Kendi kendime su bir hafta hele bir gecsin belki daha hafifler diyorum ben de . cok tesekkur ederim dilerim oyle olurOncelikle hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Bu dediginiz kisiden kisiye degisir bence. Benimkinde agri kesici icin canta gibi birsey vermislerdi ben hastanede bunaldim dedim cikartin bunu herkes sok oldu. Eve dondum tuvalete giderken 1-2 gun zorlandim yataktan kalkarken yatarken ama gercekten en azindan benim icin 1 haftanin sonunda hepsi bitmisti
Insallah sizede oyle olur. Tekrar gecmis olsun
Bebegin hayirli olsun canim gule gule buyut. Tabiki gecicek bende iki sezeryan oldum agridan dolayi yanimda birisi varken onun destegiyle oturup kalktim bir sure.Bide ilk zamanlar bebek cok kalkip emiyo dogru duzgun dinlenemiyosun onunda etkisi var. Yaninda kimse varsa mumkun oldugunca dinlen bide kimsenin sozune bakma her bunye farkli. Ama yakinda gecer merak etmeMerhaba arkadaslar,
3 eylul gunu oglen 1'de sezeryan dogumla cok sukur kizimi kucagima aldim. Hastanedeyken verilen agri kesiciler sayesinde sanirim daha rahattim. Eve gelince recete edilen basit bir agri kesici kullanmaya basladim ancak agrilarim gecmiyor. Oturdugum yerden kalkarken, idrar yaparken o kesi yerini tekrardan kesiyorlar sanki. Ayni sekilde geceleri uyumak icin yatmak da tam bir eziyet. Kendi kendimi "daha bugun 4. Gun tabiki gecmeyecek ne bekliyorsun" diye telkin etmeye calisirken kayinvalidem halan sezeryan oldugunda agrilari bu kadar uzun surmedi, bu iste bir tuhaflik var deyince tum gardim dustu, sizin yaniniza kostum. Allah rizasi icin soyleyin bu agrilar hep benimle mi kalacak , ilk hafta cok cektim 10 gun cok cektim ama bak suan hepsi gecti diyecek birisi yok mu
Cok tesekkur ederim haftaya doktor kontrolum var. Sizin gibi 17. Gunden sesleniyorum suan daha iyiyim diyenleri duymak icin geldim. İyi olmaniza cok sevindim, darisi basima diyorum.Benim bugün 17. günüm. Toparlanmam benim de zamanımı aldı. Şimdi elhamdülillah iyiyim. Kesi yerinde yanma olur. Idrar yaparken de sıkıntı normal. Ama yine de bir doktoruna görün istersen.
30 temmuzda sezeryan oldum bende gün gün ağrılar azalıyo hissediyorsun. Ama 4. Günde hala bu kadar acı normal değil bence. Benim bu şekilde ağrım olmadı. Yürüyo musun bol bol ? Yürümezsen kesi yerin taş gibi olur çok ağrır
Durdugum yerde siddetli agri yok, oturabiliyorum ancak oturdugum yerden kalkarken o kesi yeri cok aciyor. Yuruyorum yururken baslarda dogrulamiyorum sonra 10 adim sonrasinda dogrulup daha iyi oluyorum o ilk adim ah vahlar esliginde gidiyorDurduğun yerde şiddetli ağrı varsa bir doktora görün.
Ben eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyordum sadece..
Mesela otururken kesi yerim aciyor oturdugumda geciyor kalkarken tekrar aciyor. Yatarken kalkarken kesi yeri aciyor. Yururken ilk 10 adimdan sonrasi rahat.Ağrın yattığın yerden mi yoksa hareket ederken mi?
Ben de bi hafta da kendime gelmiştim oturup kalkerken falan idrar yaparken gayet doğl da sürekli ise çok dr görün hemen hiç vakit kaybetmeden
Valla ben kendimi daha cok erken tabiki olacak, normaldir, herkes yasamistir diye ayakta tutarken o cumle son kalemi yikti. Kosa kosa buraya geldim.Kayınvalidede örnek göstermezse olmaz yani
Tamam canım normal o zaman. Bol bol yürü bol su iç. Emzirirken yastık kullan. Gelmiyo olsa bile tuvalete git çok sıkışma. Ve geçiyo emin ol bozma moraliniDurdugum yerde siddetli agri yok, oturabiliyorum ancak oturdugum yerden kalkarken o kesi yeri cok aciyor. Yuruyorum yururken baslarda dogrulamiyorum sonra 10 adim sonrasinda dogrulup daha iyi oluyorum o ilk adim ah vahlar esliginde gidiyor
E olacak o kadar. Kolay mı, ameliyat oldunuz. Gün gün azalır.Mesela otururken kesi yerim aciyor oturdugumda geciyor kalkarken tekrar aciyor. Yatarken kalkarken kesi yeri aciyor. Yururken ilk 10 adimdan sonrasi rahat.
Ne bilim normal gibi geldi ama genede acilden bi giriş yaptır yarana kan değerine baksınlar yeni sezeryan olmuşsun emin ol ilgilenirler çok bekletmezler.Mesela otururken kesi yerim aciyor oturdugumda geciyor kalkarken tekrar aciyor. Yatarken kalkarken kesi yeri aciyor. Yururken ilk 10 adimdan sonrasi rahat.
Herkes farklı yaşıyor sezeryanı. Hatta sezeryandan sezeryana bile fark vardır. Benim 2. sezeryanımdı. İlkinde bu kadar ağrım olmamıştı.Valla ben kendimi daha cok erken tabiki olacak, normaldir, herkes yasamistir diye ayakta tutarken o cumle son kalemi yikti. Kosa kosa buraya geldim.
Benim sezaryen ağrılarım 10-15 gün sürerken kardeşim 3 günde normale dönüyordu.Kendi kendime su bir hafta hele bir gecsin belki daha hafifler diyorum ben de . cok tesekkur ederim dilerim oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?