merhaba bebeğim bir haftalık oldu.benim içim çok sıkılıyor canım hiç birşey istemiyor sanki herkes bebeğimi benden çok seviyor ilk günler göğüslerim çok yara oldu hiç emzirmek istemedim şu an emiyor. ben hamilelik bitince boşluğa düştüm sanki hiç böyle hayal etmemiştim annem yanımda yardımcı ama ben mutlu değilim hiç geçmeyecek gibi geliyor.geçecek mi ne zaman geçecek boguluyorum sanki:-(
cnm benım geçecek tabı kı yenı bı durum yasıyoruz su an... sende saskınsın tabıkı.. bı sure sonra düzelecek.. bı de hormonların etkısı de varr o da azalacak.. merak etme ii olacaksınn
canım benim...lohusalık psikolojisi...
bende aynı seylerı yasadım.ve yanımda kımse yoktu.bı kasık yemek bıle yapamıyorum bebegım hıc susmadan aglıyo.sebebıını bılmıyorduk anne sutu alerjısı varmıs meger daha bugun ogrendık.bazen hıc bu cocugu buyutemeyecekmısım gıbı hıssedıyordum.normalde cok ılımlı anlayıslı bı ınsanım.fakat bu ıkı aylık surecte kavga etmedıgım tartısıp kusmedıgım kımse kalmadı.sımdı yavas yavas duzeldı.artık kızıma tamamen alıstım.Kafamda o bıtmek tukenmek bılmeyen sorular sorunlar yavas yavas aazaldı.tabı bu surecte esımın cok destegı oldu bana.ınsallah sende en kısa zamanda atlatırsın...
canım benim...lohusalık psikolojisi...
bende aynı seylerı yasadım.ve yanımda kımse yoktu.bı kasık yemek bıle yapamıyorum bebegım hıc susmadan aglıyo.sebebıını bılmıyorduk anne sutu alerjısı varmıs meger daha bugun ogrendık.bazen hıc bu cocugu buyutemeyecekmısım gıbı hıssedıyordum.normalde cok ılımlı anlayıslı bı ınsanım.fakat bu ıkı aylık surecte kavga etmedıgım tartısıp kusmedıgım kımse kalmadı.sımdı yavas yavas duzeldı.artık kızıma tamamen alıstım.Kafamda o bıtmek tukenmek bılmeyen sorular sorunlar yavas yavas aazaldı.tabı bu surecte esımın cok destegı oldu bana.ınsallah sende en kısa zamanda atlatırsın...
Ahhh hormonlar ahhhh :) bütün bunların sebebi o.sevgiyide ,boşluğuda,sıkıntıyı da onlar yapıyor.
herkes bebeğini senden çok sevmiyor.Minik melekler sevilmek için doğuyorlar.her anını çıkarmaya çalış.sürekli fotoğrafını çek.daha bir hafta olmuş önünüzde kocamannn bir ömür var Allah izin verirse.
bebişinle bu güzel günlerin keyfini çıkarmaya çalış.
Bende çok kötüyüm bebeğim 1 haftalık kv hep geliyor hastanede tartıştık çok kötü o yüzden iyice soğudum gelmesin görmek istemiyorum intihar etmeyi düşündüm hep anneciğim yanımda ama o da gelip duruyo boğuluyorum hastanede hemşirelere öldürün beni diye yalvardım eşim annesine laf ettirmiyo destek olmuyor bana
hepsi gecicek merak etmeyin..bebegim gulumsemeye basladiginda ve en onemlisi gaz sancilari bittiginde cok rahatlamistim ben :) ben yapayalnizdim lohusayken,uykuya cok duskundum,cok bilirim yerlere yapisarak uyandigimi bebegim aglarken.ve esim de babalik depresyonuna girmisti benim,ailecek acilarin cocuklari hani yardimi birakin,bebek gece aglarken al sustur artik sabah ise gidicem derdi cani sagolasica ama gecio,anne de babada bebekte birbirlerine alisiyorlar.hele bi hareketlensin..gulsun,oyunlar oynamaya baslasin..
simdi keske bana o gunleri geri verseler,inanin bagrima daha cok basardim oglumu.cunku 8-9 aylik olduktan sonra isteseniz de zaptedemiyorsunuz,durmuyolar kucakta..sipanin pesinde gezer oldum alip bagrima basicam diye :) bol bol bagriniza basin bebeginizi,alin slingo koyun icine,mis gibi siz icine ceksin butun gun..bidaha Allah nasip eder de bebek sahibi olursam koynumdan indirmicem bebegimi,zaten vakti geldi mi tutamiyorsunuz onlar kendiliginden iniyor
Bende seninle aynı durumdayım benimde annem kalıyor yanımda kV dede her gün geliyo ama çok daraldım bunaldım eşimde sanırım depresyonu benle yaşıyor ne zaman biter bu sıkıntılarım