lohusayim ben taaaam mi!!!

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
12 gun önce dogum ettim hastanede gelen gelene hemsireler bile mincikliyodu oglumu neyse çıkış yapacagim gün sakin uyuyan oğlum mosmor agliyor icimden can gitti can yurek bu dayanirmi annem herkese veriyordu bebegimi annem yine almak istedi bağırdım vermicem git diye tabi pişman oldum bana trip atti esime bağırdım git hemsireyi cagir cikartsin şunları diye hemşire geldi çıkarttı ve oğluma bakti oksijensiz kalmış çok insan soktunuz içeri dedi yapmasaydiniz keşke dedi camları açalım havalansin dedi sakinlesti zar zor daha 1 günlükken dayim ve kızı geldi kundaksiz kucaklıyor bana niye emzirmiyon diyo sana ne!!! Sezeryaaan oldum mama verin dediler sana ne yaaa neyse bugünde geliceklermis dayim gicik karısı kızı minik çocukları anneme yine bağırdım annem evine git ozaman dedi bu ne dedi sanki tek senin çocuğun var dedi yine gelecekler uyuyan bebegimi minciklayacaklar kucaktan kucağa gezdirekler pis bedenlerinde çok duygusalim yaaaa napacaammmm!!?????

Aman be bu türkler her yerde türk!Siz yurtdışındasınız diye biliyorum hemşire bile havasız kalmış demiş ne görmemiş gibi bir günlük bebeğe ziyaret diye 50 insan gidip bebeği kucaklayıp mıncırır anlamam!Sizden büyüğüm ama çocuğum yok ilerde bebeğim olursa dede anneanne teyze hariç kimseye vermicem valla bu ne be?

Aman be bu türkler her yerde türk!Siz yurtdışındasınız diye biliyorum hemşire bile havasız kalmış demiş ne görmemiş gibi bir günlük bebeğe ziyaret diye 50 insan gidip bebeği kucaklayıp mıncırır anlamam!Sizden büyüğüm ama çocuğum yok ilerde bebeğim olursa dede anneanne teyze hariç kimseye vermicem valla bu ne be?
Iste orda bile dedigin gibi yapıyorlar ben 1.5 sene önce döndük biz turkiye ye burda daha felakett:/

Taaaam taaaam sakin ol , minik anne
Ben de minik anne oldum seni çok iyi anlıyorum
Tek yapman gereken , bebeğini kucaklamak isteyenleri nazikçe uyarman
12 gun önce dogum ettim hastanede gelen gelene hemsireler bile mincikliyodu oglumu neyse çıkış yapacagim gün sakin uyuyan oğlum mosmor agliyor icimden can gitti can yurek bu dayanirmi annem herkese veriyordu bebegimi annem yine almak istedi bağırdım vermicem git diye tabi pişman oldum bana trip atti esime bağırdım git hemsireyi cagir cikartsin şunları diye hemşire geldi çıkarttı ve oğluma bakti oksijensiz kalmış çok insan soktunuz içeri dedi yapmasaydiniz keşke dedi camları açalım havalansin dedi sakinlesti zar zor daha 1 günlükken dayim ve kızı geldi kundaksiz kucaklıyor bana niye emzirmiyon diyo sana ne!!! Sezeryaaan oldum mama verin dediler sana ne yaaa neyse bugünde geliceklermis dayim gicik karısı kızı minik çocukları anneme yine bağırdım annem evine git ozaman dedi bu ne dedi sanki tek senin çocuğun var dedi yine gelecekler uyuyan bebegimi minciklayacaklar kucaktan kucağa gezdirekler pis bedenlerinde çok duygusalim yaaaa napacaammmm!!?????

Verme sen de cazgırlık yap. 'Çocuk uyuyor veremem' bu kadar.
Ama alırlar o gün sezeryanliyim bacaklar uyuşuk dayımın kızı kundaksiz aldı kucagina aaaa kufur edicem yeminle anneme bakış attim seni keserim gibi annem hemen x canimcigim kundaksiz bağırsak gibi tutmayı sevmem bebekleri dedi kundagi verdi ama olsun yine kotu

Gelip gidip yüzünü mincikliyolardi kucaklayıp kokluyorlardi bembeyaz tenli diye onlardan değil insanlardan çok korkuyorumm
Uçuk gibi basit bir şey bile bebeklerde ölümcül enfeksiyona sebep olabiliyor. Ne öptürün ne minciklatin bence. O ne öyle kedi mi bu? Yeni doğmuş çocuğa zarar verecekler.

Doktora gidip kesinlikle yardim al. Homonlarin dogal olarak cosmus. Ben de gectim o dönemlerden. Kesinlikle sakinlestirici rahatlatici birseyler kullan. Stresin bebegine gecerse o da strese girer. Ikinize de yazik olmasin.
Ama yapamam onu öyle görürsem dikislerim patlar yaaa pis insanlar bagirasim vaaar

Back
X