Lokal anestezi ile burun ucu kalkıklığını indiren varmı

Karlarkralicesi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
16
8
36
Merhaba kızlar, burnumu yaptıralı 1 yıl oldu. Kalkıklık aynı degısen bırsey yok ince derılıyım. Dr lokal anestezi ile on dakıka ıslemden sonra ındırıriz dedi.lokal anestezi ile burun ucu indiren varmı

Valla canım bu tamamen kişisel bir şey ben böyle burunlara bayılıyorum çok hoşuma gidiyor açıkçası ben de olsa kesinlikle yaptırmazdım ama 1 yıl olduğu için hala beğenmiyorsanız lokal anestezi ile yaptırılıyor. Lokal anestezi ile kıkırdaklara bir şey yapılarak indiriliyor diye biliyorum.

Çok güzel görünüyor gerçekten siz begenmiyorsaniz lokal ile indirilir kolay bir işlem hastanede ameliyathanede calisiyorum ordan biliyorum ama iyi düşünün çünkü revizyonlar da daha sıkıntı olabiliyor böyle güzel görünüyor

Tesekkur edıyorum ama Cok yapay duruyor benı ılk goren kısı burnumu sorıyor kusurluymusum gıbı hısseder oldum. Oyuzden lokalle ındıren varmı dıye arastırıorum.

Dr lokalle on dakıkada ındırırız dıyor ama dr a guvenmıyorum. Zor bır ıslemmı amelıyat gıbımı pekı.. Rısklımı revızyon gıbı yoksa on dakkada olabılcek bısımı. Düzelttirmek için dahada kotu olmasındanda korkuyorum ama boylede gezemıyorum

Lokal igneler biraz can yakıcı oluyor. Ben kemeri torpulettim ve ucu kalkti 45 dk surdu. Korkmayin 2 kere ayni islem yapildi. Kendi doktorunuza yaptirin derim. Sonradan hastede kalmaniza gerek kalmiyor. Ve agri sizi hafif oluyor

Lokal igneler biraz can yakıcı oluyor. Ben kemeri torpulettim ve ucu kalkti 45 dk surdu. Korkmayin 2 kere ayni islem yapildi. Kendi doktorunuza yaptirin derim. Sonradan hastede kalmaniza gerek kalmiyor. Ve agri sizi hafif oluyor
Merhaba benim actigim konuya da bi goz atarmisiniz resimlerime bakip torpu dedi dr ama guvenemiyorum daha kotu olur diye morslim cok bozuk.siz ameliyat oldunuz sonradan mi Sıkıntı cıktı yoksa direk mi torpulettiniz tampon koyuldu mu biraz bilgi verurmisinz

Ben gecen sene amilyat oldum kemer yeri duruyordu torpulrttim bir yil sonra tekrar kikirdak olustu ve yine torpuledi 2. Kez torpu yapildi.suanda bandajliyim bakalim ne olacak tampon koymuyor

Yani torpulenince tamamen gitmedi 2 kez torpu yapildi ucunuda kaldirdi. Zor olmuyor ama o igneler canini yakiyor burun icinden ve disindan tam 6 kez batirti igne duyoyorsun sonrasi hafif sesleri duyuyorsun ve hafif hissediyorsun ama aci degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…