benımde 50günlük kızım var, kaynanam su verelım dıye tutturdu 1 aydır. dıokı ''1 tatlı kasıgı veriyim''. olmaz dıyorum ''barı 1 cay kasıgı verıyım'' dıyo:) illa su vericek:) ben olmaz dedıkcede kızıma dıyo kı'' oo yavrum benim öldün susuzluktan kimbilir nasıl susamıssındır sen simdi,susadıgın için aglıyosun dimi'' kızıma böle şeyler sölüyo hep. kızım ne zaman aglasa susuzluktan aglıyo dıyo. su olayına takmıs durumda kadın yanı:)
benımde 50günlük kızım var, kaynanam su verelım dıye tutturdu 1 aydır. dıokı ''1 tatlı kasıgı veriyim''. olmaz dıyorum ''barı 1 cay kasıgı verıyım'' dıyo:) illa su vericek:) ben olmaz dedıkcede kızıma dıyo kı'' oo yavrum benim öldün susuzluktan kimbilir nasıl susamıssındır sen simdi,susadıgın için aglıyosun dimi'' kızıma böle şeyler sölüyo hep. kızım ne zaman aglasa susuzluktan aglıyo dıyo. su olayına takmıs durumda kadın yanı:)[/QUOTE
sevdim ben bunu ::)))laelaelaelaelae enfeksiyon falan kapar çocuk bunlar çocuklarını büyütebilmiş allah korumuş
benımde 50günlük kızım var, kaynanam su verelım dıye tutturdu 1 aydır. dıokı ''1 tatlı kasıgı veriyim''. olmaz dıyorum ''barı 1 cay kasıgı verıyım'' dıyo:) illa su vericek:) ben olmaz dedıkcede kızıma dıyo kı'' oo yavrum benim öldün susuzluktan kimbilir nasıl susamıssındır sen simdi,susadıgın için aglıyosun dimi'' kızıma böle şeyler sölüyo hep. kızım ne zaman aglasa susuzluktan aglıyo dıyo. su olayına takmıs durumda kadın yanı:)[/QUOTE
sevdim ben bunu ::)))laelaelaelaelae enfeksiyon falan kapar çocuk bunlar çocuklarını büyütebilmiş allah korumuş
Ay bu kaynanaların hepsi mi aynı ya.Benim kaynanam da aynı fifirde.Yok bebek susar.Anne sütü yetmez mama alması lazım..Bebeklerim yolda şimdidden stres oluyorum.Ama ben ilk etapta annemi çağırıcam.Zaten evimiz küöük aynı anda gelemezlerşakkıdı
senini susmus iyi ki, bizimkinde susmak falan yok, nerde kocakarı adeti var onları sölüyo bana. o cocukları dogdugu gun sekerlı su verırmiş. bide carsafa koyup sallayalım dıo hep. olmaz dıyorum, 5dk yıne söluyo carsafa koyup sallayalım:) gecenlerde esımın teyzesıyle yengesı geldı, onlara kızın odasını gösterıyodu kayınvaLdem, dolapları actı ve dedı kı : ''bakın herseyı ben ördüm''. şok oldum o an. hıç bişe dıyemedım. kızımın 40a yakın yelegı hırkası var, 2tane ördu kendı. gerı kalanını hep kendım ördüm ve annanem ördü. benım butun emeklerımı çöpe atıp herseyı ben ördüm,ben yaptım dedıklava:
bende aynı durum var.. ama başka açıdan.. sanki kayınvalidem doğurmuş gibi kıymetli oldu.. inanmıyorum yaa.. bebişe öyle çok karışmaz.. ama bebişim doğduğundan beri eşimi parmağında oynatıyor resmen.. bu evin hanımı ben değilim de o sanki... eşim beni çok şaşırttı bu iki ayda... annesinin bir dor.. eşim bir dediğini iki etmiyor annesinin.. benimse esamem okunmuyorben de kötü gelin olmamak için susuyorum.. bu da geçer desin birisi.. nooluurr...
sevgiler..
bidaha lohusa olmamak için doğurmıcam.....
o ne biçim bir dönem yaaa...
bir bebek hayatımızı nasıl daha doğrusu insanları nasıl değiştirir gördüm
herkezi çok iyi tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?