Lohusayken esim tecavuz etti.

iğrenç pislik bu kadar da olmaz nasıl insanlar nasıl hayatlar var allahım inanamıyorum
peki şimdiden sonra size tecavüz eden bir adamla ne yapmayı düşünüyorsunuz

"Okuduğum an size sarılmak istedim...Allah size ve sizin gibi olan tüm kadınlara güç ve sağlık versin." İlk tepkim bu olmuştu. Düşün ki ne kar içimi acitti durumun. Şayet buradaki bazilarinin dedigi gibi gerçek değil ise bu konu; insanlara bu duyguyu yaşatmak için sahte konu açan biri normal olamaz. Lütfen bu durumda yardım alın!

Okuduguma inanamadim! Allah belasini versin o herifin..yeminle gozlerim doldu o aciyi hissettim sanki.. ya o dikisler nasil acimistir isin ruhsal boyutunu gectim...ben ilk dogumumda bilmem kac ay canim aciyacak korkusuyla erteledim, uc gun ne demek ya ne demek! Lutfen bosan bu adamdan lutfen!

Ama bu satılan birşeyse bence konu sahibi gibi bu dertten muzdarip insanlar eşlerinde kullanabilir, nefsine hakim olamıyorsa yesin şapını otursun bir zahmet
satılıyor hatta 80 yaşındaki dedem nineme sürekli hallendigi için şap mi atsak dediler doktora sordular oda kalbi kaldırmaz demiş

Ama bu satılan birşeyse bence konu sahibi gibi bu dertten muzdarip insanlar eşlerinde kullanabilir, nefsine hakim olamıyorsa yesin şapını otursun bir zahmet
satılıyor hatta 80 yaşındaki dedem nineme sürekli hallendigi için şap mi atsak dediler doktora sordular oda kalbi kaldırmaz demiş

Meşhur fake konu cümleleri

- Derdimi kimese anlatamıyorum (bize anlatsan ne değişecek? Sana nasıl bir faydası olacak?)
- Yaşadıklarım gerçek ister inanın ister inanmayın (tabi ki inanmıyoruz!)
- Size yalan borcum yok (yoksa niye yalan söylüyorsun?)
- Fake konu açacak olsam buraya yazmazdım emin olun (olamıyoruz bacım emin olamıyoruz işte)
- Allahım kimseye yaşatmasın (Amin inşallah)
Bana inanmayanları Allah’a havale ediyorum (et bacım et eyvallah)
Son olarak “ben fake diiilim” ( ya nesin o zaman?)

Bir Türkiye gerçeği , evlilik içi tecavüz ... Nasıl insan bunlar , böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz , markette orda burda görüyoruz yanımızdan geçiyorlar.Aile denir bi' de bunlara.Evli barklı adam denir.Ne desek boş. Allah yardımcınız olsun.

Fake olmadığını farz ederek tekrar söylüyorum. Bu defa mevcut dikişlerin varken zarar gördün tecavüzle, bir dahakine yeni dikiş atılması gereken zararlar görmemen için neyi bekliyorsun? Ya ruhun? Ona dikiş de işlemez! Kendine saygıyı falan geçtim... sadece bu iki soru...

Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler
Hap kullaniliyo diye biliyorum ben emzirsen bile.. iki sene emzirenler hsp icemiyo mu yani?

Spirali 3. Ayda takiyolar diye biliyorum ben.. adet gunu beklenmiyo diye biliyorum

Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler
Dalga geçmeyin yahu
Hemşire falan olamazsın sen
Bı sürü korunma yöntemi var sayamayacagim şimdi
Senin bilmen gerekir

Hemsireysen eğer
Demek ki okumakla medeni , ne dediğini ne yaptığını bilen , aklı başında bir insan olunmuyormuş.
Ne diyelim çekin madem

Konu fake yada değil.
Böyle şeyler yaşayan bir sürü kadın yok mu?
Empati yapıp cevap veriyor insanlar.
Her konuya gelip gelip fake yazmanın mantığı ne? Bu sitede en çok bu mevzudan sıkıldım.
Dizi, filmlerde gerçek değil ama etkileniyoruz.
Olaylardan pay çıkarıp biz olsak ne yapardık düşüncesiyle izliyoruz.
Bu platformunda amacı bir nevi dertleşme, iç boşaltma herkes yorumunu yapsın.
Fake fake diye olaya girmenin ne gereği var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…