• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusayim ben taaaam mi!!!

Özel hastanede alıyorlar bu 1 ikincisi benim en güvendiğim hemsirelerdi yatağında yatarken ben sezeryan olduğum için cisimi fark etmeden posete yaptirtmislar bana yatağın kenarında duruyor da kiz gelip gidip kontrol ederken yatağına gidip burnunu felen mincikliyordu aglattığında ha nazar degmez diyodu lohusayim ama aptal degilim
O zaman konuyu açtığın da hemşirelerle ilgili yaptığın yorumlar tamamen abartı :D
O zaman lohusalık sendromu demeyelim sen çok minik bir annesin hastanede canın sıkılmış konu başlığında ki taaammı kelimesinden de anlaşıldığı gibi biraz şımarmışsın tabi evcilik oynayacak yaşta anne olunca senin davranışın çok normal ;)
Eee eşine ve annene yeterince şımarmışsın ama yetmemiş sonra buraya konu açarak bizlere de şımarmak istemişsin.
Sorun değil yeni doğum yapman ve yaşın itibariyle istediğin kadar şımarabilirisin canım.

Ayni sorunlari bende yasadim:kızgın: psikolojim bozuldu tartistim herkezle ama tınan kim :işsiz: bildiklerini okurlar malesef aklima geldi yine sinirlendim bak kac kurtar kendini:KK14:

Canim ya kendimi goruyorum sende aşırı koruyucu sakin ol tamam mı canım boyle seyleri kafaya takarak cok rahat gecebilecek bir dönemi zorlaştirma sen bence kendini cok iyi ifade edebiliyorsun hepsiyle başedersin kimse mincıklamasin daha yeni dogmus bebegi benimde mikrop bulaşır hasta olur takıntım var

12 gun önce dogum ettim hastanede gelen gelene hemsireler bile mincikliyodu oglumu neyse çıkış yapacagim gün sakin uyuyan oğlum mosmor agliyor icimden can gitti can yurek bu dayanirmi annem herkese veriyordu bebegimi annem yine almak istedi bağırdım vermicem git diye tabi pişman oldum bana trip atti esime bağırdım git hemsireyi cagir cikartsin şunları diye hemşire geldi çıkarttı ve oğluma bakti oksijensiz kalmış çok insan soktunuz içeri dedi yapmasaydiniz keşke dedi camları açalım havalansin dedi sakinlesti zar zor daha 1 günlükken dayim ve kızı geldi kundaksiz kucaklıyor bana niye emzirmiyon diyo sana ne!!! Sezeryaaan oldum mama verin dediler sana ne yaaa neyse bugünde geliceklermis dayim gicik karısı kızı minik çocukları anneme yine bağırdım annem evine git ozaman dedi bu ne dedi sanki tek senin çocuğun var dedi yine gelecekler uyuyan bebegimi minciklayacaklar kucaktan kucağa gezdirekler pis bedenlerinde çok duygusalim yaaaa napacaammmm!!?????
Doğum yapalı 12 gün olmuş bencede artık evine git.

Taaam ama çok güldüm okurken :dondurma:

Anneni bile bezdirmişsin...al oyuncağını git evine gibi olmuş :)
Allah başka dert vermesin,güle güle büyüt bebişini...
Ayrıca sen de mıncıkla...çok çabuk büyüyorlar :KK46:
Edit: hiiiiiii :eek: 16 yaşında mısın sen?

Gerçekten beni anlayan biri
Kedi bile hatta bütün hayvanlar,yeni dogan yavrusunu koruyup kolluyor,yanina kimseyi yaklastirmiyor. bunu biz insanlar yapınca niye görmemiş gibi oluyoruz,tuhaf dogrusu
Insanlar da ne diye 40 çıkmamış bebegi gormeye gelirler hic anlam veremem gelmeyin rahat bırakın istenmiyorsunuz ışte...
Cok mu gelmek istediniz anneye bir geçmiş olsun diyin bebegi gormesenizde olur.bir öğrenemedik bu mevzuyu..
Aksam Aksam sinirlerim zipladi.
Hayirli olsun bebegin canim.
sonunda amiiin çok tsk ederim

Minicik anne piknikteki Köpekle ilgili konunu gördüm o yüzden yazdığım her şeyi geri alıyorum sen istediğin kadar şımariklik yap :KK200:
Aynı benim vereceğim tepkileri vermişsin hayran oldum sana

Aynen dediginiz gibi yaptim amiiin çok tsk ederim
Allah anneli babali büyütsün canim. Geçmiş olsun.
Ilk başta annene bağırman iyi olmamış. Çünkü oda torununu emin ol ki korur.
Ayrıca öyle seven akrabalar herkezde var bir beş dakika sevsinler sonra ben emzirecem diye al başka odaya sonrada uyudu diye yanlarina çıkartma. Ama insanlarıda kırma çünkü akraba olduğunuz için sürekli yüz yüze bakacaksıniz.

SiZde kendimi gordum biran :) sanirim bende cocugum olunca boyle olurum iyi birsey degil tabiki ama lohusalik boyle birsey :) annelik sahiplenme...
Siz yinede bebeginiz icin sakin olun..

Ben daha beter tepki verirdim kesin :KK70: insan kiyamiyordur eminim :-/ anali babali buyusun insallah saglikla huzurla❤❤❤

Su elalemin cocugunu millet nasil seviyor anlam veremiyorum bebek iste altiustu bukadar cosup, sevmek, kucaklamak istemek cok garip, bu yasima geldim ellemedim kimsenin cocuguna icimden gelmiyor. Ay uy, orasi oyle oldu, boyle oldu, yok mikrop kapcak. Zaten sevimli gelmiyorlar birde analari bik bik.. Sende cok simarmismissin bu lohusayim ayagina.

Lohusalik seni cok etkilemis sanirim ama lohusayim diye kendini strese sokma sadece bebeginle ilgilen gir odaya annenede soyle cocugu emziriyorm odaya kimse girmesin de amac gecmis olsuna gelmek ilk basta zaten bebek gormeye daha sonra gelinir gormek isyryen olursada baksin besiginde yatarken ben isigi bile actirmadim aksam geldiler uyuyo diye annenizede bagirmayin yazik gunah

Back
X