- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Eşim sağolsun ben seni biliyorum gidecek zaten falan diyor ama yok yani lanet bi insanEşin ne diyor bu duruma.
Sana bir şey demiyorsa,gitsin zaten nereye istiyorsa.
Bi de hizmet bekliyor ti Allam
10 gün daha kalacakmis zarf atıyor salı günü gideceğim diye maksat benim yaptığımı söylemek yani oğlunaHiç kafayı takma canım. Bebeğinin keyfini çıkart. İşe yaramıyorsa biran önce gönder bari hiç olmazsa rahat rahat yatarsın. Benim kayınvalidem de aynı böyle yapmıştı. Bir çorba yapmadan yazlığına kaçmıştı. Hiç unutmadım o günü. Oğlunada unutturmuyorum. En iyisi yalnız kal. Zaten tüm işleri sen yapıyormuşsun. Gönder gitsin biran önce
Ben hizmet falan da istemiyorum bütün gün surat yapip oturuyor ya o canimi sikiyor.bizim ki bi iyidir bi kötü kendi kendini dolduruyor herseye doluyor inanılmaz bi huyu var..bende sevemiyorum bir türlü ne yalan soyleyeyimEşiniz size hak veriyor madem hiç sıkıntı yapmayın kendinize inanın bebeğe de yansır huzursuzluğunuz.yazık günah.
Ben de kv den çok şikayetçiyim ama Allah var bana kırk gün bebek gibi baktı.Elimi birşeye attırmadı onun da farklı yönleri var ama
Aynen onu bekliyor sürekli olarak.normal de de onsuz bişey yapamayalim istiyor zaten hergün arayalım saatlerce konuşalım herseyimizi soyleyelim falan derdi o yaniSanırım ilk günden yanlış anlama olmuş ya da kasıtlı ben gideyim annenler gelsin deyince, yok hayır anne nolur gitme ben sensiz naparım falan bekliyordusiz öyle demeyince alındı
Siz kendinize hiç dert edinmeyin bence. Yardım etmeye geldiyse yardım etsin, etmiyorsa etmesin ama hizmet beklemesin.
Evlendikten sonra 2 muhabbete hastayım ; 1-hiç çocuk doğurmamış, prenses olarak hizmet görmüş gibi davranan kayınvalideler
2- Evlenmeden önce evin yolunu unutan, serseri gibi gezip tozarken anasını aramak aklına gelmeyen adamların evlendikten sonra annecim annecim olmaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?