- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
mesleğin ve ailen varsa zaten sorunlarınızda varmış gersine sen karar ver artıkkazayla oldu bi de 14 aylik oglumuz var cok zor durumdaym Allahtan meslegim var..
satılıyor hatta 80 yaşındaki dedem nineme sürekli hallendigi için şap mi atsak dediler doktora sordular oda kalbi kaldırmaz demişAma bu satılan birşeyse bence konu sahibi gibi bu dertten muzdarip insanlar eşlerinde kullanabilir, nefsine hakim olamıyorsa yesin şapını otursun bir zahmet
satılıyor hatta 80 yaşındaki dedem nineme sürekli hallendigi için şap mi atsak dediler doktora sordular oda kalbi kaldırmaz demişAma bu satılan birşeyse bence konu sahibi gibi bu dertten muzdarip insanlar eşlerinde kullanabilir, nefsine hakim olamıyorsa yesin şapını otursun bir zahmet
Hap kullaniliyo diye biliyorum ben emzirsen bile.. iki sene emzirenler hsp icemiyo mu yani?Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler
Dinazor olsaydım da bu konuyu görmeseydim...
Dalga geçmeyin yahuEsim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler
Adet olmadan spiral takılmadığını nerden duydun?Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler
Kendi hemşire doktora danışmadan da bilmesi gerekirAdet olmadan spiral takılmadığını nerden duydun?
Gidip doktorla görüşmüş olsaydın böyle bişey olmadığını bilirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?