Lohusayken kayınvalide

Yaziyi tam okumadim fakat 2 yasindaki kizimin, babasini benden kiskandigini gormus olmaktayim. Esim ne zaman yanima gelse ya da sarilsak kizim hemen araya girer beni itikler

Kayınvalideler de lohusa gelinlerin yanına misafirliğe gidiyor sanki bu da yeni moda. Benim bildiğim gelinin işi görülür, misafiri gelirse ağırlanır. Kendi kızı doğum yapsa böyle mi bakacakmış? Çay kahve isteyen kafeye gitsin, gıcık kadın ya.

Yaziyi tam okumadim fakat 2 yasindaki kizimin, babasini benden kiskandigini gormus olmaktayim. Esim ne zaman yanima gelse ya da sarilsak kizim hemen araya girer beni itikler
Ama çok tatlılar kıymetini bilin bu günlerin
bizimkiler büyüdü özledim o hallerini
Sağlık ve mutlulukla büyüsünler

Sonuc olarak ne yaptin? Neye karar verdin? Umarim sancim var diye bi kiyamet koparmissindir evde. Elini yemege temizlige ise sürmemissindir

Ben sezeryanlı oldugum halde odaya cekılıp yatmadım cok zaman kı ayıp olmasım uzaktam geldı dıye.. kadın bana gıt yat sen dedıgı halde. Manyak mıyım neyım suan olsa hıc takmazmısım yan gelıp yatarmısım dıyorum. Keyfıne bak cocugunla gıdın yatın dınlenın odada. Senın ozel durumun var suanda ıstedıgını soylesın dursun

Akıllıca :)

Annemi kv için asla göndermem ha gönderdiysem yanında bende giderim.

Kadın top gibi oynamış sizinle anneni gönderdin madem neden yatağa kurulmadın ? Yemek yapmıycak kahvaltı hazırlamıycaksa niye geldi ?
Doğurduğunun doğurtturduğu doğuranı çıldırtmak için mi ?

Ayy bu eskiler daha doğrusu eski kafalar biktimmm,benim kızım 3 ,aylık olucak
Doğum yaptım sezaryan la ,dibine kadarda yaşadım lohusa ligi ,ağladım ,boğuldum daraldım ,sıkıldım,bunaldim iyiki kaynanam yok kendi annem geldi onu bile 2 kere evden kovdum eşimi kovdum çok berbat biseymi bu lohusalık azıcık anlayış bekliyiruzya çok değil ,zıkkımın dibini yesin kalkıp yapıcağı yerde ,gece yatağına yemek taşıyacağı yerde sinir oldum faydası yoksa niye gelmiş?ilk çocuğunsa benim gibi dahada zor

Ben 40 gün mutfağa girmedim ,giremedim ,eşimle annem sağolsun
1 haftada yengesi kaldı ole böle atlattım darısı başına canım

Gece bol bol boza iç,fıstık ye ve 3 litre su ,kırmızı et acayip sut yapar takılma boş laflara bebeği ne odaklan

Kıskançlığından yapiyordur. Bende hamileyim bana dun soyledigi laf sen oğlumu bizden soğuttun.. komikler komik

Bende lohusayken deli gibi hizmet ettim kendime hiç değer vermedim, şimdi acısı çok fena çıkıyor. Küçük çocuğum nerdeyse 1 yaşına girecek hala bel, sırt ağrısı. Sürekli yorgunluk hissi, uykusuzluk. Doğumdan sonra 1 hafta 10 gün yatsaydım, kendimi yormasaydım bugün bu kadar bitkin olmazdım.

KV nizin size faydası yoksa gönderin gitsin. Yemekleri eşiniz yapsın olmadı dışarıdan söylersiniz. Temizliği de kadın çağırırsınız. Emin olun insanın kafasının rahat olması iki kuruş paradan kıymetli

Bir çay kahve içer misin diye sormuyor kısmı bir harika lohusa dikişli zor hareket eden bir kişiye söylenecek söz mü ? Yat dinlen senden hizmet bekleyen utansın yuh yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…