off ya okudukça moralim bozuluyor,lütfen kendinizi agırdan alın nazlanın,kim ne derse desin.iş miş yapmayın.ben de postalıcam dogumdan sonra anneleri,tutucam bi kadın gelsin yapsın ütümü,temizliğimi.dogumdan sonra da yapıcam nazımı,kimsenin dediğini takmıcam.o kadar çocuk dogurucaz ya,tüp müp uğraştık o kadar,bi de üstüne sezeryan,kafamı kızdırmasın kimse,kapasın herkes çenesini.heeyyytt tepem attı şimdidenalsanaalsanasmile laelaelaelaelae
valla benimde doğumdan sonra annemle kayınvalidem beraber kaldılar yanımda annem benle aynı odada yatıyordu falan o arada kaynana kıskanmış annemi şişmiş şişmiş birgün bir patladı neler söyledi bana o mülayim hacı kadın canavara dönüştü çirkin şeyler söyledi rencide etti beni ve ben henüz 10 günlük falan lohusaydım çok ağladım durumu eşime söyledim oda bana annesinin haklı olduğunu söyledi bir darbede eşimden yedim, üstüne kadın annemin kalmasını hazmedemedi hastaneye yattı hiçbişeyi yok ama dr demiş sen psikiyatra git senin bişeyin yok demiş düşünün, tabi o arada eşim anneme ve bana çok kötü davrandı o günlerdeki eşimden nefret ediyorum halada hazmedemiyorum bebeğim 8 aylık oldu hala geçmedi o günlerde yaşadığım bunalımın etkileri...daha devamıda var 20 günlükten sonra yetmezmiş gibi eşim tuttu beni annesigilin yanına bıraktı küçük karanlık bir odada kaldım bebeğimi emzirmeme bile laf söylediler uyumama laf söylediler hep iş yap dediler kırkım çıkana kadar kaldım orda ve resmen intihar etme derecesine geldim enisonu eve kalabalık misafir geldi ben tabi bulaşık yemek derken bebeğim ortalıkta çocukların elinde süründü hasta oldu eşime ağladım ben evime gitmek istiyorum nolur dedim ertesi gün dr götürdük üşütmüş bebeğim, aynı gün evimizie geldik kurtuldum, ama yukarda allah var çektiklerimi ben bilirim haklarım geçti ama affetmekte güçlük çekiyorum
bende kaynanayla ilgili küçük bişey anlatmak istedim..
annesi birgün kızına sormuş demişki kızım kaynananın nesine sinir oluyorsun diye oda demişki yürümesi beni deli ediyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani ne yaparlarsa yapsinlar insani gene sinir edecek bişeyleri oluyor malesef
asistan27,senin üstüne gelmiş gibi olmuşum,yanlış anlama canım.kabahat tabi onlarda.kalksın kendi alsın meyvesini.sanırım biraz rol yapmak gerekiyo ay şuram buram ağrıyo diye.bu sefer de defolu gelin oluruz.amaan ne biliim işin içinden çıkamıyorum
bakalım ben napıcam doguruncadelikafadulden
50 günlük bir oğlum var aynı dertlerden ben çekmekteyim.annemle eşimin arası hiç ii olmadı kaynanam yüzünden evime bile gelmiş değildi.ben yinede kaynamla aramı hiç bozmadım 2 yıllık evliyim her tatilemizde her yemeğe çıktığımızda alişverişe çanta gibi kaynamam yanımızda doğum günü özel günlerimiz şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım aman benden olmasın diye doğum yaptım eşim annemi istemedi annem doğru dürüst göremedi bile beni kaynamam 2 gün geldi göyya bana baktı.doğum fotocu tuttum şöle parasınıda abim hediye etti albüm kısmında niye annemin hiç resmi konmadı diye benimle tartışmaya başladı.bende dedim bu bizim ailemiz çoçuk sen ve ben yok efendim annesi alınırmış bende alınsın dedim ilk defa bir şeyde istemiyorum dedim sonuçta eşim öleyse boşanmak istiyorum dedi ii dedim
annesine hemen sölemiş kadın aramış beni bas bas bağırıyo ben dedim gidiyorum beni çoçukla tehdit etti tepemin tası attı ailemi aradım hemen geldiler eşim annemi dövmeye kalktı evdevkıyamet koptu bu sefer eşim kıvırmaya balşadı bende yeter artıkbende senin anneni istemiyorum dedim bu arada kaynanam iğrenç bir mesaj atmış bana tam bir rezillik şu an eşimle aramız hiç yok bana çoçuğun bakıcısı gibi bakıyor sonuç berbet durumdayım boşanma durumuna geldik sice ne yapmayılım?
50 günlük bir oğlum var aynı dertlerden ben çekmekteyim.annemle eşimin arası hiç ii olmadı kaynanam yüzünden evime bile gelmiş değildi.ben yinede kaynamla aramı hiç bozmadım 2 yıllık evliyim her tatilemizde her yemeğe çıktığımızda alişverişe çanta gibi kaynamam yanımızda doğum günü özel günlerimiz şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım aman benden olmasın diye doğum yaptım eşim annemi istemedi annem doğru dürüst göremedi bile beni kaynamam 2 gün geldi göyya bana baktı.doğum fotocu tuttum şöle parasınıda abim hediye etti albüm kısmında niye annemin hiç resmi konmadı diye benimle tartışmaya başladı.bende dedim bu bizim ailemiz çoçuk sen ve ben yok efendim annesi alınırmış bende alınsın dedim ilk defa bir şeyde istemiyorum dedim sonuçta eşim öleyse boşanmak istiyorum dedi ii dedim
annesine hemen sölemiş kadın aramış beni bas bas bağırıyo ben dedim gidiyorum beni çoçukla tehdit etti tepemin tası attı ailemi aradım hemen geldiler eşim annemi dövmeye kalktı evdevkıyamet koptu bu sefer eşim kıvırmaya balşadı bende yeter artıkbende senin anneni istemiyorum dedim bu arada kaynanam iğrenç bir mesaj atmış bana tam bir rezillik şu an eşimle aramız hiç yok bana çoçuğun bakıcısı gibi bakıyor sonuç berbet durumdayım boşanma durumuna geldik sice ne yapmayılım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?