Lojmanda kalınır mı?

Benim için lojman olması mesele değil ama başka biriyle aynı odada olmak mesele tanımadığın he üniversitede yurtta kaldım ama o zaman param yoktu maaşım varken böyle bir şeye katlanmam

Sizin bahsettiginiz lojman farkli.valla insan kardesiyle bilmem vs zor anlasiyor evde onca insan nasil olur bilemedim. Ayni evde yasayincada hepsinin ayak uydurmasi gerekir ayni anlayis olurmuki. Mutlaka ariza cikar gibi.
Koloni seklinde uyumaniz koloni seklinde banyoya flan gitmeniz nasil olur ki

Polis lojmanlarında yaşıyoruz. Eski ama masraf yapınca çiçek gibi oldu. Eski bile olsa kira vermeyecek yada az verecekseniz. Maaş da iyiymiş daha ne olsun.
Nasıl bir lojman tam bilmiyorum detaylı öğrenip karar vericem farklı insanlarla aynı dairede kalmak istemiyorum

Aynen öyle cok dertli iş iyi olduğum iş arkadaslarıyla sorun yaşatır böyle durumlar

Denemeye değer. Belki oda arkadaşlarınız uyumlu olur, rahatsız olmazsınız. Baktınız olmuyor o zaman eve çıkarsınız.

Maddi açıdan lojmanı tercih etmeyi düşünüyorsanız başta deneyebilirsiniz.Yapamazsanız daha sonra kiraya çıkarsınız.Bazı insanlar toplu ortamda çok rahat yaşayabilirken bazıları 2 kişi bile aynı evi paylaşamıyor.Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz

Sonuç olarak para için çalışıyoruz hangisi daha avantajlı ise o işe başlayın derim

Lojman detaylarını öğrenip ona göre karar vereceğim artık teşekkür ederim cevabınız icin

Kimse kimseyi zorla kaldırmıyor. Uzun süredir işsizim direkt eve cıkabilecek maddiyatım yok istanbulda eve cıkmak 5000 tl yi buluyor malesef o yüzden kısa süreli lojman daha mantıklı geldi
Bahsettiğinize göre lojmanı iş daha mantıklı görünüyor. Sizin kararınız ama bn olsam bi süre sabrederdim hem para biriktireyim hem işe alışayım diye

Bence tabikide lojman en azindan kirasi daha uygun suan oturdugun ev kendi evim olmasaydi kesinlikle lojmana giderdim en azindan verdigim dogalgaz parasina iyi isinirdim...

Lojman denenmeli, dayanilmayacak gibiyse ev bulur cikarsin. Onyargili olmadan bir dene. Belki cok anlasCan kisiler olur, can atarsin eve gitmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…