Allah yardımcın olsun canım ne kdr cahil insanlar var yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol tatlim.. Ben kimsede bole bisey gormedim. Amaci beni cildirtmak sanirim. Evliligimi ailesiyle yasiyorum resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım ne kdr cahil insanlar var yaa
Sen o kv ile basedemezsin ,bosa uzme kendini. Bence lohusalik bitene kadar annende kalin. Ya da Aksamlari kv gelince de git odana, al cocugu, emziriyorum uyucam sonra da de. Gerekmedikce odamdan cikmadim ben stres olmayayim diye oyle soyleyeyim. Oglene kadarda kalkmadim gece zaten 4-5 gibi uyurdu. Amann yardim da etmesin gelmesin de, zaten yemek bile yapmadi, kendi yapti kendi yedi, oglumu bile ac birakti bencil. Acimiyorum hic boylesine, torunlarini da kirk yilda bir gosteriyorum, ne ekerse onu bicer.
Kızlar merhaba... Yeni doğum yaptım bilirsiniz stresli bi dönemdir.. Ama beni kimse anlamıyor... Annem hergün geliyor yardım için. Kayınvalidemdee hergün geliyor bi rahat kalamadım. Sert bi kadındır ve beni çok kırıyor. Gündüz geliyor yetmiyor bide akşam arayıp kayınpederimle geliyorlar. Okadar bunaldımki.. Bu aralar taktı çocugumu hergün yıkıyor. Kendi zorla bugun yıkanacak diyip yıkıyor beni umursamıyor bile... Çocugumda gündüz yıkanınca uyuyor gece hiç uyumuyor... Ağlamaktan mahvoldum ne yapmalıyım kızlar ?
Kızlar merhaba... Yeni doğum yaptım bilirsiniz stresli bi dönemdir.. Ama beni kimse anlamıyor... Annem hergün geliyor yardım için. Kayınvalidemdee hergün geliyor bi rahat kalamadım. Sert bi kadındır ve beni çok kırıyor. Gündüz geliyor yetmiyor bide akşam arayıp kayınpederimle geliyorlar. Okadar bunaldımki.. Bu aralar taktı çocugumu hergün yıkıyor. Kendi zorla bugun yıkanacak diyip yıkıyor beni umursamıyor bile... Çocugumda gündüz yıkanınca uyuyor gece hiç uyumuyor... Ağlamaktan mahvoldum ne yapmalıyım kızlar ?
Yorumları okumadım ama inan üzülmeye degmez,bazen açık sözlülükle herşeyi söylemek gereki.Çocuk senin nezaman yıkanıp mama verilicegine sen karar vericeksin,hayır anne biz akşam oglunla yıkayıp yatıricz daha güzel uyuyo ozaman de kestir at.İnsanın sabrı kalmıyo bu dönemde zaten,benim bebişimde 1aylık oldu bugün 20gündür sadece ikimiz varız.Annemi bile çagırmadım bunda kırılıck bişey yok önemli olan sensin tatlım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgili arkadasim yazini tesadufen okudum.
Oncelikle bebegine hayirli saglikli guzel bir omur diliyorum.
Allah agzinizin tadini bozmasin.
Ben senin yasadigin seyleri yasamadi
. Ne hissediyorsun bilmiyorum.
Ama bence uzulme icinde bulundugun anin tadink cikar.
Birak hergun yikasin hergun gelsin.
Napiyosa yapsin..
Sen o cennet kokuya saril ve uyu..
Allah kem gozlerden ve nazardan saklasin.
Benim ne yazikki bebgim olmuyor. Tup bebek tedavsiindeyim..
Elindekinin kiymetini elbet bilyorsun ama hic birseyin o mutlulugu zedelemesine izin verme.
Bizler icinde dua et..
canım benimde 25 günlük bir bebeğim var... kayınvalideyle evlerimiz dip dibe.. aynı merdivenden çıkıyoruz ve kapılarıız karşı karşıya.. 5 senelik evliyim ve bu 5 senemi zehir etti bana.. ama allahtan eşim sahip çıkıyor bana.. benimde bebeğim olmadı hemen ve bana resmen kısır muamelesi yaptı oğluyla ayrılmamı istedi benden.. hatta 4 aylık hamileydim ben evimi bırakmak zorunda kaldım eşimle 1 ay ayrı kaldık ama eşim bırakmadı beni... şimdi doğum yaptım bir erkek evladım oldu çok şükür rabbime.. şimdi bıraksam inan her şeyime karışır evladımı vermez bana.. koklatmaz bile... ama ben asla müsade etmiyorum ne altını değiştirmesine ne yıkamasına en ufak bişeye bile izin vermiyorum.. hatta bir ara karışacak oldu ben 4 çocuk büyüttüm ben bilirim dedi.. bende bu senin 5. evladın değil onu ben doğurdum ben bilirim dedim.. istemediğim şeyleri kestirip atıyorum ama bunu keskin bir kararlılıkla yapıyorum üsteleyemiyor bile.. bazen zilime basıyor oğlan ne yapıyor felan diye soruyor bende uyuyor zor uyuttum zaten bende yatıyorum diyorum içeri almıyorum ısrar etsebile asla almıyorum bi şekilde geri yolluyorum.. bazen zilime basıyor kapımı açmıyorum bile.. uyuyordum felan diyorum.. ama o benim kendini istemediğimi biliyor zaten... bana öyle zulümler yaptıki kocama boynuzlu bile dedi... bu yüzden şimdi eyvallahım yok kafam atarsa gönderiyorum evden.. ben onaa böyle davranmasam o bana neler yapar.. doğum yaptım ne kayınvalide ne görümcelerim ne onlardan bir tanesi bile gelmediler doğumuma... tek başımaydım sadece komşum vardı yanımda... eşimde bunalrın hepsinin farkında o yüzden bana da bişe diyemiyor.. sende önce eşimle konuş durumu anlat.. rahatsız olduğunu kesin bir dille anlat.. sonrada kayınvalidene set çek nasıl bir dilden anlıyorsa o dilden konuş ama kötü sözler söyleyerek değil tabi.. ama sert dilden alacaksa sert davran ve çizgini çek yoksa asla bu çile bitmez.. hiç kimsenin senin evladın
üzerinde senden çok söz sahibi olmaya hakkı yok bunu unutma yarın bir gün evladının aklı erdiğinde onunla senin arana girer bunu unutma.. çocuğun büyüdükçe başka sıkıntılar yaşarsın o zamanda başka şeylere karışır.. bak benim o dilli düdük kayınvalide süt dökmüş kedi gibi...ne yap et kocanla aranı bozmadan uzaklatır yuvandan o karabasanı..
Ah canm benim neler yaşamıssın.. Kimbilir ne kırgınlıklar vardır içinde. Bukadar karışmak mutsux etmek insanların ekadar hoşuna gidiyor yahu!!! Haklısın set çekmezsek olmaz. Bende artık yavaş yavaş başladım tavırlarıma. Yoksa artık hergün heran ne zaman gelecek diye bekliyorum. Okadar sinir bozucu birşeyki.. Hergün evimin içinde birsuru insan!!! Esimde beni anlamamaya başladı dahada üzülüyorum. Hergün gelip gÖrüp gidiyorlar torunlarını nolcak dio... Huzurumuz bozuluyor resmen. Tavır koymaktan başka yapacağım bişey yok. Bide anlasalar.. Yada anlayıp bilerek geliyolar inan bilmıorm
Kizlar hepinizin yazilarini kin nefret ve fesat ile okudum.allah tüm bunlari çektiren kaynanalarin bin türlü bela sini versin, benimkinin de etmediği kalmadi aynen torunlarini da sayiyor 6 çocuk bbüyütmüş benden iyi mi bileceksin diyor goya yardima geldi mutfak Dandini düzgün bir yemek pismiyor sürekli ben ne zaman emzirsem gelip benim sutleeim boyle tasardi boyle fiskirirdi ah vah senin sütun gelmiyor diye diye sutum kesildi daha ilk gündengeldi basima allahin belası. Beni evliliğinde görsün istemez zorla giderdik oturmaya simdi yine öyle ama etmediğipislik kalmadi bir evlenirken bir lohusalikta seytan yuzunu gosterdi ben de derttten ayilip bayildim hastanelere kaldirildim sinir komalarina girdim. Kendimize yazik ama bilemiyoruz ki işte basimiza gelecekleri.
valla beni de bunalttılar hiiiçç saklamadm içimdekileri açık açık yüzüne vurdum. zaten normal doğuruşum dikişler kanama lohusalık ağlamalar bunalımlar bi de kayınvalde mi çekecem. açık açık söyle. senden değerlerisi yok dünyada şuanda. sen kendine iyi bak. bencil ol az. ben lohusalıkta etrafımdakilere acıdım sonradan benm psikolojim bozuldu çok pişmaın. saldım şimdi. kim gelirse sallıyorum lafı. ohh herkes haddini bilsinKızlar merhaba... Yeni doğum yaptım bilirsiniz stresli bi dönemdir.. Ama beni kimse anlamıyor... Annem hergün geliyor yardım için. Kayınvalidemdee hergün geliyor bi rahat kalamadım. Sert bi kadındır ve beni çok kırıyor. Gündüz geliyor yetmiyor bide akşam arayıp kayınpederimle geliyorlar. Okadar bunaldımki.. Bu aralar taktı çocugumu hergün yıkıyor. Kendi zorla bugun yıkanacak diyip yıkıyor beni umursamıyor bile... Çocugumda gündüz yıkanınca uyuyor gece hiç uyumuyor... Ağlamaktan mahvoldum ne yapmalıyım kızlar ?
Ah canm benim neler yaşamıssın.. Kimbilir ne kırgınlıklar vardır içinde. Bukadar karışmak mutsux etmek insanların ekadar hoşuna gidiyor yahu!!! Haklısın set çekmezsek olmaz. Bende artık yavaş yavaş başladım tavırlarıma. Yoksa artık hergün heran ne zaman gelecek diye bekliyorum. Okadar sinir bozucu birşeyki.. Hergün evimin içinde birsuru insan!!! Esimde beni anlamamaya başladı dahada üzülüyorum. Hergün gelip gÖrüp gidiyorlar torunlarını nolcak dio... Huzurumuz bozuluyor resmen. Tavır koymaktan başka yapacağım bişey yok. Bide anlasalar.. Yada anlayıp bilerek geliyolar inan bilmıorm
Ah kayınvaliden mi var derdin var. Normalde çekilmiyorlar hele dogum sonrası o dönem hiç çekilmiyorlar. Biraz eşlerimizde bitiyor iş. Anne sen bi öte dur diyebilecek yapıda olsalar hiç sorun kalmayacak. Benim kayınvalidem oğlunun benimle evlendiğine bi türlü inandıramamıştı kendini geldiğinde ne yatak odamız kaldı ne giysi dolabımız yatağımıza varana kadar kendi toplardı. Oğlunun dolabını açar yeniden düzeltir gömleklerini yeniden ütüler. Mutfağımı kafasına göre yerleştirir. Hele çamaşır makinasına bana sormadan kirlileri atıp yıkayınca cinler üşüşüyordu tepeme. Ya kadın belki benim orda jartiyerim var sütyenim var yok yani saygı sıfırdı. Doğumdan sonra geldiğinde de yemek işini o üstlenmişti bana süt olsun diye yaptıgı ilk yemek kuru fasulye olmuştu ki ben sezeryan dogum yapmıştım gaz sancısı yüzündenkalp krizi geçiriyorum sanıyordum. Yemeuince bide küsüyordu kadın ya şaka gibi. Valla içimi döküyorum bayanlar lütfen kızmayın bana çünkü bunları ne eşime ne eltime ne de kayınvalideme anlatabilirim. Çocuğa karışma meselesine gelince de ben tam altını acıyorum geliyo yanıma benim elimi ittirerek kendi açıyo yapıyor artık ben o yapsın diye çekiliyorum onu da beceremiyor kadın 65 yaşındasın senin zamanında hazır bez mi vardı yani. Off off... Dert çok... Bide insan eşinden kayınvalidesi yüzünden dayak yediyse gel de sev o kayınvalideyi...