene kadar yipratiyor. 1 hafta önce doğum yaptım. Bebeğimi yüzüne bakarken içim gidiyor. Ona bişey olcak diye odum kopuyor. Herşeye sinirleniyorum. En ufak bişeye Ağlıyorum. Geçecek biliyorum ama dedigim gibi yipratiyor

Back
X