- 12 Aralık 2019
- 16
- 8
- 36
- Konu Sahibi Karlarkralicesi55
-
Fotoğraf atarsanız yardımcı olalimBurnum boyle
Resim gözükmüyor atarmisinizBurnum boyle
yeni üye oldum yanlıslılla oldu sanırım yukluyorumFotoğrafı silmişsiniz?
Foto koydum :/Resim gözükmüyor atarmisiniz
Bu sekılde :/
Tesekkur edıyorum ama Cok yapay duruyor benı ılk goren kısı burnumu sorıyor kusurluymusum gıbı hısseder oldum. Oyuzden lokalle ındıren varmı dıye arastırıorum.Valla canım bu tamamen kişisel bir şey ben böyle burunlara bayılıyorum çok hoşuma gidiyor açıkçası ben de olsa kesinlikle yaptırmazdım ama 1 yıl olduğu için hala beğenmiyorsanız lokal anestezi ile yaptırılıyor. Lokal anestezi ile kıkırdaklara bir şey yapılarak indiriliyor diye biliyorum.
Dr lokalle on dakıkada ındırırız dıyor ama dr a guvenmıyorum. Zor bır ıslemmı amelıyat gıbımı pekı.. Rısklımı revızyon gıbı yoksa on dakkada olabılcek bısımı. Düzelttirmek için dahada kotu olmasındanda korkuyorumÇok güzel görünüyor gerçekten siz begenmiyorsaniz lokal ile indirilir kolay bir işlem hastanede ameliyathanede calisiyorum ordan biliyorum ama iyi düşünün çünkü revizyonlar da daha sıkıntı olabiliyor böyle güzel görünüyor
Kesınlıkle bende oyle ıstıyorum. Lokalla nasıl oluyor bıraz detaylandırabılırmısınızBence cok kalkik duruyor. Birazcik inse daha dogal oluyor ben lokal ile kaldirdim ucunu.
Merhaba benim actigim konuya da bi goz atarmisiniz resimlerime bakip torpu dedi dr ama guvenemiyorum daha kotu olur diye morslim cok bozuk.siz ameliyat oldunuz sonradan mi Sıkıntı cıktı yoksa direk mi torpulettiniz tampon koyuldu mu biraz bilgi verurmisinzLokal igneler biraz can yakıcı oluyor. Ben kemeri torpulettim ve ucu kalkti 45 dk surdu. Korkmayin 2 kere ayni islem yapildi. Kendi doktorunuza yaptirin derim. Sonradan hastede kalmaniza gerek kalmiyor. Ve agri sizi hafif oluyor
Ben gecen sene amilyat oldum kemer yeri duruyordu torpulrttim bir yil sonra tekrar kikirdak olustu ve yine torpuledi 2. Kez torpu yapildi.suanda bandajliyim bakalim ne olacak tampon koymuyorMerhaba benim actigim konuya da bi goz atarmisiniz resimlerime bakip torpu dedi dr ama guvenemiyorum daha kotu olur diye morslim cok bozuk.siz ameliyat oldunuz sonradan mi Sıkıntı cıktı yoksa direk mi torpulettiniz tampon koyuldu mu biraz bilgi verurmisinz
Yani torpulenince tamamen gitmedi 2 kez torpu yapildi ucunuda kaldirdi. Zor olmuyor ama o igneler canini yakiyor burun icinden ve disindan tam 6 kez batirti igne duyoyorsun sonrasi hafif sesleri duyuyorsun ve hafif hissediyorsun ama aci degil.Çok güzel görünüyor gerçekten siz begenmiyorsaniz lokal ile indirilir kolay bir işlem hastanede ameliyathanede calisiyorum ordan biliyorum ama iyi düşünün çünkü revizyonlar da daha sıkıntı olabiliyor böyle güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?