Lohusayım başkaları benden lohusa!!!

maalesef doğruymuş ya insanlara bişeyler oluyo sanki loğusayı üzmek zevk veriyo gibi ya kapris çekiyorum ben bide sanki ben değil onlar loğusa depresyona girmedim bebeğim mutluluk veriyo bana ama çok bunaldım bunalttılar!

evet kızlar bizimle beraaber başkalarıda lohusa nedense benim kayınvalidem iyidir hoştur ama lohusalıktanmıdır bilmem söylediği herşey batıyo çocukla ilgili birisi bişey dese babasıda öyleydi halasıda öyleydi görümcemin oğlu babasına benziyo benim çocuğumuda severken aa aynı abisine benziyo diyoalr ne alakaysa göbeği düşcek çocuğun belli yani ben bile anlıyorum kendisi sanki herşeyi çok biliyo yok düşmez daha 1 haftada anca düşer dedi ertesi gün göbek düştü bebeğimi yıkadak tırnağını kesiyorum geldi ne dese beyenirsiniz halası kesseydi tırnağını dedi kan beynime fırladı neden dedim bişey diyemedi ben ilk kesiyorum ya sanki güzel kesemicem bilmiş tavırları ara ara kendini övmeleri beni çok bunaltıyo artık

gerçekten zormuş lohusayken insanalrla uğraşmak daha doğrusu anlayışsız insanlarla,benim ailem uzakta olduğu içi hep yanında değidli annemde hayatta değilyalnızdım oyuzden kayganam üst katımda otuyor ilk gün sadece yıkadı onun dışında hiç yardımını görmedim 2 günlük lohusaydı yemek yapamya basladım sütüm azdı gelemsi için iyi bezlenmem gerekiyordu günde 1 kez uğraıp sunu ye süt yapar bunu iç süt yapar diye anlatıyrodu ama benim onları yapıcak halim olmuyordu sonra sütüm gelemeye basladı bebeğim çok gazlıydı ağlıyordu yukardan gelip daha kapıdayken aç bu çocuka ç diyordu kızını anlatıyrodu kıayslıyordu onun süüt çok vardı akıyordu vs.kıyaslanmak çok kötü sanki benim elimde süt olmaması offf offfffff b insanalrı anlamak zor gerçekten

kızlar ben doğum yapalı 6buçuk ay oldu ama yazılarınızı okuyunca yine sinirlerim tavana zıpladı lahusalık döneminde yaşadığınız şeyler asla unutulmuyo bunu anladım kesinlikle hep içimde bi yerlerde

Şimdiden beni delirtmeyi başardılar,doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum kötükedihüso inanabilirmiyor musunuz bebeğimi tuza bastıracaklarmış,pis kokmasın diyeymiş. klava:

içinizde en şanssız benim heralde 4 aylık hamileyken anneminde 4 aylık hamile olduğunu öğrendik bana kim bakıcak diye devamlı ağlıyordum bana teyzemler üzülme biz bakarız diyorlardı 6 aylık hamileyken annem erken doğum yaptı ölümlerden döndü ve teyzemlerin bana söylediği laf şuydu ağlaya aylaya kadının başını yiceksin anneme ben baktım 40 gün sabah 9 gidip akşam 9 da eve geliyordum gel zaman git zaman bende sezeryanle dogum yaptım 1 gece yanımda annem kaldı daha sonra kimse gelmedi herşeyime eşim yardım etti bonyodan tutun yemeğe varana kadar zavvalım hem iş hemde benimle ilgileniyordu 6 günlükken kızımı kontrole götürmüştük aç kalmış kan şekeri düşmüş 2 gün hastanede yattı beni çok seven teyzemler bebeğimi görmeye geldiler çarşıdan döner almışlarda bi uğruyalım demişler dönerlerini yediler çaylarını içtiler dahada gören cennetlik şimdi kardeşimde evde yine ben gidiyorum bebeğimi göstermeye kızım doğalı 3 ay olucak 2 sokak öteden gelmiyorlar ama çok üzülüyorum annemlere gittiğimde bebeğimi hiç sevmiyorlar kucalarına alınca kardeşim kıskanırmış daha neler neler halinize şükredin eğer kardeşim yaşamasaydı sanırım vicdan azabından kahrolurdum.ama allahıma hamd olsun bana böyle bir eş nasip eylediği için ne anne ne kardeş nede akraba en önemlisi eş şimdi bizlerde bir aileyiz boş verin bebeğinizin büyümesinin tadını çıkartın

Son düzenleme:
hamilelik anılarımı anlatsam gülmekten çatlarsınız kaydirigubbakcemile3

benimde ilk lohusalığımda hem annem hemde k.annem daha bebeğim 10 günlükken doyuramadığım kanısına varmışlardı o yönden savaş verdim birde sezaryenle doğum yaptığım için birazda problemimiz oldu oyüzden yattım tabi evimin düzeni alt üst oldu bide bişey desem sanki onlar lohusaymış gibi benden çok kırılganlar, bebek var diye her akşam ev dolu öööööfffff valla aklıma geldi yine sinir oldum.
20-25 gün sonra yine lohusa olacağım inşallah bu sefer aynı problemleri yaşmak zorunda kalmam

Ayy kızlar ya yazdıklarınızı okudukça bunaldım..
Ben henüz 33 haftalık hamileyim...Valla umarım beni benle ve eşimle bırakırlar...
Öyle çok kalabalığa ve lafa hiç gelemem.
Sanırım bana çok karışmaya kalkarlarsa herkese bi yanıt veririm ben, birçoğunuz gerçekten de çok sabırlıymış, takdir ettim açıkçası ama sanırım ben bu kadar sabırlı olamam...
Kimseyle kötü de olmak istemem o nedenle dua ediyorum kimse üstüme gelmesin..

Şimdiden beni delirtmeyi başardılar,doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum kötükedihüso inanabilirmiyor musunuz bebeğimi tuza bastıracaklarmış,pis kokmasın diyeymiş. klava:

Bunu cidden söylüyolarsa da siz izin vermeyeceksiniz değil mi?
Ne alaka yaaa tuza basmak..

tuzlayım da kokma bari derler ya, haha valla bu başlığın 1 numarası seçerim ben bunu :)
hakkaten dlkkcr yaptırmıcan di mi?
benim annem de kırkını kaplıcalarda çıkaralım diyor, el kadar bebeği haşlayacak mikroplayacak hamamlarda, ama allahtan salamura niyeti yok

kızlar benimle çok uğraşıldı çok morelimi bozdum ağladım krizler yaşadım ama inanın şimdi çooooooookkk pişmanım nedenmi...sütüm yok...keşke takmasaydım duymasaydım umursamasaydım canları cehenneme deyip bebeğe odaklansaydım.sizde aldırmayın olanlara hesabını sonra sorucam deyip bebeğiniz için geçirin anlarınızı

valla benimde doğumdan sonra annemle kayınvalidem beraber kaldılar yanımda annem benle aynı odada yatıyordu falan o arada kaynana kıskanmış annemi şişmiş şişmiş birgün bir patladı neler söyledi bana o mülayim hacı kadın canavara dönüştü çirkin şeyler söyledi rencide etti beni ve ben henüz 10 günlük falan lohusaydım çok ağladım durumu eşime söyledim oda bana annesinin haklı olduğunu söyledi bir darbede eşimden yedim, üstüne kadın annemin kalmasını hazmedemedi hastaneye yattı hiçbişeyi yok ama dr demiş sen psikiyatra git senin bişeyin yok demiş düşünün, tabi o arada eşim anneme ve bana çok kötü davrandı o günlerdeki eşimden nefret ediyorum halada hazmedemiyorum bebeğim 8 aylık oldu hala geçmedi o günlerde yaşadığım bunalımın etkileri...daha devamıda var 20 günlükten sonra yetmezmiş gibi eşim tuttu beni annesigilin yanına bıraktı küçük karanlık bir odada kaldım bebeğimi emzirmeme bile laf söylediler uyumama laf söylediler hep iş yap dediler kırkım çıkana kadar kaldım orda ve resmen intihar etme derecesine geldim enisonu eve kalabalık misafir geldi ben tabi bulaşık yemek derken bebeğim ortalıkta çocukların elinde süründü hasta oldu eşime ağladım ben evime gitmek istiyorum nolur dedim ertesi gün dr götürdük üşütmüş bebeğim, aynı gün evimizie geldik kurtuldum, ama yukarda allah var çektiklerimi ben bilirim haklarım geçti ama affetmekte güçlük çekiyorum

inşallah unutursun canım zor günlerünü..bebişine odaklan canım artık o var ve üzgün anne görmek istemyr:)

off ya okudukça moralim bozuluyor,lütfen kendinizi agırdan alın nazlanın,kim ne derse desin.iş miş yapmayın.ben de postalıcam dogumdan sonra anneleri,tutucam bi kadın gelsin yapsın ütümü,temizliğimi.dogumdan sonra da yapıcam nazımı,kimsenin dediğini takmıcam.o kadar çocuk dogurucaz ya,tüp müp uğraştık o kadar,bi de üstüne sezeryan,kafamı kızdırmasın kimse,kapasın herkes çenesini.heeyyytt tepem attı şimdidenalsanaalsanasmile laelaelaelaelae

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var buzluktan çıkmış anne sütü buzdolabının altında ne kadar süre dayanır 12 saatmi 24 mü acillll

canım 24 saat... ısındıktan sonra da 1-2 saati gecmeyecek (hatta 1 saati)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…